Eğer yanılmıyorsam Yeter in Pen cafe diye cafesi var taksim de
Denk gelemedik asla falcinin iyisine dediğiniz gibi piyasası da pahalı bir çoğunun... az buz rakamlar değil üstelik böyle bir dönem için...evet yeter orada ama artık baktırılmaz. kim baktırsa pembe tablo çizip yolluyor, ücreti de çok çok yükseltmişti aylar önce. telefonda da toplam beş dakika ses kaydı atıyor 200 lira ve yine inanılmaz olumlu
Tespitleri vs nasıldı peki anlık analiz?evet yeter orada ama artık baktırılmaz. kim baktırsa pembe tablo çizip yolluyor, ücreti de çok çok yükseltmişti aylar önce. telefonda da toplam beş dakika ses kaydı atıyor 200 lira ve yine inanılmaz olumlu konuşuyor
Tespitleri vs nasıldı peki anlık analiz?
Aynen bana da çıkmadı, çıksaydı şu an evli mutlu çocuklu olurdum.o kadar hızlı konuşuyorduki söylediklerini anlamak için çok çabalamıştım ama dediği şeyler maalesef olmadı
BencedeMerhaba kizlar gece gece ağlarken size de yazayim dedim bana zeynep in fali dedigi sey cikti yani su an ilk söylediği olacak dedigi duyacaksın anlatacak dedigi seyi birebir yasadim keske çıkmasaydı keske bu kadar mutsuz olmasaydım ama cikti umarim sonu onun dedigi gibi olur ama onun dedigi bir olayı aynı şekilde yasadim karşı taraf sana bunlari söyleyecek dedi aynen soyledi baktırmak isteyen olursa fikir sun diye yazdım ben inanmamıştım o zaman boyle bir olay yoktu hatta bana imkansız gelmisti dedigi seyler ama oldu yani bu söylediği şeyi birebir yasadim bakalim süreç ne olur bilemem ama o kadar mutsuzum ki su an bu kotu olayları fal baktırarak cagirmisim gibi bir hisse kapıldım
Ne yaşadınız bilemiyorum ama yalnız olmadığınızı, hiç değilse buradaki birçok insanın hayatında benzer olumsuzluklar olduğu için fal-falcı arayışında olduğunu aklınıza getirin. Fal baktırarak bu kötü olayları çağırdığınızı düşünmeyin bence, ben fal baktırmaya başladığım zamanı düşünüyorum zaten yeterince kötüydü durumlar o yüzden fala sarmıştım. Hatta fal baktırma süreçlerim devam ederken güzel şeyler de oldu.Merhaba kizlar gece gece ağlarken size de yazayim dedim bana zeynep in fali dedigi sey cikti yani su an ilk söylediği olacak dedigi duyacaksın anlatacak dedigi seyi birebir yasadim keske çıkmasaydı keske bu kadar mutsuz olmasaydım ama cikti umarim sonu onun dedigi gibi olur ama onun dedigi bir olayı aynı şekilde yasadim karşı taraf sana bunlari söyleyecek dedi aynen soyledi baktırmak isteyen olursa fikir sun diye yazdım ben inanmamıştım o zaman boyle bir olay yoktu hatta bana imkansız gelmisti dedigi seyler ama oldu yani bu söylediği şeyi birebir yasadim bakalim süreç ne olur bilemem ama o kadar mutsuzum ki su an bu kotu olayları fal baktırarak cagirmisim gibi bir hisse kapıldım
Ne kadar süre sonra çıktı?Merhaba kizlar gece gece ağlarken size de yazayim dedim bana zeynep in fali dedigi sey cikti yani su an ilk söylediği olacak dedigi duyacaksın anlatacak dedigi seyi birebir yasadim keske çıkmasaydı keske bu kadar mutsuz olmasaydım ama cikti umarim sonu onun dedigi gibi olur ama onun dedigi bir olayı aynı şekilde yasadim karşı taraf sana bunlari söyleyecek dedi aynen soyledi baktırmak isteyen olursa fikir sun diye yazdım ben inanmamıştım o zaman boyle bir olay yoktu hatta bana imkansız gelmisti dedigi seyler ama oldu yani bu söylediği şeyi birebir yasadim bakalim süreç ne olur bilemem ama o kadar mutsuzum ki su an bu kotu olayları fal baktırarak cagirmisim gibi bir hisse kapıldım
umarım sonuç dediği gibi olur kötü olanı yaşadım umarım iyiyide yaşarım
Canim öncelikle cok uzuldumumarım sonuç dediği gibi olur kötü olanı yaşadım umarım iyiyide yaşarım
Bukadar üzülme hep derlerdi zaman herşeyin ilacı diye gerçekten öyle ama kimsenin hayatı 4*4 değil. Ben fal baktırmadığımdan beri bazı şeylerin düzeldiğini kendi gözlerimle gördüm çünkü enerji denen birşey var ve korktuğun herşeyi yaşıyorsun tamamen fala odaklı bir durum değil ama fal seni beklentiye sokuyor.Merhaba kizlar gece gece ağlarken size de yazayim dedim bana zeynep in fali dedigi sey cikti yani su an ilk söylediği olacak dedigi duyacaksın anlatacak dedigi seyi birebir yasadim keske çıkmasaydı keske bu kadar mutsuz olmasaydım ama cikti umarim sonu onun dedigi gibi olur ama onun dedigi bir olayı aynı şekilde yasadim karşı taraf sana bunlari söyleyecek dedi aynen soyledi baktırmak isteyen olursa fikir sun diye yazdım ben inanmamıştım o zaman boyle bir olay yoktu hatta bana imkansız gelmisti dedigi seyler ama oldu yani bu söylediği şeyi birebir yasadim bakalim süreç ne olur bilemem ama o kadar mutsuzum ki su an bu kotu olayları fal baktırarak cagirmisim gibi bir hisse kapıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?