Bir falcının yorumuyla söyleyeyim sevmiyor o yüzden gelmiyor diyemezsin beklediğin adamı tanımıyorsun derdi banayani arkadaşlar bence de fazla ben mesela karşımdaki insanın hayatında biri olduğunu düşünüyorum ama bunlar ısrarla yok diyor . bence hepsi bize umut verip paramızı alıp hadi parayı boş verin hayatımızı çalıyorlar. umutla boş yere onlara kanıp, inanıp belki kolayca vazgeçecekken bekliyoruz. kendimizi kandırmayalım seven adam yanımızda olur, ne olursa olsun o eli bırakmaz biz nasıl onlar için dualar edip, fallar baktırıp gözyaşı döküyorsak onlar da bizim için çabalar. boş umutlara kaptırdım yine kendimi bu fal yüzünden kızmam gereken tek kişi benim aslında
ben sizin gibi düşünmüyorum ortada sebep yokken sizden uzaklaşan kendini çeken bir insanın sevsede adım atmayacağına inanmıyorum ortada aşılamayacak çok ciddi bir sebep yoksa o yüzden ben kendimce şahsi fikrim umut tacirleri bizim duygularımızla oynamaktan geri kalmıyorlarBir falcının yorumuyla söyleyeyim sevmiyor o yüzden gelmiyor diyemezsin beklediğin adamı tanımıyorsun derdi banacidden öyle 1.si erkekler sevdiklerinin değil çıkarı olanların peşinden koşar çoğunlukla onlarda karaktersiz oluyo. Bazıları gerçekten gururlu oluyo ben o tarzları severim hata sendedir ve gelmez duruşu vardır.
Bende seviyordum ama bir kere bile arayıp sormadım peşinden gitmedim sadece fal baktırıyoruz okadar gidip adama yapışmıyoruz, peşinden koşmuyoruz bana baksanız sanki bunun kimse umrumda değil dersiniz ben gönderme bile yapmam yani o yüzden bunu bir kıstasa sokmak doğru değil.
Eğer çok seviyorsan denersin baktın ışık yok ozaman anla sevmediğini
umut taciri oldukları çok doğru. fakat insan gerçekten de sebepsizce kendisini çekip sonra çok pişman olduğu halde adım atmayabiliyor... nerden biliyosun demeyin bende öyleyim.....ben sizin gibi düşünmüyorum ortada sebep yokken sizden uzaklaşan kendini çeken bir insanın sevsede adım atmayacağına inanmıyorum ortada aşılamayacak çok ciddi bir sebep yoksa o yüzden ben kendimce şahsi fikrim umut tacirleri bizim duygularımızla oynamaktan geri kalmıyorlar
Genelde hep cok sevse gelir diye dusunuyorum, gercekten de oyle ama erkekleri kendimiz gibi dusunmemeliyiz, onlar bizim gibi duygusal bakmiyorlar. Bir erkegin sevip sevmemesi onemli degil zaten onemli olan bunun icin birseyler yapmasi, cabalamasi. Bazilari evet duygusal ama cogunlugu once cikarini ve kendi mutlulugunu dusunuyor. Sevseler dahi pesinden gitmeyen, cikarina harekete eden daha fazla, duygusal erkek daha az bana kalirsa. Mesela senle olmak onu maddi anlamda geriye cekecekse veya bazi zorluklar varsa, mesafe varsa vs, sevse de bunlarla ugrasmamak icin geri duruyorlar. Duygusalligi ve disil enerjisi yuksek bir erkekse tam tersi davraniyor, cabaliyor, ne olursa olsun sevdigi kisinin pesinden gidiyor ama dedigim gibi cogunluk bencil ve tembel, kosullar zorsa vazgeciyor. Ozellikle gunumuzde boyle, cok fazla secenek var ve herkese ulasmak cok kolay, eskisi gibi vazgecilmez olarak gormuyorlar ve cabalamiyorlar ne yazik ki.ben sizin gibi düşünmüyorum ortada sebep yokken sizden uzaklaşan kendini çeken bir insanın sevsede adım atmayacağına inanmıyorum ortada aşılamayacak çok ciddi bir sebep yoksa o yüzden ben kendimce şahsi fikrim umut tacirleri bizim duygularımızla oynamaktan geri kalmıyorlar
