İstanbul'da Fal - Falcılar

Canım sana olumlu demeseler de olumlu olmuş ama bak, genelde tersi oluyor. Tabii iş işten geçtikten sonra olumlu sayılmıyor bazı şeyler...

Ben de sana katılıyorum, hayatımda hiç duymadığım tek bir şüpheleneceğim bir durumla karşılaşmadığim bir konuda kendi kendime olumsuz düşüne düşüne oldurmuslugum var bu benim hislerimin kuvvetli olmasından değil kötüyü çağırmakla alakalı,bazen o kadar odaklanıyoruz ki en olumsuza başımıza geliyor keşke iyi düşünmeyi becerebilsek eminim bunu da gerçeğe dönüştürebiliriz de işte beklentilerimizden çok korkularımız devreye giriyor bu da sınavımız haline geliyor maalesef

Ben Zeynep’le ilgili birkaç birşey sormak istiyorum madde halinde yazıcam arkadaşlar aynı şeyleri söylediği Kişiler varmı bence bu Zeynep olayını çözmemiz lazım söylediği herşeyi yazdım

1-Kumral bir erkek hayatına girecek çok şanslıyım diyeceksin
2-Mehmet, Ahmet diye birini tanıyormusun
3-Ex ile ilgili seni düşünmekteyim, seni nasıl unutabilirim
4-Ex ile ilgili bende hayatıma dair ne olduğunu bilmiyorum
5-Ex ile ilgili asla mutlu olamayacak
6-Ex ile ilgili Sana muhtaç olucak, seni özleyecek, önünde diz çökecek
7- Ex ile ilgili hayatında x kaşın var ama seni düşünüyor, seni çok üzdüğünü düşünüyor
8-Sana gelicek seni kıskanıcak işini herşeyini, seni çok merak ediyor
9-Ex ile Çapkınlık peşinde bu, başka kadın daha girecek
10-Ex ile ilgili; seninle ilgili çok üzdüm pişmanım diyecek senin bir huyunu çok beğeniyor bunu sana itiraf edecek kimsede bulamayacak
11-Ex ile ilgili senden başkasıyla mutlu olamadım diyecek. Benim için en farklı olan sensin diyecek
12-Ex ile ilgili sende bir hesap vermesi var
13- Ex ile ilgili Kimseye aşık değil
14-Ex ile ilgili Yanımdaki insanla mutlu iyi değilim ( Burda lafa giricem Allah aşkına kim mutlu olmadığı biri yanında durur gezip gezip gelecekmiş Si..... o... ç.... özür dilerim kızlar)
15-Ex ile ilgili Sen buna sert çıkmışsın birdaha çıkacaksın öyle bir laf sokacaksınki çok üzülecek
16-Ex ile ilgili Dilim kilitli suskunum, herşey benim yüzünden
17_Ex ile ilgili “Burada bir of çekme var ” içim onunla konuş diyor ama tekrardan aşk istesem mutlu olabilirmiyiz (Iyyy MPİ’den bulanıyo adamdan miğdesiz arada laf sokuyum )
18- Ex ile ilgili sen istemiceksin onu istermisin ki
19-Ex ile ilgili her konuda neden aklıma geliyorsun
20- Özellikle önünde eğilecek, sana muhtaç olduğunu ve çok pişman olduğunu söylecek

21: Birde bana beklesinler diyorlar diyo ya kadın 1,5-2 sene bekletti beni

İşte kızlar not almışım hemde defalarca 1sene önce baktırdığım falda aynıydı günler önce baktırdığımda yani demem oki evet anlık bazı şeyleri biliyor ama bana göre Zeynep pembe tablocu bunu yada benzer cümleleri kullandığı varmı aranızda genelde Zeynep’e sadece Ex ile ilgili soruyordum Böyle yani benzer şeylerse paylaşırsanız sevinirim. Bana dediği hiç birşey olmadı çünkü kötü hiçbirşeyde söylemedi ondandır belki
Yani ben sırf burda övüldü diye umut bağladım her gördüğüm şeyden sonra tekrar yıkıldım sonra tekrar umutlandım sonra yine hüsran o yüzden ben bu şekilde insanların beklentiye sokulmasını çok yanlış buluyorum gördüklerinize inanın arkadaşlar ne düşündüğü ne hissettiği önemli değilki “banane benim yanımda olmayan gelmeyen insan beni düşünüyo seviyormuş bana ne faydası var cehennemin dibine kadar yolu olsun birde insanların kafasını karıştırıyolar” daha çok falcıyla ilgili notlarım var ara ara paylaşıcam

