İstanbul'da Fal - Falcılar

Peki kuzey hakkında bilginiz var mı ? :)
o da ay nı şekilde hiçbir şey dedikleri gibi olmadı yani yıllar önce burada yazılan her falcıya bizzat gitmiş biri olarak tekrar söylüyorum süreç ve sonuç hiçbirinin dediği şekilde olmadı. sadece o zaman pen cafe yeter diye bir kadın vardı o bana sana dönmeyecek bu adamın başkasıyla ilişkisi var demişti ben de o zaman o kadına bir daha gitmedim istediğim şeyi duymadığım için ama daha sonra burada konuştugumuz arkadaşlardan tecrübe edenler bundan 7 8 sene önce belki evet çok tutarlı fal baktığını ve gerçekleri gördüğünü fakat şu an tamamen değişip herkese pembe tablo çizdiğini söylediler. yani bu ismi geçmişten gelenlerin hepsinibir kaç kez denedim o seneler inanın süreç ve sonuç olarak hiçbirii bilemedi

Bu topiği takip edenlerin,Ankara’da Kİ falcılar topiğine de baktığını biliyorum genelde
Bir üyenin tavsiyesi üzerine Elif isimli falcıya baktırdım
Uzun bir bakım yapmış sağolsun kendisi,ama fakat şöyle bir durum var ki
Anlattığı kişi ben değilim maalesef
Bana baktığı ilk fal olduğu için,sağolsun 3 tane soru sorma hakkı verdi
Sordum mu? Hayır
Kendisine merak ettiğim hiçbir şeyi bilemediğini söyledim
Moda olan cümleyi sarf etti
ENERJİMİZ UYMAMIŞTIR
arkadaşım,fala bakıp,hlçbir şey tutturamayanların sözü….

nişantaşı sembol mirzaya ben de baktırmıstım seneler once, üniversitedeydım o zaman okul cıkısı gidip bayaaaa bir sıra bekleyip baktırmıstık 3 kız. bana sana deliler gibi asık haftaya cok guzel bir hediye geliyor falan filan aşşşşırı olumlu bir yorum yapmıstı 2 gun sonra adam beni engelledi falan ayrılmıstık durup dururken. hatta demistim ki ne ugursuz falcıymıs bır daha asla gitmem. cidden sonrasında bir daha da gitmemistim nisantası sembole. oyle kötü bir anım da var yani. baya kötüydü kısacası

bdv de linc yedikten sonra oraya küsüp sadece burada takıldıgım icin ben de simdiye kadar baktırdıgım falcıların toplu reviewunu yazayım bari bunca zamandır herkesle muhabbetim var belki bir faydası dokunur ben asırı fal baktıran biri diilim zaten hayatım biraz stabil ama arkadaslarım cok fazla baktırıyor onlara eslik ederken benim de baktırdıklarım oldu

bakırköy laf kafe canan: pembe tablo cizdi, hic ayrıntı veremedi, anı bilemedi, agzımdan laf almaya calıstı ben de bilmiyorum diyince bir de beni azarlamıstı. tamamen laf ceviriyor ama onlar da bir ise yaramadı

bakırköy adını unuttugum bir kafe toprak: cok tatlı biri, faldan cok muhabbet gibiydi, bana anı bilmisti bu arada, ve ta o zamanlar (5-6 yıl olmustur) bana bununla olacaksın dedigi kisi bana cok sonrasında duyguları oldugunu, hoslandıgını vs soylemisti. ama tesadüfen oldugunu dusunuyorum, cok yakısıklı cok yakısırsınız bence bununla olacak falan demisti sadece hani cok tespit gibi diildi

nişantaşı sembol fulya: iliski durumu hakkında bir seyler bilememisti ama araba alacaksın, tasınacaksın, okulun su bolum su isi yapacaksın zart zurt bunları iyi biliyordu

nişantaşı sembol mirza: hicbir sey bilemedi, full pembe tablo cizdi, bana asırı asık ve evlenecegimi soyledigi kisi tarafından 2 gun sonra engellenmis ve terk edilmistim

taksim kapris kafe imam: kimsenin bilemedigi seyleri bilmisti, sonrasında vefat etmis, acayip uzun bakıyordu. o zaman baya etkilenmistim ama sonrasında kendisine baktıran arkadaslarıma da aynı seyleri soylemis, sanırım cok common bir durumum vardı ve bana uydu diye tuttugunu dusunmustum

taksim roza: bana, teyzeme, kuzenime hepimize su aya kadar 11 kilo vereceksin falan diye sacma bir fal bakmıstı. hepimize aynı seyı soylemis ki oyle tombik insanlar da diiliz. kuzenime daha cok tutturmustu onu hatırlıyorum ama bana baktıgı da pembe tablo ve nokta atısı yapıyormus gibi gorunmek ıcın alakasız seyler soyleyıp bak bunlar dogru ama sen bilmiyorsun cıkacak falan demisti

taksim adını unuttugum bir kafe dilek: gözlüklü kısa saclı bir ablaydı hic falcı tipi yoktu. bir arkadasım asırı memnun kalmıstı ondan onun tavsiyesiyle gitmistim, cunku arkadasıma takır takır tutturmus gecmisi de gelecegi de. daha sonrasında besiktasta bir yerde fal bakmaya baslamıs, ben gittigimde taksimdeydı yanımda gittigim baska bir arkadasım gözlüklüydü ve ona matematik okuyorsun o yuzden gozlerin bozulmus, kanadaya yerleseceksin falan bir seyler demisti alakasız. yalnız bana baktıgı falın tuttugunu hatırlıyorum, yani tuttu derken kısa vadeli tutmustu gercekten. o zaman hayatımda olan kisi ile 2 gundur falan konusmuyorduk, bana ayın 19u ya da saat 19da ondan haber alacaksın demisti cidden adam aksam 7de mesaj atmıstı bana. sonrasında görusuceksiniz ama iki hafta sonra yine aranız acılacak gelgitli bu falan demisti. dusununce dogru, yani o zaman 22-23 yasındaydım iste o yasta birinin gelgitli iliskisine yapılabilecek ve genelde tutabilecek bir yorum.

