İstanbul'da Fal - Falcılar

Gop Birsel yada Birsen çok konuşulmuş sonuç nasıl baktıranlar bilgi verebilir mi _?

Kızlar yıldızname bakan Sabiha’ya baktıran başka biri oldu mu, baktıran varsa yorum yazababilir mi? Ayrıca Roza’ya telefonda baktıranlar da yazarsa sevinirim, Google’da cok iyi olmayan yorumlar da yapılmış.

Kızlar merhaba Sabiha hanıma özelden bi arkadaş numara istemişti..bakım yaptırmış ama beğenmemiş..herkesin bilebileceği sıradan şeyler söylemiş..özelden numarasını isteyen çok kişi oldu benden…bilginiz olsun…maalesef aynı etkiyi alamadı o arkadaş bu durum benide üzdü..o yüzden merak edenler için paylaşmak istedim

Üst üste şok kişiye bakmak enerjileri etkiler günde 2 3 kişi alsa belki o etkiyi alabilirdi şimdi eğer buradan gidenler olduysa üst üste baktıysa bu durum olması muhtemel

Ben baktırdım ama ne yazık ki beğenmedim. Çok üzüldüm verdiğim paraya. Doğum tarihimi verdim, burcumu bile yanlış söyledi o kadar diyeyim. Bana dair bildiği bir şey olmadı geçmişle alakalı. Gelecek için de bir şey demedi zaten.

Sabiha ya ben de baktirdim hatta uzun zaman sonra hesabimi aktiflestirdim onun numarasini alabilmek icin. Baya siradan bir bakim. Yildizname dedigi eski astroloji kitabini almis eline burcunu sorup okuyor. Ozel gucu oldugunu filan dusunmuyorum. Pisman degilim denedim kafamdan cikti ama o paraya yazik. Bilemedigi gibi bakim tarzi da cok kotu yani bakim gibi bile degil. Fiyati yuksek olmasa yardim gibi dusunurdum ama fiyat yuksek oldugu oyle de diyemiyorum. Nacizane tavsiyem burc, dogum tarihi gibi bilgiler alanlara baktirmamak.

Kızlar bir arada burada reklamını yapan Berna vardı bş kaç kişi beğenmişti üstüne baktıran oldu mu

Ekleme yapıyorum nihale,ritaya,handeye ve Asmin Yağıza,Ümit ,Yeliz ve Burçine baktırdım kısacası burda adı geçen tüm falcilara baktirmis oldum kısa kısa yorumlarımı yazıyorum hemen.

Nihal:bence anda iyi ancak gelecek çıkmadı özellikle vadesini bekledim patladı ama sadece an için denenebilir güzel tespitleri var

Mi kafe Hande : analizleri güzeldi şaşırttığı noktalar da oldu ancak sanırım gelecek çıkmıyor diye duydum zaten vadesine 1 ay var daha çıkarsa çıktı derim

Ümit koç: çok garip detaylar bildi ancak hiç alakasi olmayan şeyler de söyledi tam anlamıyla işte bu dedirtmedi bana

Yeliz: Yeliz'in söylediği ufak bir detayı yaşadım analizleri de yerindeydi ancak 2 çelişkili cümle kurdu bi olumlu bı olumsuz bundan da çok emin olamadım ama ne çok iyi ne çok kötü derim tekrar deneyebilirim

Burçin: anlık analizi başarılı üzerine ekleyebilecegim bir şey yok maalesef çok tatmin olamadım

Asmin yağız: yani analizleri iyiydi kısa vade verdi bekleyip göreceğim bence isim konusunda başarılı harfler birebir tuttu ama eksik noktaları da vardi vov dedirtmedi

Son olarak Rita: ay bu kadını bilemedim en önemlisi sizde de oldu mu bilmiyorum ama baktirdiktan sonra başıma inanilmaz bir ağrı girdi, bana da herkes gibi yeni birisini söyledi olumsuzdu,bir bilgi istemedi benden direkt bıseyler soylemeye başladı TLfda neye göre o enerjiyi alıp hissediyor bilemedim,mesela çok net emin olduğum bir detay söyledi bu beni şaşırttı ama mesela aynı adam beni seviyor ama başkasına da aşık önce yalnız dedi sonra şuan yalnız dedi sonra hoşlanıyor birinden dedi en sonra aşık dedi zerre bişey anlamadım özellikle Rita yi forumda araştırdığımda hiç orta şeker birşey okumadım hep ya çok iyi ya çok kötü sizlerin de yakın dönemlerde bu isimlerle ilgili yorumlarınız olursa paylaşırsanız çok mutlu olurum

Paylaşımın için çok teşekkürler canım

Rita yı bende merak ediyorum :) iyi bir enerji hissettiriyor bana :) özel kutumda deneyeceğim bir kaç numara var ama şu yorumlardan sonra biraz daha bekleyebilir

Ritadan cidden emin olamadım ben ya belki enerji uymadı belki de ben tatmin olmadım bilmiyorum ama bana vovv dedirtmedi yani dediğim gibi gözünün önüne getirdigi bir görüntü birebir uydu ama o kadar alakasız şeyler de söyledi ki beynim yandı bi çözemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…