- 18 Ağustos 2020
- 2.202
- 2.077
- 83
- 34
Canım nerede bu falcı bilgisini verebiliyor musun çok merak ettim cidden.Kızlar şu sahtekarlara baktırmayın ya çözdük artık inanın birşey bildikleri yok özellikle de böyle para isteyenlere asla ben size garanti verebilirim çıkmaz eğer biraz inanıyorsanız bana lütfen ya vermeyin yazık ben geçen bir kadına baktırdım 25tl ya 25 :) düşünün ve oradadır beğendimki kadını basit bir tarzı vardı ve en iyi falcılara taş çıkarır ama inanın artık inancım yok benim o yüzden eğlencesine gidiyorum uygunsa sadeyse baktırıyorum lütfen gitmeyin
Zaten canim isteyen baktirsin ama dm'den cok mesaj geliyo, o yuzden buraya yazayimda herkes okusun diye dusundum. Zaten icinize sinmezse kesinlikle baktirmasinlar. Baktiranda baktirsin bana bi faydasi yok zaten :)bence daha fazla açıklama yapma :))) sadece ikimiz baktırdık diye ablaya biraz daha översek reklam yapıyoruz sanacaklar...
burda herkes fikrini ve tecrübelerini paylaşıyor...sıradan cafe falcıları 100 lira olmuş..bende bir çoğunu denedim...alayı boş...abla iyiydi...ve tek kelime ağzımdan laf almadan bir çok şeyi bildi...burda herkes faydalansın diye söyledik.isteyen baktırır isteyen baktırmaz...kimi büyü dedi kimi pahalı dedi...kimseye illa baktırın demek ki :)))) bu işten bi çıkarımızda yok...biçok kişide özelden numarasını aldı ablanın benden inşallah baktırlar ve memnun olurlar..ben çok isterim kendi adıma herkes baktırdığı ümit ettiği her kim olursa olsun içine sinsin..sonuçta hepimiz bir sıkıntımız oldugu için bir iç rahatlaması olarak bu yolu seçiyoruz...
Ya arkadaşım götürdü Kayseri’de sokak aradı bir kafe ama şöyle söyleyeyim yani okadar para döktüğüm falcıdan kat ve kat iyiydi ne bana evlimisin bekarmısın dedi ne çslışıyomusun dedi direk çatır çatır bildi yok yüzük attın vs gibi zırvalıklar olmadan bekarsın 2kişi olmuş ciddi ama şunlar şunlar olmuş şu kişide bu var bu kişide şu var. İşle ilgili şunu yaşamışsın şu olayla ilgili inanılmaz pişmanlığın var şok oldum yani ben çok ama çok beğendim çıkar çıkmazı bilmem ama hiçbirşey sormadan ilerleyen tek kadındı diyebilirim. O yüzden an önemli değil çok var anı bilen ama çıkması önemliCanım nerede bu falcı bilgisini verebiliyor musun çok merak ettim cidden.
Pardonda ben kimseye direk ne olur şuna fal baktır diye mesaj atmadım..kime baktırdın memnun kaldın diye soranlara ben şundan memnunum ama fal işi enerji işi belki seninle tutmaz diyede söylerim..kaldı ki bana atılmış zebraya baktırdım diye bi mesajın yok..bi kere hadi seni kandırdım baktırdın beğenmedin niye defalarca baktırdın o zaman…işte böyle durumlar yüzünden burda yorum yazmış istemiyor insan..senin hedef göstereceğin bir üye değilim ben..geçmişe dönük mesajlarımda bellidir…onlarca kişiye fal baktırdım…kendimce fikrimi belirttim…merak eden soranlara da Zehra’dan ayşe ablaya candan gökere bi çok falcının numarasını verdim..sende defalarca bitti bu son fal işi benim için kapandı yazdın sonra girdin şuna baktırdım buna baktırdım dedin..o zaman amacın insanları yanıltmak mıydı..ben öyle olduğunu düşünmedim…kendince karar alıp dayanamadın tekrar baktırdın diye düşündüm…dediğim gibi burda amaç zaten deneyimlerimizi paylaşmak..kimseyi böyle yaftalamak hoş olmuyor..Bana göre yüksek rakamlarda fal bakan kişiler işin ticaretini yapıyor sahtekar geliyor bana bilsede çıkmadığını yüzlerce defa test ettik onu geçtim iyi kalpli gelmiyorlar öyle insanlara fal baktırmayıda ben kendi adıma yüzlerce kişi deneyip şimdikinin parasıyla 2000tl bir fal için vermiş biri olarak tecrübemi söylüyorum. Bana göre şuana kadar bana bakıpta çıkan kişi Necmiye oda para bile almadı. Allah’ta galiba gönle göre göz açıklığı veriyor.
