- 23 Aralık 2021
- 243
- 266
- 23
- 43
o da ay nı şekilde hiçbir şey dedikleri gibi olmadı yani yıllar önce burada yazılan her falcıya bizzat gitmiş biri olarak tekrar söylüyorum süreç ve sonuç hiçbirinin dediği şekilde olmadı. sadece o zaman pen cafe yeter diye bir kadın vardı o bana sana dönmeyecek bu adamın başkasıyla ilişkisi var demişti ben de o zaman o kadına bir daha gitmedim istediğim şeyi duymadığım için ama daha sonra burada konuştugumuz arkadaşlardan tecrübe edenler bundan 7 8 sene önce belki evet çok tutarlı fal baktığını ve gerçekleri gördüğünü fakat şu an tamamen değişip herkese pembe tablo çizdiğini söylediler. yani bu ismi geçmişten gelenlerin hepsinibir kaç kez denedim o seneler inanın süreç ve sonuç olarak hiçbirii bilemediPeki kuzey hakkında bilginiz var mı ? :)
Evet Nişantaşı’ndakine söylediyse yaşadım dediğiniz sembol mirza mı acaba?
bilmiyorum ben yüz yüze arada gidiyorum pandemi de bakıyordu isterseniz arayın sembol Nişantaşı’nımirza hala telefonla bakıyor mu acaba
bilmiyorum ben yüz yüze arada gidiyorum pandemi de bakıyordu isterseniz arayın sembol Nişantaşı’nı
Nişantaşı mirza ise ben de saatlerce gidip sıra beklmeiştim yıllar önce bende de çıkmadıBen denedim ve bende çıkmadı Mirza
taksim hızlı konusan tugba: en falcı sıfatını hak eden falcı bence. ama o da cinli falan herhalde patır patır soyluyor bilmediginiz seyleri bildiginiz seyleri. ama birini soyle ona gore bakıyım diyor hani genel bakmıyordu. evet asırı tutuyor ama gelecek cıkmadı dıye hatırlıyorum. arkadasıma baya eski sevgilin seni aldatmıs bilmiyorsan da ogrenmis oldun hem de surada soyle biriyle falan diye cat cat soylemisti. gecenlerde aradık tekrar ama falı bırakmıs sanırım. telefonda baktıgı zaman hep gece 12de fala
o kadar hızlı konuşuyorduki söylediklerini anlamak için çok çabalamıştım ama dediği şeyler maalesef olmadıtugbayi bilen biri cikti aaaben ona ilk gittigim zaman korkmustum, oyle bir baslamisti ki konusmaya odum kopmustu. kaptirinca arada kagitlara karalardi falan...
ve artik bakmiyor evet, pandemi oncesi evlendi ve oyle birakti fali.
Bende ilk baktırdığım da ağzım açık kalmıştı hatta anı ve kişi analizleri gerçekten iyiydi bana ama gelecek bana da çıkmadı. 2 kez baktırdım ikisi de çıkmadı. Ama yinede en şaşırdığım falcidir kendisio kadar hızlı konuşuyorduki söylediklerini anlamak için çok çabalamıştım ama dediği şeyler maalesef olmadı
o kadar hızlı konuşuyorduki söylediklerini anlamak için çok çabalamıştım ama dediği şeyler maalesef olmadı
Aaa gercekten mi cok sasırdım. Hayırlısı olsuntugbayi bilen biri cikti aaaben ona ilk gittigim zaman korkmustum, oyle bir baslamisti ki konusmaya odum kopmustu. kaptirinca arada kagitlara karalardi falan...
ve artik bakmiyor evet, pandemi oncesi evlendi ve oyle birakti fali.
Aaa gercekten mi cok sasırdım. Hayırlısı olsunama Tuğba’yı bilmeyen mi var ben de buradan görmustum tanımıştım onu
Yeter nerde bakıyoryeter ile ikisi aynı zamanlarda çok popülerdi ve bence iyilerdi. uzun süredir tanıyan kimseyi görmemiştim :))
Eğer yanılmıyorsam Yeter in Pen cafe diye cafesi var taksim deYeter nerde bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?