İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar sabiha ablayla konuştum az önce..baktırmak isteyen arkadaşlar var ama ücretin biraz yüksek geliyor kızlara dedim..malum hayat şartları oldukça zor bu günlerde...
o zaman tarotu 200 yıldıznameyi 300 yapalım dedi..bu fiyatlarda çok yüksek rakamlar değil bence...gerçekten baktırmak isteyen varsa tavsiye ederim...ben eski üyeyim eski mesajlarıma bakarsanız onlarca falcı denedim..hepsiyle ilgili yorumlarımıda yazdım..şimdi reklam yapıyorum gibi algılansın istemiyorum..tek derdim hepimiz bi şeyler için bie ümit fal baktırıyoruz..bari bilen birine baktıralım paramıza yazık olmasın...gerçekten üzülüyor sonra insan...
sevgiyle kalın...

200 LİRA TAROT İÇİN YİNE DE YÜKSEK DEĞİL Mİ?

200 LİRA TAROT İÇİN YİNE DE YÜKSEK DEĞİL Mİ?
dediğim gibi herkesin kendi bütçesi bişey diyemem...benim bu işte bi karım yok...sadece bilgi paylaştım isteyen baktırır..bütçesine uygun olmayanda kendince haklı tabiki..ne diyebilirim ki

Ya 500 liraya 1000 liraya tarot kahve vs. bakmak nedir ya hislere de mi zam geliyor. iyice suyu çıktı eminim 20 şey söyleseler 1-2 si anca tutar oda normal olarak
Kimmiş bu 1000 tlye fal bakan medyum memiş falan olması lazım

Bir de şöyle düşünün. O kadar falcıya o kadar para gidiyor, çünkü iyisini bulamıyorsunuz. Bir kere iyisini bulun ve birazcık daha fazla ödeyin, bu benim düşüncem tabii ki. Ben kaç kişiye o kadar para yedirdim ki, sonra birisine baktırdım biraz daha ödedim ama hiç pişman değilim çünkü artık arayış yapmama gerek yok.

dediğim gibi herkesin kendi bütçesi bişey diyemem...benim bu işte bi karım yok...sadece bilgi paylaştım isteyen baktırır..bütçesine uygun olmayanda kendince haklı tabiki..ne diyebilirim ki
Katılıyorum canım sana. Demin yazdım aynısını tam olarak: Bir de şöyle düşünün. O kadar falcıya o kadar para gidiyor, çünkü iyisini bulamıyorsunuz. Bir kere iyisini bulun ve birazcık daha fazla ödeyin, bu benim düşüncem tabii ki. Ben kaç kişiye o kadar para yedirdim ki, sonra birisine baktırdım biraz daha ödedim ama hiç pişman değilim çünkü artık arayış yapmama gerek yok.

sen tarot mu baktırmıştın yıldızname mi

adını söyleyin bizde baktıralım

Uzun zamandır Zeynep’le ilgili kimse bir şey yazmamış. Fal defterini Zeynep’le kapatmış bulunmaktayım. Kendisine gerçekten güveniyordum. Şu ana kadar hiçbir falcıdan onun kadar memnun kalmamıştım. Ama Zeynep şimdi dese inanın 1 yıl sonra falan oluyor dediği şey insan boşuna beklenti içine giriyor boşuna üzülüyor vesaire. Zaten bekleyene kadar 100 kere de arasanız değişen bir şey olmayacak yine aynı şeyleri duyacaksınız o yuzden en iyisi her şeyi unutup önüne bakmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…