- 4 Eylül 2017
- 479
- 225
- 103
- 25
Banada sabiha hanimin nrsini yollayabilirmisiniz acabaAynen bende oyle dusundum canim, yemin ederim sahtekarlara ne kadar para yedirdim. Ne kadar yazik o paralara. Haram olsun. Bi kere baktir ve iyi baktir.
hayır maalesefMerhaba acaba ask konusunda bi gelisme yasadinizmi
size mesajla da anlatmıştım, enerjiyi tıkarsınız diye. burada da benzer yorumları görüyorsunuzdur. falcı olsam ve bana da haftada birkaç kez baktırsanız hiç sorun olmaz derim açıkçası. işime gelir çünküYani ben sordum birkaç falcıya tabii onlar kendileri kazandıkları için mi fal baktırmanın zararı yok diyorlar bilemem ama kaderi değiştireceğini düşünmüyorum falın
baktırmayın diye kesin konuşmak bence yanlış. burada konuştuklarım bilir, zeynep ve nazan bana ayrılığı da, yeni kişiyi de, iş durumunu da en net bilen kişiler. arada ufak şeyleri bilenler de oldu önceki yorumlarımda yazmıştım. şunun gibi;Kızlar ısrarla söylüyorum listeme bakın ve adım gören bütün falcılara baktırmayın!!! Öteki, diğeri vs. yazıyordum ya (bilenler bilir) ikisinin de meğerse hayatlarında gerçekten kız varmış ve adım atmadılar bana falcıların dediği gibi. Lütfen listeme bakın ve oradaki falcılara baktırmayın, hiç olmazsa yeni birilerine baktırın…
yani kesin şekilde hiçbirine baktırmayın demek olmaz sanırım. size tutmaması başkasına da tutmayacağını göstermez. yine de tabii ki temkinli yaklaşmak iyidir.son yasadigim olaylarla birlikte fal baktirmayi noktalamis bulunuyorum. aklimdakileri yazayim
eskinin donecegini, yeni iki kisinin cikacagini soyleyip bilenler damlalardaki toprak ve tiplerine, mesleklerine, isimlerine kadar tarif eden zeynep
serkan ve eray ucundan kiyisindan bilmis gibi ama bin tane sey icinde cok az sey bilmisler.
tarotcu emre ise gecmisten iki kisinin donecegini soylemisti. cok lazim gibi ikisi de geri donmeye calisti
havin, yeni kisinin gelecegi zamani ve tanisacagimiz yeri bildi. eskiyle ilgili bildikleri de oldu.
zeyder'e hic soru sormadan kahve attim. anlik olarak cok dogru yorumladi, aklimdaki sorulardan birine "sen boyle dusunuyorsun ama yanlis" dedi. gelecegi henuz bilemem.
arzuyu ise bir kere denemistim ve yeni gelecek kisinin adindaki harfleri bildi. eski sevgilinin evlenecegini soyledi ama eski sevgili arzunun dediginin aksine geri donmek istedi. eskinin evlenecegini soyleyenlerden bir digeri de eraydi, eray da yeni gelecek kisiyi bilip, eskiyle ilgili patlamis oldu bu durumda.
Kaderi değiştireceğini inanmıyorum yasize mesajla da anlatmıştım, enerjiyi tıkarsınız diye. burada da benzer yorumları görüyorsunuzdur. falcı olsam ve bana da haftada birkaç kez baktırsanız hiç sorun olmaz derim açıkçası. işime gelir çünkü
baktırmayın diye kesin konuşmak bence yanlış. burada konuştuklarım bilir, zeynep ve nazan bana ayrılığı da, yeni kişiyi de, iş durumunu da en net bilen kişiler. arada ufak şeyleri bilenler de oldu önceki yorumlarımda yazmıştım. şunun gibi;
yani kesin şekilde hiçbirine baktırmayın demek olmaz sanırım. size tutmaması başkasına da tutmayacağını göstermez. yine de tabii ki temkinli yaklaşmak iyidir.
