İstanbul'da Fal - Falcılar

Yıldızname de kaç evlilik olacağı boşanma vb.hepsi çıkar ,soru sormanız gerek kalmaz
8 sene önce baktırmıştım ve ciddiye almamıştım,ama dediklerini yaşıyorum ya da yaşadım diyeyim
hıh aynen öyle işte..benim baktırdığım kadında anne adı doğum tarihi aldı sadece başladı..yani şöyle bir insansın başına bunlar gelmiş..aile içi durumlar..büyü yada sizi etkileyen kötü bişeyler var mı..nasıl bi insanla evleneceksin kaç çocuğun olacak geçmiş ve gelecekle ilgili şeyleri söyledi..bu şey gibi düşünmeyin sevgilim dönecek mi değil...ama şuna cevap bulabilirsiniz mesela senin kaderindeki adam atıyorum koç burcu şu işle meşgul esmer işte ne bilim mavi gözlü gibi...

Ama telefonda sadece kader falı bakılabiliyormuş o yüzden 140 dediler normal tarot 70 lira sanırım gidenler daha iyi bilir belki
Kader falı nasıl birşey ki acaba kısa baksın sorun değil de tatmin etsin bana işte gelemez engeli var ne engeli dediğimde ya öğreneceksin gibi şeyler duymak istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…