Bana var dedi hatta tipini bile tarif ettiki doğru. İlişkileri için adam rahat takılmak istiyor zaman geçiriyor gibi bişey dedi yani rahat bir ilişki demek istedi heralde anlamadım orayı ama bende zaten olduğunu biliyorum belkide düşüncemi okudu çünkü biz bilince biliyorlar hissetmen değilde emin olman lazım. Hatta şunuda dedi bir kadın daha göreceksin dedi%100 katlıyorum. Hayatında biri oldugunu hissediyorum ama ısrarla yok diyorlar bence bilerek yapıyorlar
O sebeplerle alakalı tabiki demek istediğimde bu yani bunu seviyor sevmiyor diye bşr kıstasa sokmak yanlış demek istedim ama olay kaçak dövüş oynamaksa siz özverinizi gösteriyor kendiniz adına çabalıyorsanız tabiki o adam sevmiyordur.ben sizin gibi düşünmüyorum ortada sebep yokken sizden uzaklaşan kendini çeken bir insanın sevsede adım atmayacağına inanmıyorum ortada aşılamayacak çok ciddi bir sebep yoksa o yüzden ben kendimce şahsi fikrim umut tacirleri bizim duygularımızla oynamaktan geri kalmıyorlar
Tam söylemek istediğimi özetlemişsin karakter meselesi aslında.Genelde hep cok sevse gelir diye dusunuyorum, gercekten de oyle ama erkekleri kendimiz gibi dusunmemeliyiz, onlar bizim gibi duygusal bakmiyorlar. Bir erkegin sevip sevmemesi onemli degil zaten onemli olan bunun icin birseyler yapmasi, cabalamasi. Bazilari evet duygusal ama cogunlugu once cikarini ve kendi mutlulugunu dusunuyor. Sevseler dahi pesinden gitmeyen, cikarina harekete eden daha fazla, duygusal erkek daha az bana kalirsa. Mesela senle olmak onu maddi anlamda geriye cekecekse veya bazi zorluklar varsa, mesafe varsa vs, sevse de bunlarla ugrasmamak icin geri duruyorlar. Duygusalligi ve disil enerjisi yuksek bir erkekse tam tersi davraniyor, cabaliyor, ne olursa olsun sevdigi kisinin pesinden gidiyor ama dedigim gibi cogunluk bencil ve tembel, kosullar zorsa vazgeciyor. Ozellikle gunumuzde boyle, cok fazla secenek var ve herkese ulasmak cok kolay, eskisi gibi vazgecilmez olarak gormuyorlar ve cabalamiyorlar ne yazik ki.
Bi kere is arkadaslardan iki kişi arasında sorun olmuştu kız takma kirpik takıyordu o sıra ve o olayın üstünden 2-3 gün geçtikten sonra genel bi fal baktırmıştım “kirpikli bi bayanla tartışma yasayacaksın” demişti.Bana var dedi hatta tipini bile tarif ettiki doğru. İlişkileri için adam rahat takılmak istiyor zaman geçiriyor gibi bişey dedi yani rahat bir ilişki demek istedi heralde anlamadım orayı ama bende zaten olduğunu biliyorum belkide düşüncemi okudu çünkü biz bilince biliyorlar hissetmen değilde emin olman lazım. Hatta şunuda dedi bir kadın daha göreceksin dedioysaki gördüm yani bir hafta arayla başka kadınla gördüm sonra yine aynı kişiyle acaba geçmişi görüyor olabilir mi Zeynep? Çünkü başka konularda da olmuş olanları olacak gibi söyledi bu konuda nediyorsunuz
Heidi hanım vallahi zeynep size bence okumuş. Geçmişi görüyor da olabilir bence bu gördüğünüz kadın geçmişten gelen bir kadınsa ve şuan birliktelerse bence doğrudur bilemedim belki ciddi değildir dediği gibi.Bana var dedi hatta tipini bile tarif ettiki doğru. İlişkileri için adam rahat takılmak istiyor zaman geçiriyor gibi bişey dedi yani rahat bir ilişki demek istedi heralde anlamadım orayı ama bende zaten olduğunu biliyorum belkide düşüncemi okudu çünkü biz bilince biliyorlar hissetmen değilde emin olman lazım. Hatta şunuda dedi bir kadın daha göreceksin dedioysaki gördüm yani bir hafta arayla başka kadınla gördüm sonra yine aynı kişiyle acaba geçmişi görüyor olabilir mi Zeynep? Çünkü başka konularda da olmuş olanları olacak gibi söyledi bu konuda nediyorsunuz