bahsettiğimiz şey tam olarak falın direkt kaderi değiştirmesi değil zaten. burada önceden yazan biri de olmuştu falın etkisinde kalıp eşimle kavga ettim diye, en basitinden böyle olaylar da yaşanabiliyor. psikolojik olarak etkilenip ona göre davranmanız mümkün. ve çok baktırmanın her şeyi ötelediği de genelde bilinen bir durum, enerji ve fal konusunu incelerseniz görürsünüz demiştim hatırlarsanız.Kaderi değiştireceğini inanmıyorum ya
aynen dediğiniz gibi. fallar gereksiz beklenti yaratıyor ya da kendini gerçekleştiren kehanet gibi durumlar yaşatıyor.Kaderi değiştirme değilde şöyle demek istediler bence hani beklenti enerjisine giriyorsun yada korku bu hayatta en çok zaten korkusu gerçekleşir insanın bide beklenti enerjisi geciktirir bunu hepimiz yaşıyoruz ayrılıyoruz ilk zamanlar bekleyiş içerisindeyiz arar mı yazar mı diye pişman olur mu döner mi ne zaman düşünmeyi bırakıp önüne bakarsın ansızın o kişi gelir özledim vs diye bence falın etkisi bu oluyor beklentiye sokuyor yada olumsuz duyduğun zaman kendini gerçekleştiren kehanet gibi kendi kendine oluyor kader vardır birde mutlak kader gelecek sürekli değişen birşeydir benşm gibi çok etkileniyorsanız ki ben çok etkilenirim tabi ki çok kaptırmayın kendinizi
Zeynep nerede telefonla bakıyor musize mesajla da anlatmıştım, enerjiyi tıkarsınız diye. burada da benzer yorumları görüyorsunuzdur. falcı olsam ve bana da haftada birkaç kez baktırsanız hiç sorun olmaz derim açıkçası. işime gelir çünkü
baktırmayın diye kesin konuşmak bence yanlış. burada konuştuklarım bilir, zeynep ve nazan bana ayrılığı da, yeni kişiyi de, iş durumunu da en net bilen kişiler. arada ufak şeyleri bilenler de oldu önceki yorumlarımda yazmıştım. şunun gibi;
yani kesin şekilde hiçbirine baktırmayın demek olmaz sanırım. size tutmaması başkasına da tutmayacağını göstermez. yine de tabii ki temkinli yaklaşmak iyidir.
Bi arkadaşım Zeynep bizim kendi düşüncelerimizi mi okuyo diye de şüpheleniyor yoksa gerçekten karşı tarafın zihnine giriyor mu bilmiyorum sizde geleceği mi bildisize mesajla da anlatmıştım, enerjiyi tıkarsınız diye. burada da benzer yorumları görüyorsunuzdur. falcı olsam ve bana da haftada birkaç kez baktırsanız hiç sorun olmaz derim açıkçası. işime gelir çünkü
Bi arkadaşım Zeynep bizim kendi düşüncelerimizi mi okuyo diye de şüpheleniyor yoksa gerçekten karşı tarafın zihnine giriyor mu bilmiyorum sizde geleceği mi bildi
Gonderiyorum ama Rita’yı olumsuz bulanlar da var ben gerçekçi buldum ama genelde sanırım olumauz konuşuyor.Bana özelden numarasını paylaşabilir misin? Sana güveniyorum, son kez ona baktırayım.
Oyle donmuyor galiba ben direkt aramıştım oyle randevu vermisti.Rita yı bende denemek istiyorum yazdım ama dönmedi
İsteklerin gerceklesmesi için umut etmek, olacagına kesin olarak inanmak ama onu takıntı yapmamak soyledigin gibi korku enerjisi yaymamak gerekiyor. Bir yerde okumustum bir şey sipariş eder gibi isteyin yazıyordu, nasıl bir sipariş verdikten sonra gelecek mi acaba veya ya gelmezse diye surekli sorgulamıyoruz, aklımızın bir kosesine atıp geleceginden emin oluyoruz unutmuyoruz ama takıntılı olarak surekli onu dusunmuyoruz ya da gelmez mi acaba diye korku çalıştırmıyorız, isteklere de oyle yaklasmamız gerekiyor. Fal işte bunu engelliyor ama dua veya meditasyon yaptıgımızda bu enerjide oluyoruz yani fal yerine kişisel inanca gore dua, Olumlama veya meditasyona yonelmek çok daha faydalı.Kaderi değiştirme değilde şöyle demek istediler bence hani beklenti enerjisine giriyorsun yada korku bu hayatta en çok zaten korkusu gerçekleşir insanın bide beklenti enerjisi geciktirir bunu hepimiz yaşıyoruz ayrılıyoruz ilk zamanlar bekleyiş içerisindeyiz arar mı yazar mı diye pişman olur mu döner mi ne zaman düşünmeyi bırakıp önüne bakarsın ansızın o kişi gelir özledim vs diye bence falın etkisi bu oluyor beklentiye sokuyor yada olumsuz duyduğun zaman kendini gerçekleştiren kehanet gibi kendi kendine oluyor kader vardır birde mutlak kader gelecek sürekli değişen birşeydir benşm gibi çok etkileniyorsanız ki ben çok etkilenirim tabi ki çok kaptırmayın kendinizi
Aynen ben dün aradımOyle donmuyor galiba ben direkt aramıştım oyle randevu vermisti.