taksim hızlı konusan tugba: en falcı sıfatını hak eden falcı bence. ama o da cinli falan herhalde patır patır soyluyor bilmediginiz seyleri bildiginiz seyleri. ama birini soyle ona gore bakıyım diyor hani genel bakmıyordu. evet asırı tutuyor ama gelecek cıkmadı dıye hatırlıyorum. arkadasıma baya eski sevgilin seni aldatmıs bilmiyorsan da ogrenmis oldun hem de surada soyle biriyle falan diye cat cat soylemisti. gecenlerde aradık tekrar ama falı bırakmıs sanırım. telefonda baktıgı zaman hep gece 12de falan bakıyordu ben o yuzden biraz korkmustum

ataköy sentinus kısa boylu duygu: bana simdiye kadar bilen tek falcı. an da gelecek de %100 tutmustu. ama kendisi sentinus kafeden ayrılmıs oraya sık giden bir arkadasım soylemisti. simdi nerede ne yapıyor bilmiyorum. onceden de taksimde bakıyordu hatırlıyorum. bana bakarken surekli telefonuyla ilgilendi biraz sinir olmustum. soylediklerine de bu bana tutmaz benim istedigim bir sey diil kabul edecegim biri diil falan diye cıkmaz dusuncesıyle oradan ayrılmıstım. ama bana tutturan tek falcı oldu.

yeşilköy esra: dedemin vefat edecegini bilmisti. onun dısında bir sey bilemedi. arkadasımın da ananesinin vefat edecegini bilmisti. bu tur hastalık vs durumlarında gidebilirsiniz. onun dısında bır sey bilemiyor bence

cok asırı fal gecmisim yok kızlar ama baktırdıklarım boyle, artık bakıyorlar mı ne yapıyorlar bilmiyorum da cunku covidden sonra hic gitmedim herhangi bir fal kafeye. bırkac arkadasım surekli gidiyor ama onlara yorum sordugumda da cok ayrıntı anlatmak istemiyorlar, anlıyorum da, o yuzden cok bir sey diyemiyorum. genel olarak yorumum su, kafede bakan falcıların cok da yetenekli oldugunu dusunmuyorum, artık insanın yasına tipine haline göre bir seyler soyleyıp edebiyat yapıp durumu kurtarıyorlar, zaten 3-5 dk baktıkları ıcın tek bir ayrıntı bilip ya da agzımızdan bir sey alıp onun uzerine konusuyorlar. yani bir de dogrulugunu o an check edebilecegimiz bir sey diil gelecek, bana bu sene sunlar sunlar olacak harika olacak o bu dese zaten ben oradan mutlu ayrılırım o an bir puan da veremem ona yani. biraz da burclardan yuruse falan. oyle yani.. ben telefonda bakan su falı bakan kisilere daha cok guveniyorum cunku sallayacak bir kaynagı olmadan bir seyler bilip soyluyorsa gercekten hisleri vardır, ya da cinleri simdi o yuzden geriye donup bakınca tutturdu dediklerim bile aslında tesadüf gibi geliyor, cunku burada okuyunca ya da cevreden duyunca gorunce hepimizin asagı yukarı benzer surecler yasadıgını goruyorum yani..

tugbayi bilen biri cikti aaa ben ona ilk gittigim zaman korkmustum, oyle bir baslamisti ki konusmaya odum kopmustu. kaptirinca arada kagitlara karalardi falan...

ve artik bakmiyor evet, pandemi oncesi evlendi ve oyle birakti fali.

tugbayi bilen biri cikti aaa ben ona ilk gittigim zaman korkmustum, oyle bir baslamisti ki konusmaya odum kopmustu. kaptirinca arada kagitlara karalardi falan...

o kadar hızlı konuşuyorduki söylediklerini anlamak için çok çabalamıştım ama dediği şeyler maalesef olmadı

o kadar hızlı konuşuyorduki söylediklerini anlamak için çok çabalamıştım ama dediği şeyler maalesef olmadı
Bende ilk baktırdığım da ağzım açık kalmıştı hatta anı ve kişi analizleri gerçekten iyiydi bana ama gelecek bana da çıkmadı. 2 kez baktırdım ikisi de çıkmadı. Ama yinede en şaşırdığım falcidir kendisi

Aaa gercekten mi cok sasırdım. Hayırlısı olsun ama Tuğba’yı bilmeyen mi var ben de buradan görmustum tanımıştım onu

Damlalar Tuğba ve Kafe Bimelek Sevgi beni ağlatmıştı 2015'te :) Tuğba'dan ben de çok korkuyordum konuşurken bir anda hızlıca nefes alıyordu.
En son kafede galiba 2020'de fal baktırdım, Kadınlar Kahvesi Leyla'ydı. Anı iyi bildiğini düşündüm ama sonradan bilemediğini öğrendim. Anda ve gelecekte patladı yani.

Taksimde Eray vardı şimdi nerede acaba birde Hazal babavanga ‘da nasıldır?

Aranızda fulya nasa baktirip memnun kalan var mı, kendisine tarot gönderdim genel anlamda süper bayıldım diyemem ancak hiç söylemediğim öyle bir şey soyledi ki şoka girdim daha önce baktırdım mi detay verdim mi diye diger fallarima dönüp baktım ama yok yani o konuyu kartlardan nasıl gördü inanamadim. Baktirip çıkan memnun kalan var mı aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…