ben baktırdım beğendim anda iyidiRoza'ya telefonda baktiranlar yazabilir mi telde de yuzyuze oldugu kadar guzel bakiyor mu?
Telde 140 mi fiyati bir de cok mi kisa bakiyor? Aslinda benim sopracagim bir insan da yok genel fal bakiyor mu acaba, bazi falcilar sadece var olan enerjilere gore yorum yapiyorlar yani illa birini sor istiyorlar cunku.ben baktırdım beğendim anda iyidi
Evet her şey çok pahalı hatta hiperenflasyon var ! Ama bu falcilari neden bu kadar etkiledi fal bakmak için ne yağa ne mazota nede una ihtiyaçları var bunun adı tek kelime ile FIRSATCILIK bu arada yıllardır çok çok fazla fal BAKTIRDIM 5 aydır baktirmiyorum yüzlerce sanal yüzyüze vs baktirdigim tek bir fal çıkmadı yazık paralarimaKendi adima ben reklam yaptiginizi dusunmedim. Fiyati da bence piyasa ortalamasinda hatta Binnaz falcilarina gore gayet iyi. Evet fiyatlar fal icin cok yuksek ama su and her sey cok yuksek zaten, hiper enflasyon var, birkac ay oncenin 100 lirasi simdi 20 lira degerinde oldu. Ben baktirmak isterim aslinda ama su ana kadar hicbir falim cikmadi, fal yerine Burcin'den dua almayi dusundum ondan da emin olamadim. Yalniz fallar bir fayda saglamiyor artik, eglencesine baktiriyorum o yzuden de en makul olani tercih etmeye calisiyorum. Sabiha hanim belki de cok iyidir ama once birkac kisi baktiriip yorum yazarsa daha rahat baktirabilirim.
valla 10 dk idi ama uzatsam uzatırdı geçiştirmedi yani. kariyer aşk para ile ilgili herşeyi söyledi soracakların kalmamıştıTelde 140 mi fiyati bir de cok mi kisa bakiyor? Aslinda benim sopracagim bir insan da yok genel fal bakiyor mu acaba, bazi falcilar sadece var olan enerjilere gore yorum yapiyorlar yani illa birini sor istiyorlar cunku.
Çıktı mı peki ?valla 10 dk idi ama uzatsam uzatırdı geçiştirmedi yani. kariyer aşk para ile ilgili herşeyi söyledi soracakların kalmamıştı
nisan sonuna vade verdiÇıktı mı peki ?
Ucretlerini yukseltmeleri iyi oldu sayelerinde zaten inanmadığımız öngörülerine de tenezzül etmez oldukEvet her şey çok pahalı hatta hiperenflasyon var ! Ama bu falcilari neden bu kadar etkiledi fal bakmak için ne yağa ne mazota nede una ihtiyaçları var bunun adı tek kelime ile FIRSATCILIK bu arada yıllardır çok çok fazla fal BAKTIRDIM 5 aydır baktirmiyorum yüzlerce sanal yüzyüze vs baktirdigim tek bir fal çıkmadı yazık paralarima
Roza'ya telefonda baktiranlar yazabilir mi telde de yuzyuze oldugu kadar guzel bakiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?