Sanırım hepimizin derdinin zengin koca olduğunu falan sanıyorlarRita rita diye yazan sevgili arkadaşlarım
Kadının adını yazarken bile rahatsız hissediyorum inanın
Enerjisi kötü ve dediklerini yaşamadım
5 sene sonra gelecek olan zengin bir adam var
Şaşırdık mı?HAYIR
Bırakın Allah aşkına
Ki evlenmek isteyen biri de değilim bu arada
Hayır yani neden 5Sanırım hepimizin derdinin zengin koca olduğunu falan sanıyorlarayrıca 5 sene sonrasını görüp söylemek bence saçmalık,anı - şu anı veya geçmişi tam bilemeyip 5 sene sonrasını karıştırıp ordan kazanmak istiyorlar
Daha önce baktırdığım fallardan neslihan’ın falı bu hafta çıktı arkadaşlar söylemek boynumun borcu. Bir ay içerisinde seni arayacak dediği kişi aradı ama vadesi tutmamış oldu. Tam hatırlamıyorum ama beş altı ay sonra aramış oldu. Neslihan o zaman aramamasının sebebini söylemişti falda, spesifik olduğu için söyleyemiyorum ama sallasan tutacak bir şey değil. O kişi aradığında neslihanın söylediği sebebi aynen söyledi. Onun dışında benim ex için asıl o senin kapına düşecek sen istemeyeceksin demişti bu olmadı. Bir daha baktırırım belki bu ara. Neslihan için burada hiçbir şey tutturamadı diyenler de vardı bu arada kimseyi gaza getirmiş olmayayım.Merhaba burayı hep üye olmadan okuyordum. Senelerdir ama özellikle son yarım senedir çok fal baktırdım. inanın herkes o kadar çok ihtimal söyledi ki "tesadüfen" bile olsa birinin tutması gerekir dimi? valla doğru dürüst kimse tutmadı sırayla yazayım
-trans zeynep: ben gaza gelip ilkinde dinleyemedim, ses de kaydedemedim diye iki kez baktırdım. parama yazık gerçekten salaklığıma kızıyorum. barışmak istediğim çocuk için seni çok düşünüyor, çok özlüyor, en beklemediğin anda arayacak yok dudaklarından yeniden öpeceksin onun falan dedi. hatta bir süre sonra sen istemeyeceksin ayrılmaya çalışacaksın o bırakmayacak seni dedi. uzun zaman sonra böyle bi şey olursa gelip yazarım ahaha bildiği noktalar da ayrılırken seni üzmüş falan sallasan tutacak şeyler. bir de o kişi ile ilgili ufak ayrıntılar bildi o kadar. zaman vermemişti ama o adam dönmeyecek ben eminim artık. + bir arkadaşıma çok iyi bakmış, o hayatımda böyle bir şey görmedim diyor o yüzden benle uymadı enerjisi diyeyim.
-bakırköy neslihan: boş değil kesinlikle, o da fal baktırdığım kişi ile ilgili baya ayrıntı şeyler bildi ve karakterini de doğru yorumladı, ayrılık sebebimizi de bildi. üç kez baktırdım toplamda üçü de tutarlıydı, benzer şeyleri söyledi. ama gelecekle ilgili bu senin kapına düşecek falan ama bir anda olacak demişti (zeynep gibi) olmadı malesef. hatta konuştuğum başka bir çocuk için bir ay içinde arayacak seni demişti o da aramadı. özetle tutmadı.
-nihal: telefonda bakan gerçekten bilmedi desem değil, bildi desem değil. kendisi de bana zaten uzun zamandır bir falda bu kadar arada kalmamıştım sana ne söyleyeceğimi bilemedim falan dedi. burada nihal için gerçekçidir dendiği için özellikle baktrdım. dönmeyecek bu desin istemiştim ama garip bir şekilde o da dönecek dedi ahaha gecesi gündüzü sen çok özlüyor çok düşünüyor ama çok inat illa kırılacak inadı sen bekle dedi. en son 21 aralık demişti hatta şimdi geldi aklıma o tarih de geçti. bu fal da çıkmadı.