Son düzenleme:
Kumral erkek muhabbetini bana da yapmis bu kadın çok ilginç canim çok farkli noktalardan da yakaladığı bazi seyler oluyor ama zaman kavrami vermiyor kafa karistirici fallari

Ramazandan önce yakın arkadaşımla birlikte Babavanga Hazal’ a gittik ve şiödiye kadar hayatımızda gittiğimiz en iyi falcıydı, her şeyi bildi an ile ilgili, gelecekle ilgili söyledikleri de çıktı arkadaşıma ve banaama şimdi ayrılmıi cafeden ve ulaşamıyoruz, nereye gittiğini bilen var mı

Bana kumral erkek demedi hiç,bir isim verdi görüşmen var dedi bir kaç kez söyledi bunu…oldu da,geçmişten biri
Ama benim yolun belli olduğu için düşünmedim
Kalıplaşmış cümleler için bir şey diyemem ama fakat Zeynep,olay söylüyor mesela X i göreceksin ya da arayacak şeklinde ki bunlar bende hep olmuştur.
Yazmıştım yine yazayım zira yeni üyeler var
Bana ilk baktığı zaman yeni bir ayrılık yaşamıştım ve devam etsin istiyordum olmayacağını net bir şekilde söyleyen tek kişidir, tabii ben üzülmüştüm
Sonrasında aralıklı olarak kendisine baktırdım ve beğendim
Çok sık baktıran biri değilim ben,en son Canan hanıma baktırmıştım,kendisiyle ilgili düşüncemi paylaşmıştım,sesi ve enerjisi çok rahatsız etmişti beni…azarlar gibi konuşmuştu.içerik içinde bir şey diyemiyorum ,zaten ben olumsuz enerjiden çıkmaya çalıştığım için…
Ama siz benim sözümü bölüyorsunuz gereksizkontes hanımdan öteye gidemedi maalesef
Gerçekçi olarak söylediklerini de ben tahmin ediyordum zaten
Ayrıca,kahve yollamıştım tarot açtı beni bilenler bilir ben kartları hiç sevmiyorum
Kartlarla aram iyi değil
Ayrıca ben hizmet alıyorum bu üslubu da beğenmediğimi yazayım

Ah nasıl unuttum bir de Elif hanıma baktırdım en son
İnsanlar kendilerini nasıl falcı olarak sıfatlandırıyor bilemiyorum
Ayrıca benim fala bakış açım belli,oyalanıyorum ve takılmıyorum

bana da size söylediklerinden hayatıma dair ne olduğunu bilmiyorum kelimesini ısrarla söyledi falında...
ben baktırdığımda bana söylediği şey gerçekten olmaz dediğim bir şeydi olduğu ortamdan çıkacak sana işiyle ilgili her şeyi itiraf edecek mahkeme polis hapis ve yol girecek aranıza demişti ben o bana asla işini anlatmaz dedim ama gerçekten beni çağırdı her şeyi anlattı ve gitti bilinmezliğe. bir daha görür müyüm, sesini duyar mıyım bilmediğim biri için acı çekiyorum öldü mü yaşıyor mu bilmeyeceğim bir adam için

Biliyorum Canan konusunda çok haklısın bana görede üslup çok önemli bende hiç kimsenin bilemeyeceği benim aklımın ucundan geçmeyen yani olasılık olarak bile düşünmediğim bir şeyi söyleyip çıkması benim için çok önemli üstelik 2-3şey o yüzden burada önerdim çok bekledim emin olmak istedim oluncada sizlerler paylaştım maalesef ama tavırlarından dolayı bende vazgeçiyorum bana görede bir falcı herkese uygun uslupta olmalı. Bu arada keşke Zeynebin dedikleri çıksa İnan en çok ben sevinirim en azından EGO’m okşanır ama ben birkaç kişiden duydum burada sohbet ettiğim onlarda aynı fikirde çok olumlu konuşmuş ama ortada gelişme yok ben hep sanada diyorum ya çözemedim arada bildiği detaylar var önemli bezen diyorum bu benim düşüncem ya diyorum ama dediğim gibi çözemedim maalesef ama karar kıldığım nokta düşünce okuduğu bizim düşüncelerimiz demekki bazılarımızın hisleri kuvvetli düşünceleri çıkıyo bilmiyorum

