- 2 Şubat 2022
- 383
- 337
- 23
- 40
Aynen bende oyle dusundum canim, yemin ederim sahtekarlara ne kadar para yedirdim. Ne kadar yazik o paralara. Haram olsun. Bi kere baktir ve iyi baktir.Kesinlikle ben aldım numarasını baktırdım çokta beğendim…işte fiyat olarak biraz yüksek gelebilir ama bi kere baktırmalık düşünülebilir..sonuçta cafe falcılarına o kadar para dökmektense bence paraya kıyıp doğru düzgün birine baktırmak daha mantıklı
Devlet sırrı gibi saklanan rakamı söyler misiniz arkadaşlarKesinlikle ben aldım numarasını baktırdım çokta beğendim…işte fiyat olarak biraz yüksek gelebilir ama bi kere baktırmalık düşünülebilir..sonuçta cafe falcılarına o kadar para dökmektense bence paraya kıyıp doğru düzgün birine baktırmak daha mantıklı
Bunu buraya yazmak yanlis geliyor, kadina sorsaniz daha iyi olur ve cesitleride anlatir.Tamam yıldızname kaça baktırdın onu söyler misin diğerlerini sorarız
Arkadaşlar hepimiz söylüyoruz bırada şunlara bunkadara diye ben niye rakam için rahatsı edeyim söyleyin uygun gelirse baktırmak için yazarımBunu buraya yazmak yanlis geliyor, kadina sorsaniz daha iyi olur ve cesitleride anlatir.
Devlet sirri degil, cesit bakimlar var. Her bakimi bilmiyoruz, bayana kendiniz sormaniz lazim.Devlet sırrı gibi saklanan rakamı söyler misiniz arkadaşlar
Özelden yazarsaniz yazayim. Özelden nasil mesaj atiliyor cozemedim henuz.Arkadaşlar hepimiz söylüyoruz bırada şunlara bunkadara diye ben niye rakam için rahatsı edeyim söyleyin uygun gelirse baktırmak için yazarım
Siz kaça baktırdınız onu söyleyin diyorum zaten bende çeşitlerini sormuyorum yıldızname baktırmışsınız onun fiyatını söylüyorumDevlet sirri degil, cesit bakimlar var. Her bakimi bilmiyoruz, bayana kendiniz sormaniz lazim.
Saolasın ya . Amma zorlaştırmışlar altı üstü fiyatArkadaşlar yıldızname 400 TL fiyatı merak edenler e söylüyorum isteyen arkadaştan numarasını isteyebilir
Yani biraz öyle oldu altı üstü fiyat birşey yok düşünenler uygun gelen arkadaşa ulaşabilir bende sörf fiyat için rahatsız etmek istemem öğrenirim uygunsa yazar baktırırım bana sorulduğunda ise bende derim kahve bakıyor su fiyata yada atıyorum ben tarot baktırdım şu fiyata bunda birşey yok onun için forum var uygun gelen numara için irtibata geçer ama onun harici neyseSaolasın ya . Amma zorlaştırmışlar altı üstü fiyat
Sagol canim, ben yazamadim arkadasa yazmaya calistim amaArkadaşlar yıldızname 400 TL fiyatı merak edenler e söylüyorum isteyen arkadaştan numarasını isteyebilir
Yanlış bilgi vereceğin bir durum İnan ki yok canım demen gereken şu sadece ben yıldızname baktırdım 400 TL ama size çok gelirse diğer falları için kendisine danışabilirsiniz demekYok ondan degil, sadece daha cok baktigi sey var, size hangisi uyar bilemem. Hepsinin fiyati ayri ve yanlis bilgi vermek istemem ondan.
Burada yasak oldugunu saniyodum ben fiyati yazmanin, kusuruma bakmayin. Ama bide tabi bakimlarin hepsinin ayri fiyati var, yildizname 400 ama digerlerinin sadece daha ucuz oldugunu biliyorum ama fiyatlarini bilmiyorum cunku tek yildizname baktirdim.Yani biraz öyle oldu altı üstü fiyat birşey yok düşünenler uygun gelen arkadaşa ulaşabilir bende sörf fiyat için rahatsız etmek istemem öğrenirim uygunsa yazar baktırırım bana sorulduğunda ise bende derim kahve bakıyor su fiyata yada atıyorum ben tarot baktırdım şu fiyata bunda birşey yok onun için forum var uygun gelen numara için irtibata geçer ama onun harici neyse
Ben tarot seviyorum ama onuda iyi yorumcu lazım bir insan her falda çok iyi değildir diye düşünüyorum ben kendimden örnek verirsem her işte çok iyi değilimdirBurada yasak oldugunu saniyodum ben fiyati yazmanin, kusuruma bakmayin. Ama bide tabi bakimlarin hepsinin ayri fiyati var, yildizname 400 ama digerlerinin sadece daha ucuz oldugunu biliyorum ama fiyatlarini bilmiyorum cunku tek yildizname baktirdim.
Reklam yasak burada genelde kendi reklamını yapanlar var birde burada numara yasak :)Burada yasak oldugunu saniyodum ben fiyati yazmanin, kusuruma bakmayin. Ama bide tabi bakimlarin hepsinin ayri fiyati var, yildizname 400 ama digerlerinin sadece daha ucuz oldugunu biliyorum ama fiyatlarini bilmiyorum cunku tek yildizname baktirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?