EvetBiliyorum kurandan bakılanı diyorsun dimi
Bana özelden bilgisini atabilirmisin
Hepsi patladı ama benim hala umudum vargüncelleme yok mu
evet nerden bildin kahve falan kullanmıyor zaten oturduğum an kağıda baya yazmaya başladı dedikleride hep doğruydu ondan sonra gitmeye başladım zaten
Bende telefonu yok ama cikmayani da cokmus, fiyati da cok pahakli daha o zaman 500 e bakiyordu simdi 1000 olmustur.2019 da bayağı bi konuşulmuş iyi diye. Telefonda da bakiyomus
200 LİRA TAROT İÇİN YİNE DE YÜKSEK DEĞİL Mİ?kızlar sabiha ablayla konuştum az önce..baktırmak isteyen arkadaşlar var ama ücretin biraz yüksek geliyor kızlara dedim..malum hayat şartları oldukça zor bu günlerde...
o zaman tarotu 200 yıldıznameyi 300 yapalım dedi..bu fiyatlarda çok yüksek rakamlar değil bence...gerçekten baktırmak isteyen varsa tavsiye ederim...ben eski üyeyim eski mesajlarıma bakarsanız onlarca falcı denedim..hepsiyle ilgili yorumlarımıda yazdım..şimdi reklam yapıyorum gibi algılansın istemiyorum..tek derdim hepimiz bi şeyler için bie ümit fal baktırıyoruz..bari bilen birine baktıralım paramıza yazık olmasın...gerçekten üzülüyor sonra insan...
sevgiyle kalın...
dediğim gibi herkesin kendi bütçesi bişey diyemem...benim bu işte bi karım yok...sadece bilgi paylaştım isteyen baktırır..bütçesine uygun olmayanda kendince haklı tabiki..ne diyebilirim ki200 LİRA TAROT İÇİN YİNE DE YÜKSEK DEĞİL Mİ?
ay pardon ben ümit sandımm ama evet seyhanda iskambilden bakıyor unutmuşum ama çıkmıyor yaniBen dejavu kafeden bahsettim sen kimi anladın ?
ay pardon ben ümit sandımm ama evet seyhanda iskambilden bakıyor unutmuşum ama çıkmıyor yani
Kimmiş bu 1000 tlye fal bakan medyum memiş falan olması lazımYa 500 liraya 1000 liraya tarot kahve vs. bakmak nedir ya hislere de mi zam geliyor. iyice suyu çıktı eminim 20 şey söyleseler 1-2 si anca tutar oda normal olarak
SANA KATILIYORUMYa 500 liraya 1000 liraya tarot kahve vs. bakmak nedir ya hislere de mi zam geliyor. iyice suyu çıktı eminim 20 şey söyleseler 1-2 si anca tutar oda normal olarak
Katılıyorum canım sana. Demin yazdım aynısını tam olarak: Bir de şöyle düşünün. O kadar falcıya o kadar para gidiyor, çünkü iyisini bulamıyorsunuz. Bir kere iyisini bulun ve birazcık daha fazla ödeyin, bu benim düşüncem tabii ki. Ben kaç kişiye o kadar para yedirdim ki, sonra birisine baktırdım biraz daha ödedim ama hiç pişman değilim çünkü artık arayış yapmama gerek yok.dediğim gibi herkesin kendi bütçesi bişey diyemem...benim bu işte bi karım yok...sadece bilgi paylaştım isteyen baktırır..bütçesine uygun olmayanda kendince haklı tabiki..ne diyebilirim ki
sen tarot mu baktırmıştın yıldızname miKatılıyorum canım sana. Demin yazdım aynısını tam olarak: Bir de şöyle düşünün. O kadar falcıya o kadar para gidiyor, çünkü iyisini bulamıyorsunuz. Bir kere iyisini bulun ve birazcık daha fazla ödeyin, bu benim düşüncem tabii ki. Ben kaç kişiye o kadar para yedirdim ki, sonra birisine baktırdım biraz daha ödedim ama hiç pişman değilim çünkü artık arayış yapmama gerek yok.
adını söyleyin bizde baktıralımKatılıyorum canım sana. Demin yazdım aynısını tam olarak: Bir de şöyle düşünün. O kadar falcıya o kadar para gidiyor, çünkü iyisini bulamıyorsunuz. Bir kere iyisini bulun ve birazcık daha fazla ödeyin, bu benim düşüncem tabii ki. Ben kaç kişiye o kadar para yedirdim ki, sonra birisine baktırdım biraz daha ödedim ama hiç pişman değilim çünkü artık arayış yapmama gerek yok.
yildizname baktirdim ben ve cok begendim.sen tarot mu baktırmıştın yıldızname mi
Internette bulamazsiniz. Reklam yapan biri degil. Bana özelden yazarsaniz paylasirim bilgilerini.adını söyleyin bizde baktıralım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?