Ayrıca Since sen bana Zehrayıda önermiştin kaç defa baktırdım bir dediği çıkmadı 2020de 250den aşağı değildi kaç sefer beni dolandırmaya çalıştı o dönem cahil olduğum için her seferinde verdim anı kıçı kırık falcılar bile biliyor ama bukadar yüksek paraları o insanlara yedirmeyi gerçekten haketmediklerini düşünüyorum
Esma diye kadın falcı burda kullanıcı olarak geziyi, Burçin yine aynı şekilde yani böyle gelip birde reklam yapıp insanları soyuyosunuz ben zaten baktırmıyorum 2tane falcım var arada onlara baktırıyorum ayda 1 onun birinide elicem yani asla ve asla çıkmıyo ister tonlarca para dökün ister 5tl verin
Ya kesinlikle canım çıkması önemli gönül gözü açık olan birini bulabilmek mesele o nedenle. Ben istanbuldadır diye düşünmüştüm teşekkür ederim telefonla falan bakımı yok değil miYa arkadaşım götürdü Kayseri’de sokak aradı bir kafe ama şöyle söyleyeyim yani okadar para döktüğüm falcıdan kat ve kat iyiydi ne bana evlimisin bekarmısın dedi ne çslışıyomusun dedi direk çatır çatır bildi yok yüzük attın vs gibi zırvalıklar olmadan bekarsın 2kişi olmuş ciddi ama şunlar şunlar olmuş şu kişide bu var bu kişide şu var. İşle ilgili şunu yaşamışsın şu olayla ilgili inanılmaz pişmanlığın var şok oldum yani ben çok ama çok beğendim çıkar çıkmazı bilmem ama hiçbirşey sormadan ilerleyen tek kadındı diyebilirim. O yüzden an önemli değil çok var anı bilen ama çıkması önemli
Amacım hedef göstermek değil onun içinde iyi demiştin ama çıkmadı demek istedim o zamana göre fiyatıda yüksekti şuanda da olmuştur 500 oda anı çok iyi biliyo ama çıkmıyor yani söylemem o ki böyle çok yüksek fiyatta bakanları burda önerdiklerinden kişilerin bu şekilde para kazanmasını adaletsizlik olarak görüyorum ve çıktığını görmedim eğer varsa siz söyleyin bende tamam dicem. Bu arada benim her yorumumu dikkatlice okumuşsun :) ozaman öneride bulunurken artık çok dikkatli olduğumu yanıldığımı da yazıyorum çıkmadan da söylemiyorum yüksek meblağlı değilse iyi bakmışsa söylüyorum ama artık eskisi gibi baktırmıyorum eğlencesine baktırıyorum seni hedef almadım sadece bukadar iddialı olmanıza o kişilere para kazandırılmasınaydı tepkim ama siz bilirsiniz bundan sonra yorum yapmam kusura bakmayınPardonda ben kimseye direk ne olur şuna fal baktır diye mesaj atmadım..kime baktırdın memnun kaldın diye soranlara ben şundan memnunum ama fal işi enerji işi belki seninle tutmaz diyede söylerim..kaldı ki bana atılmış zebraya baktırdım diye bi mesajın yok..bi kere hadi seni kandırdım baktırdın beğenmedin niye defalarca baktırdın o zaman…işte böyle durumlar yüzünden burda yorum yazmış istemiyor insan..senin hedef göstereceğin bir üye değilim ben..geçmişe dönük mesajlarımda bellidir…onlarca kişiye fal baktırdım…kendimce fikrimi belirttim…merak eden soranlara da Zehra’dan ayşe ablaya candan gökere bi çok falcının numarasını verdim..sende defalarca bitti bu son fal işi benim için kapandı yazdın sonra girdin şuna baktırdım buna baktırdım dedin..o zaman amacın insanları yanıltmak mıydı..ben öyle olduğunu düşünmedim…kendince karar alıp dayanamadın tekrar baktırdın diye düşündüm…dediğim gibi burda amaç zaten deneyimlerimizi paylaşmak..kimseyi böyle yaftalamak hoş olmuyor..