-nakta: nakta aralarında en tutan olabilir. bilenler bilir zaten ruh okuma diye kişinin karakterinden çok bahseder o kısımlar çok tutarlıydı. bence altıncı hissi çok kuvvetli biri. gelecekle ilgili de kapı tamamen kapanmadı ama yakın vadede dönmez ama uzun vadede seni unutamaz gibi bir şeyler söylemişti 5-6 ay önce. bu arada o ada bu çocuğun beni sevdiğini ve özlediğini söylemişti. işte buna hiç inanamıyorum ya neyse. şimdilik dediği oldu diyebilirim. beni şaşırtan kısım naktaya bunun dışında birini daha sormuştum 2-3 senedir konuşmadığım biriydi. o kişinin ağzından benim hakkımda düşündüklerini söylediği cümleleri bir ay önce kişinin kendi ağzından duydum. (sallasan tutacak şeyler değildi) benim için baya şaşırtıcı bir andı. o yüzden aralarında en iyisi buydu diyebilrim. zaten bir falcı daha ne yapsın. sonrasında ses kayıtlarını dinleyebilmek de güzel.
buradan görüp baktırdıklarım bunlar. arkadaşlarım yüzünden de baktırdığım kişiler oldu ama yazmaya bile değmez. o yüzden size tavsiyem fal yerine paranızı biriktirip doğum haritası baktırın. inanın çok çok daha manıtklı ve tutarlı. ben iki astrologa baktırdım ve ikisinin de söyledikleri hem geçmişimle hem geleceğimle tutuyor. isteyenlere isimlerini de verebilirim.
Peki senin şu kişi gerçekten en yakın bildiği diyebileceğin biri varmı bende. Bu arada Zeynep banada aynı şeyleri söyledi sende sanırım geliş kısmını birşekilde bilmiş ağladımı bu aradaçok kararsızdım ama Şimdi bu kadar konuşulmuşken zeynep hakkında bende bişeyler yazıyım kızlarözelden konuştuğumuz filan bilen kızlar vardır benim arkadaşım baktırmıştı zeynebe ve kıza gözü senden başkasını görmüyo dedikten 3-4 gün sonra adamın başkasıyla ilişkisi başlamıştı yani bize göre anında patladı
ben tekrar burda okuyunca bu kadar övüldüğünü bi baktırıyım dedim. birkaç gün önce bu sefer bende baktırdım. özetle çok çok memnun kalmadım çünkü net birisi deil. net olduğu konulardada zaten gelişi güzel şeyler. yani mesela sen çok çok mutlu olcaksın diyor üstüne basa basa. E bu temenni mi fal mı neyyani özetle ben kötü demiyorum baktırdığım falcılara göre daha ruhani bir yanı varmış gibi olduğu için etkileyici geliyor çok mu alakasız bakıyor asla öyle değil ama beklentim büyüktü %100 harika diyemem.
çok detaya girmeden uç şeylerden örnek veriyim :) mesela x isimli adamla durum ne olur diye sorunca onun ağzından konuşuyor gibi anlatıyor. Yok ben mutsuzum yok ben hata yaptım. Tamamda ne olucakona cevap yok başa dönüyoruz ben mutsuzum ben hata yaptım. Sonra bana diyor ki sana ağlayarak dönücek. Söylediklerine çok şaşıracaksın kızım diyip kapattık telefonu bakalım şaşıracağım bir durum olacak mı
bu arada bu konu çok canlıyken aylar önce yazdığım şeyi özetle tekrarlıyım. benim ilişkim yıllar önce bitmişti yüzlerce fal baktırdım hiçbiri çıkmadıasla dönmez diyenler döndüğü için patladı döner diyenler zamanı ve dönüş sebebini bilemediği için patladı dönerde dönmezde diyenler o arada verdiği detayların hiçbiri öyle olmadığını öğrendiğim için patladı hani bana şuna baktırdın mı diyin herşeyiyle söyliyim size şuan ilişkim yolunda sadece farklı bir durum için baktırmıştım yani özetle kızlar zeynep kötü mü asla değil. hakkını yiyemem. bildiği şeyler oluyor mu bencede oluyor ama burada bir iki arkadaştan başka tamamen dedikleri çıkan veya harfi harfine kusursuz baktığıda olmamış
tam dediğinizi anlamadım en sonda bende kısmındaki en yakın kelimesiyle alakalı bu konuyla alakalı onu en yakını uyarıcak filan demişti :)Peki senin şu kişi gerçekten en yakın bildiği diyebileceğin biri varmı bende. Bu arada Zeynep banada aynı şeyleri söyledi sende sanırım geliş kısmını birşekilde bilmiş ağladımı bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?