İstanbul'da Fal - Falcılar

Yanlış bilgi vereceğin bir durum İnan ki yok canım demen gereken şu sadece ben yıldızname baktırdım 400 TL ama size çok gelirse diğer falları için kendisine danışabilirsiniz demek
Canim benim cok sagol. Yurtdisinda yasadigim icin biraz turkcede zorlaniyorum ama sayende cozuldu, cok tesekkur ederim. Bide yasak saniyodum fiyat yazmanin ama degilmis bunuda ogrendim.

Canim benim cok sagol. Yurtdisinda yasadigim icin biraz turkcede zorlaniyorum ama sayende cozuldu, cok tesekkur ederim. Bide yasak saniyodum fiyat yazmanin ama degilmis bunuda ogrendim.
Ne demek canım hiç sorun değil bende sinir oldum yanlış anlama burada bi gizem bu ne dedim

Ben tarot seviyorum ama onuda iyi yorumcu lazım bir insan her falda çok iyi değildir diye düşünüyorum ben kendimden örnek verirsem her işte çok iyi değilimdir
Aynen canım bak obur cesitlerine kefil olamam, Çünkü ben sadece Yıldızname baktırdım ve bunu çok beğendim. Ama diğer çeşitlerine baktırmadığım için kimseye baktırın diyemem, hak yemiş olurum.

400 tlye fal baktırmam için dudak uçuklatıcı oha dedirtecek kadar iyi olması lazım
Fal degil yildizname, fal daha ucuzdur ama ben baktirmadim. Gercekten cok iyiydi ama size baktirin illa demem, kendiniz bilirsiniz. Cesit cesit bakimlari var. Yildizname en pahalisi tek onu biliyorum.

400 TL devlet sırrı açığa çıktı
Bu yüzden değil mesela bana 500 dedi sonra 400 e düştü..belki başkası ararsa farklı bir fiyat verebilir o yüzden net bişey söyleyemedim ben kendi adıma..bana tarotada 400 dedi mesela o yüzden arayıp kendinizin sorması daha mantıklı olabilir diye düşündüm

Tarota 400 mu?? Yok artik ya. Ucmus galiba. Ayrica yildizname 400 niye 500 dedi anlamis degilim. Boyle oluncada sinir olmamak mumkun degil.

evet nerden bildin kahve falan kullanmıyor zaten oturduğum an kağıda baya yazmaya başladı dedikleride hep doğruydu ondan sonra gitmeye başladım zaten

Evet nerden bildin kahve falı falan kullanmıyor zaten yüzüne bakıp yazıyor elinede bir şey tutuşturuyor sonra iskambil açıyor
Bu bahsettiğin kişi daha ümitse sahilde bi cafede bakıyordu sanırım..ben tarzını hiç beğenmedim bi kere bana soru soran falcıdan hiç hoşlanmam..fal bakmaya başladı 2018.de ne oldu 2016.da önemli bişey yaşamışsın neydi o..mesela diyorum ki iş değiştirdim heh evet öyle olmuş sonra böyle olmuş diye devam ediyor..bana sorduktan sonra ne gerek var sana yok falında bi kadın gördüm kim bu…eee kim sen söyle bunun için sana geldim ya ben falcı dediğin çat çat söyleyecek laf alan falcı sevmiyorum ben

Hayatta vermem o parayı zaten söylenen 3 şeyden 2 si yanlış 1 tanesi doğru çıkar oda genele vurduğumuz zaman çok
Yıldızname pek fal gibi değil zaten..kaç çocuğunuz olacak nasıl biriyle evleneceksiniz başınıza neler gelmiş eşiniz varsa nasıl biri olduğu evliliğinizin yada ilişkinizin nasıl süreceği gibi şeyleri söylüyor..yani tarot gibi sürekli baktılacsk bişey değil

Tarota 400 mu?? Yok artik ya. Ucmus galiba. Ayrica yildizname 400 niye 500 dedi anlamis degilim. Boyle oluncada sinir olmama mumkun degil.
ne guzel anlatmissin

Evet ama büyüye girmiyor mu yıldızname

Evet ama büyüye girmiyor mu yıldızname
Niye büyü olsun ki kitaptan okuma yapıyo.işlem yapmıyor..yıldızın düşük 10 yaşında bir kaza atlatmışsın iki kardeşiniz üç çocuğun olacak yada iki evlilik yapacaksın..evleceğin kişi şöyle bir insan..bunların hangi biri büyü gibi..tarottan farkı yok bence..sadece anne adıyla bakılıp kaderinde olmuş ve olacakları söylüyor..

Biliyorum kurandan bakılanı diyorsun dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…