Hiç bilmiyorum perşembe günü tekrar gidicem halamı götürücem sorarımYa kesinlikle canım çıkması önemli gönül gözü açık olan birini bulabilmek mesele o nedenle. Ben istanbuldadır diye düşünmüştüm teşekkür ederim telefonla falan bakımı yok değil mi
bi üsttekini sana cevap olarak yazdım canımArkadaşlar yıldızname falı nasıl bakılıyor? Neye göre bakıyorlar ? Deneyenler ve bilenler yazabilirmi?
Evet okudum yorumlarınızı eski üyeyim bende süreklide takip ediyorum burayı o yüzden ister istemez denk geliyor :) çok iddalı bir yorumda bulunmadım ben kendi adıma çok beğendim dedim ve zaten uzun zamandır da birilerini tavsiye etmiyorum..yüksek rakamlar konusunda haklısın..o yüzden kimsenin vebaline girmek istemiyorum..bizimkisi sadece deneyim paylaşmak…yoksa kimseye destek olalım şuna para kazandıralım derdimiz yok..sende eminim ki olumlu bir şey gördüğünde herkes faydalansın istediğin için yorum yazıyorsun..ve istediğin kadar yorum yapabilirsin farkında olmadan yanlış bişeyde yapabilirim…uyarı iyi niyetliyse her zaman iyidirAmacım hedef göstermek değil onun içinde iyi demiştin ama çıkmadı demek istedim o zamana göre fiyatıda yüksekti şuanda da olmuştur 500 oda anı çok iyi biliyo ama çıkmıyor yani söylemem o ki böyle çok yüksek fiyatta bakanları burda önerdiklerinden kişilerin bu şekilde para kazanmasını adaletsizlik olarak görüyorum ve çıktığını görmedim eğer varsa siz söyleyin bende tamam dicem. Bu arada benim her yorumumu dikkatlice okumuşsun :) ozaman öneride bulunurken artık çok dikkatli olduğumu yanıldığımı da yazıyorum çıkmadan da söylemiyorum yüksek meblağlı değilse iyi bakmışsa söylüyorum ama artık eskisi gibi baktırmıyorum eğlencesine baktırıyorum seni hedef almadım sadece bukadar iddialı olmanıza o kişilere para kazandırılmasınaydı tepkim ama siz bilirsiniz bundan sonra yorum yapmam kusura bakmayın
Senin işlemler nasıl gidiyo canım bir sonuç alabildin mi ?Arkadaşlar yıldızname falı nasıl bakılıyor? Neye göre bakıyorlar ? Deneyenler ve bilenler yazabilirmi?
Kurandan falmı şok oldummmbi üsttekini sana cevap olarak yazdım canım
aynen ama hani biz mesela soruyoruz ya görüşme var mı dönüş var mı vs. öyle bişey değil işte olacak olayları söylüyor gerçekten bakan olsa baktirilabilecek bişey benceKurandan falmı şok oldummm
Fal gibi değil sanırım,şok oldum vallahi böyle birsey ılk kez duyuyorumaynen ama hani biz mesela soruyoruz ya görüşme var mı dönüş var mı vs. öyle bişey değil işte olacak olayları söylüyor gerçekten bakan olsa baktirilabilecek bişey bence
aynen canımFal gibi değil sanırım,şok oldum vallahi böyle birsey ılk kez duyuyorum
Yıldızname çeşit çeşit olmaz,tekdir bakımı…ve değişmezKusura bakmayin arkadaslar, bu forumu henuz bilmiyorum. Yildizname soranlar olmustu, onu cevaplamistim cok iyi bakan birini taniyorum. Numarayi isteyen özelden yazabilir. Forumdan yazanlarda oldu özelden onlarda baktirdi. Kadinin hakkini yemem cunku gercekten cok iyi bakan biri. Ismi Sabiha.
Yıldızname de kaç evlilik olacağı boşanma vb.hepsi çıkar ,soru sormanız gerek kalmazBir de şunu belirtmek isterim, kadın geçmiş anlatıyor, şimdi anlatıyor, bir de evlilik kaç çocuk onları anlatıyor. Soru cevap da var, istediğiniz soruyu sorabilirsiniz. Çok uzun bakıyor. Nelere dikkat etmenizi falan anlatıyor. Büyü var mı yok mu onu da anlatıyor. Bu kısım sadece Yıldızname, buna kitaptan bakıyor. Ama daha çok türlü bakımları da var, bunlara ben baktırmadım. Ben sadece Yıldızname baktırdım.
Kime baktırdınız ?Yıldızname de kaç evlilik olacağı boşanma vb.hepsi çıkar ,soru sormanız gerek kalmaz
8 sene önce baktırmıştım ve ciddiye almamıştım,ama dediklerini yaşıyorum ya da yaşadım diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?