Bir kere baktirdim soyle, aylar once bir kere aramistim mesgulum bu hafta dedi bir de cok olumsuz yorum vardi hem Google'da hem forumda negatif biri falandir diye ben de bir daha aramadim. En son aklimda kalacagima baktirayim dedim aradim yine mesgulum dedi yakindaysan evde bakiyorum dedi galiba evine gidenlere oncelik veriyor. tel icin 3-4 gun sonraya randevu verdi randevu verince iban istedim, kapayinca whatsapptan gonderdi. Soyledigi gun saate 10 dakika kala aradim teyit etmek icin, sonra parayi gonderip dekontu WA;tan gonderdim, aradim hemen bakti. Yani soyledigi saatte planladigin gibi bakiyor ve yasi olan bir kadin olmasina ragmen gunluk dile hakim, ona DM'den cok yuruyorlar falan dedi hatta cok guldum. Bir Rita bir de Leyla'da telefonda fal organize etmek kolay olmustu benim icin mesela telde bakan Elif'e ulasip fal baktirmak cok zor olmustu, su saata ara der o saatte ararsin acmaz, mesaj atarsin bakmaz, randevu aldiginda boyle ugrastirmiyor en azindan Rita. Yalniz burada yazdim gelecek icin baktiracaksaniz bence Rita dogru tercih olmayabilir, gelecek biraz muallak kaliyor ne tarih veriyor ne de net konusuyor gelecekle alakali, bana oyleydi yani. Mesela biriyle kalabalik, is gibi bir ortamda tanisacaksin dedi ama ne yakin zamanda ne de uzak kimbilir ne zaman. Hicbir falci bende gelecek bilemiyor zaten ben ona cok takilmiyorum ama cogu kisi gelecek icin baktiriyor. Bana anlik dusunce ve niyetleri ve yakin gelecek bir seyler bilseler yetiyor.Bu arada ben hiç sormadım rita madem bu kadar telefonu bilemiyor bakımı nasıl oluyor ne bakıyor kahve içsek resim atarız çünkü ayrıca ödeme işi nasıl oluyor wp da mesaja bakmayan insan ıbanı nasıl gönderiyor :)
aynen bana da dün aradığımda yarın 17den sonra gel dedi. Telefondan diyince haftaya ara dedi. Evi nerede biliyor musunBir kere baktirdim soyle, aylar once bir kere aramistim mesgulum bu hafta dedi bir de cok olumsuz yorum vardi hem Google'da hem forumda negatif biri falandir diye ben de bir daha aramadim. En son aklimda kalacagima baktirayim dedim aradim yine mesgulum dedi yakindaysan evde bakiyorum dedi galiba evine gidenlere oncelik veriyor. tel icin 3-4 gun sonraya randevu verdi randevu verince iban istedim, kapayinca whatsapptan gonderdi. Soyledigi gun saate 10 dakika kala aradim teyit etmek icin, sonra parayi gonderip dekontu WA;tan gonderdim, aradim hemen bakti. Yani soyledigi saatte planladigin gibi bakiyor ve yasi olan bir kadin olmasina ragmen gunluk dile hakim, ona DM'den cok yuruyorlar falan dedi hatta cok guldum. Bir Rita bir de Leyla'da telefonda fal organize etmek kolay olmustu benim icin mesela telde bakan Elif'e ulasip fal baktirmak cok zor olmustu, su saata ara der o saatte ararsin acmaz, mesaj atarsin bakmaz, randevu aldiginda boyle ugrastirmiyor en azindan Rita. Yalniz burada yazdim gelecek icin baktiracaksaniz bence Rita dogru tercih olmayabilir, gelecek biraz muallak kaliyor ne tarih veriyor ne de net konusuyor gelecekle alakali, bana oyleydi yani. Mesela biriyle kalabalik, is gibi bir ortamda tanisacaksin dedi ama ne yakin zamanda ne de uzak kimbilir ne zaman. Hicbir falci bende gelecek bilemiyor zaten ben ona cok takilmiyorum ama cogu kisi gelecek icin baktiriyor. Bana anlik dusunce ve niyetleri ve yakin gelecek bir seyler bilseler yetiyor.
Merhaba benle de paylaşır mısınız acaba ritanın telefonunuOyle donmuyor galiba ben direkt aramıştım oyle randevu vermisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?