- 8 Ağustos 2018
- 1.439
- 3.411
- 133
O zaman İzmideydi,sonra Antalya’ya gittiğini öğrendim ancak telefon numarası sildimKime baktırdınız ?
Daha kapsamlı bir fal gibi anladıgım kadarıyla peki bu kisiye ulasma sansımız kaçtırO zaman İzmideydi,sonra Antalya’ya gittiğini öğrendim ancak telefon numarası sildim
Ulaşamadıklarımızın peşine düşmemizDaha kapsamlı bir fal gibi anladıgım kadarıyla peki bu kisiye ulasma sansımız kaçtır
Aynen ya taktıkUlaşamadıklarımızın peşine düşmemiz
hıh aynen öyle işte..benim baktırdığım kadında anne adı doğum tarihi aldı sadece başladı..yani şöyle bir insansın başına bunlar gelmiş..aile içi durumlar..büyü yada sizi etkileyen kötü bişeyler var mı..nasıl bi insanla evleneceksin kaç çocuğun olacak geçmiş ve gelecekle ilgili şeyleri söyledi..bu şey gibi düşünmeyin sevgilim dönecek mi değil...ama şuna cevap bulabilirsiniz mesela senin kaderindeki adam atıyorum koç burcu şu işle meşgul esmer işte ne bilim mavi gözlü gibi...Yıldızname de kaç evlilik olacağı boşanma vb.hepsi çıkar ,soru sormanız gerek kalmaz
8 sene önce baktırmıştım ve ciddiye almamıştım,ama dediklerini yaşıyorum ya da yaşadım diyeyim
Çıkan bir fal haberi paylaşmak istiyorum
Rozaya baktırdığım ve beğendiğimi yazmıştım…
Kendisinin önemli bir öngörüsü gerçekleşti
Telefonlaşa bakıyormuş ya ama iki katına çıkıyor telefonda nedenseBunu demeseydin iyiydi bu soğukta kim gidecek oraya
Telefonlaşa bakıyormuş ya ama iki katına çıkıyor telefonda nedense
Şöyle 70 TL yüz yüze ise 140 TL telefondaNasıl iki katına ?
Şöyle 70 TL yüz yüze ise 140 TL telefonda
Ben telefondan baktırdımBunu demeseydin iyiydi bu soğukta kim gidecek oraya
aynen havin bana 30dk fal bakmış ama çoğu boştuYarım saat bakıp,laf kalabalığı yapanları duydu bu kulaklar
Kader falı nasıl birşey ki acaba kısa baksın sorun değil de tatmin etsin bana işte gelemez engeli var ne engeli dediğimde ya öğreneceksin gibi şeyler duymak istememAma telefonda sadece kader falı bakılabiliyormuş o yüzden 140 dediler normal tarot 70 lira sanırım gidenler daha iyi bilir belki
Kısa baktı nokta atışları vardı,merak ettiğim sorulara net yanıtlar verdi
Kimse önermedi kendim istedimSana da mı kader falı önerdiler yoksa tarot mu baktırdın ?
Kimse önermedi kendim istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?