- 9 Nisan 2021
- 1.794
- 1.820
- 83
Cafeyi arayacakmışsın internete yazdığında çıkıyor kapris cafedeymişrozanin no.sunu biri ozelden atabilir mi?
Hangileri olduğunu özelden paylaşır mısınız? Şimdiden teşekkürlerBu aksam itibari ile 4 kişinin söylediği ben de cikmis oldu
majectıc cafe gidilsin
Çok pahalı değil öi ama 200 tarot 300 yıldıznameevet Sabihayı ben de cok merak ediyorum
Bence normal, uygulamalarda cok pahalı krediler ve cok uyduruk bakıyorlar :/ en azından adam gibi bakar bu kadınÇok pahalı değil öi ama 200 tarot 300 yıldızname
Bence normal, uygulamalarda cok pahalı krediler ve cok uyduruk bakıyorlar :/ en azından adam gibi bakar bu kadın
Ben baktırdım ama ne yazık ki beğenmedim. Çok üzüldüm verdiğim paraya. Doğum tarihimi verdim, burcumu bile yanlış söyledi o kadar diyeyim. Bana dair bildiği bir şey olmadı geçmişle alakalı. Gelecek için de bir şey demedi zaten.Kızlar yıldızname bakan Sabiha’ya baktıran başka biri oldu mu, baktıran varsa yorum yazababilir mi? Ayrıca Roza’ya telefonda baktıranlar da yazarsa sevinirim, Google’da cok iyi olmayan yorumlar da yapılmış.
Selammmmm rozaya ben de baktırdım ancak TLfda değil yüz yüze,2 arkadaş gittik ben memnun kaldım arkadaşım aman aman begenmedi ama ona da sevgilisinin adının harflerini net bilmiş zaman verdi Nisan Mayıs gibi bakalım
Paylaşımın için çok teşekkürler canımEkleme yapıyorum nihale,ritaya,handeye ve Asmin Yağıza,Ümit ,Yeliz ve Burçine baktırdım kısacası burda adı geçen tüm falcilara baktirmis oldum kısa kısa yorumlarımı yazıyorum hemen.
Nihal:bence anda iyi ancak gelecek çıkmadı özellikle vadesini bekledim patladı ama sadece an için denenebilir güzel tespitleri var
Mi kafe Hande : analizleri güzeldi şaşırttığı noktalar da oldu ancak sanırım gelecek çıkmıyor diye duydum zaten vadesine 1 ay var daha çıkarsa çıktı derim
Ümit koç: çok garip detaylar bildi ancak hiç alakasi olmayan şeyler de söyledi tam anlamıyla işte bu dedirtmedi bana
Yeliz: Yeliz'in söylediği ufak bir detayı yaşadım analizleri de yerindeydi ancak 2 çelişkili cümle kurdu bi olumlu bı olumsuz bundan da çok emin olamadım ama ne çok iyi ne çok kötü derim tekrar deneyebilirim
Burçin: anlık analizi başarılı üzerine ekleyebilecegim bir şey yok maalesef çok tatmin olamadım
Asmin yağız: yani analizleri iyiydi kısa vade verdi bekleyip göreceğim bence isim konusunda başarılı harfler birebir tuttu ama eksik noktaları da vardi vov dedirtmedi
Son olarak Rita: ay bu kadını bilemedim en önemlisi sizde de oldu mu bilmiyorum ama baktirdiktan sonra başıma inanilmaz bir ağrı girdi, bana da herkes gibi yeni birisini söyledi olumsuzdu,bir bilgi istemedi benden direkt bıseyler soylemeye başladı TLfda neye göre o enerjiyi alıp hissediyor bilemedim,mesela çok net emin olduğum bir detay söyledi bu beni şaşırttı ama mesela aynı adam beni seviyor ama başkasına da aşık önce yalnız dedi sonra şuan yalnız dedi sonra hoşlanıyor birinden dedi en sonra aşık dedi zerre bişey anlamadım özellikle Rita yi forumda araştırdığımda hiç orta şeker birşey okumadım hep ya çok iyi ya çok kötü sizlerin de yakın dönemlerde bu isimlerle ilgili yorumlarınız olursa paylaşırsanız çok mutlu olurum
Rita yı bende merak ediyorum :) iyi bir enerji hissettiriyor bana :) özel kutumda deneyeceğim bir kaç numara var ama şu yorumlardan sonra biraz daha bekleyebilirri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?