İstanbul'da Fal - Falcılar

ben baktırdım beğendim anda iyidi
Telde 140 mi fiyati bir de cok mi kisa bakiyor? Aslinda benim sopracagim bir insan da yok genel fal bakiyor mu acaba, bazi falcilar sadece var olan enerjilere gore yorum yapiyorlar yani illa birini sor istiyorlar cunku.

Evet her şey çok pahalı hatta hiperenflasyon var ! Ama bu falcilari neden bu kadar etkiledi fal bakmak için ne yağa ne mazota nede una ihtiyaçları var bunun adı tek kelime ile FIRSATCILIK bu arada yıllardır çok çok fazla fal BAKTIRDIM 5 aydır baktirmiyorum yüzlerce sanal yüzyüze vs baktirdigim tek bir fal çıkmadı yazık paralarima

Telde 140 mi fiyati bir de cok mi kisa bakiyor? Aslinda benim sopracagim bir insan da yok genel fal bakiyor mu acaba, bazi falcilar sadece var olan enerjilere gore yorum yapiyorlar yani illa birini sor istiyorlar cunku.
valla 10 dk idi ama uzatsam uzatırdı geçiştirmedi yani. kariyer aşk para ile ilgili herşeyi söyledi soracakların kalmamıştı

Ucretlerini yukseltmeleri iyi oldu sayelerinde zaten inanmadığımız öngörülerine de tenezzül etmez olduk

Rozayı nasıl bulduğumu yazmıştım,tekrar yazayım
Ben kendisini başarılı buldum,önemli bir öngörüsü oldu
Tarih veriyor ama ben tarihi önemseyen biri olmadım hiçbir zaman
Kısa bakıyor,sorduğum tüm sorulara net yanıt verdi
Enerjisi güzel
Gerçekçi ancak bu insanı acıların kadını BERGEN,şuan moda biliyorsunuz gerçi BERGEN İ çok severim,moduna getirmiyor
En son Ahu hanıma baktırmıştım,o da Rita nın bir üst sürümüydü,bir konuyu bildi o da zaten benim de tahmin ettiğim bir şeydi…enerjisi kötü bakımı da iyi değildi…ah ben de tam bunu söyleyecektim modunda bir kadın…

Roza ile özelden soru sordukları için paylaştım fikirlerimi tekrardan
Ayrıca ben kimseyi tavsiye etmiyorum sadece görüşlerimi beyan ediyorum

Kızlar selam, uygulama üzerinden de fal baktırıyor musunuz?

Selamm zeynebe baktıran var mı?? Mesaj atın konusabiliriz ben çok baktırdım da sormak istediklerim var

Selammmmm rozaya ben de baktırdım ancak TLfda değil yüz yüze,2 arkadaş gittik ben memnun kaldım arkadaşım aman aman begenmedi ama ona da sevgilisinin adının harflerini net bilmiş zaman verdi Nisan Mayıs gibi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…