Yani bu detay önemli ama tabi bu kişinin yasal olarak böyle sıkıntıları varda bu bir ihtimal dahilindeyse belki hep öyle düşğnüyorda olabilirsin o sebeple çıkmışta olabilir. Bu arada üzüldüm inşallah yakın zamanda iyi haberler alırsın.

hayır bu 15 günlük bir olay ben ramazanda fal baktırdım

bu arada sizin tavsiyenizle ben de canana fal baktırdım biliyorsunuz o zaman beğenmedim dedim ama canan da bana bu adam çok yakında hapse girecek ve sen her şeyi duyacaksın demişti

Az cok yakindi, bir erkek hayatına girecek çok şanslıyım diyeceksin dedi sansliyim sansliyim diye 30 kere de tekrar etti. Eskisi icin benim sucum, ne yapabilirim tarzinda cumleleri de rahat 100 kere soylemistir. Onun agzindan asigim asigim diye tekrar etti ama ben eminim asik olmasina imkan yok, alakasiz. Ne boyle sansli hissettiren biriyle tanistim ne de sordugum kisiyle alakali dedigi sey oldu. Bende 0 diyebilirim, araya da girilmiyor hatta basim agridi telefonu kapatacaktim neyse ki fal bitti.

Ya bu zeynep konusu benim de kafamı karıştırıyor. iki kez baktırdım ve bu jenerik herkese söylediği "ben seni nasıl unutabilirim, hayatımla çok mutsuzum, kendimle mutsuzum" benzeri şeyleri herkese söylüyor bence onları geçiyorum. ikisi için de sana gelecek dedi. geçen seneki ex için o sana gelecek kapına düşecek ama sen istemeyeceksin bunu sen daha iyilerini istiyorsun bu çocuk iyi değil sen onu istemeyeceksin dedi. ki bu çocuk dönmedi (falı çıkmadı yani) ama dediği doğru dönse de ben istemezdim. bu seneki ex için de (ki ayrılalı kısa zaman oldu) bu çok iyi biri bu çocukla siz olursunuz dedi. ki bu da doğru geçen seneki ex gerçekten sosyopattı biraz, iyi bir sevgili değildi ama bu seneki çok iyi biriydi. onun dışında spesifik bildiği bazı şeyler oldu. geçen seneki ex'in ailevi durumu ile ilgili çok nokta atışı bir şey söyledi, bu seneki ex'in de iş hayatı ile ilgili bir sorunu bildi.
bana iki falda da aynı söyledikleri:
-sen ona kızmışsın değil de o sana kızmış dedi. seni çok üzmüş, sana çok sinirli konuşmuş, seni çok kırmış dedi. bu biri için doğru, diğeri için değil. geçen seneki ex sinirliydi gerçekten üzmüştü beni ama bu seneki bebek gibi biriydi hiç sinirli bir konuşmamız geçmedi, hep çok kibardı diyalogumuz.
-ikisi için de hayatında biri yok dedi.
-ikisi için de evlilik düşünmüyor dedi.
-bana hiç yeni biri demedi. ilki için bunu sen istemeyeceksin dedi, sonuncu için sen bunu çok seviyorsun dedi. ikisi de doğru.
-ikisi için de sana aşık olmuş dedi. "seni sevmiş biliyor musun" dedi hatta ahaha sevse vazgeçmezdi be abla diyemedim.
ve asıl bomba ikisi için de "beklesin diyorlar o seni arayacak" dedi...... bunu herkese söylüyor demek ki. aramadı dostlarım ikisi de. aramazlar da artık ben biliyorum. bir ayrılık kararı netse erkekte bunun geri dönüşünün olması için mucize lazım. bir ümit beklemenin hiçbir anlamı yok.

Zeynep’le ilgili bir şey daha yazayım
Ayrıldığım eşim,benden bir şey istedi…elbette ki bunu yazmayacağım ama oldukça spesifik bir şey olduğunu belirteyim
Sadece ailem biliyordu bu durumu
Bunu kendisinden duydum ve çok şaşırdım

Zeynep bekle gelecek seni arayacak dedigi kisilerin ben çiktigini duymadim ama kisilerin aklini okuyor bence bazi insalari gorebiliyor begenecegimiz hoslanacagimiz onlarla aşk yaşayacakmisiz gibi anlatiyor. Ama ortada sonuç yok olmuyor bide o anki bizim zihnimizi de okuyor

Peki bizim zihnimizi oluyorsa benim bilmediğim karşı tarafın bilmediği bu olayı nasıl bildi

Arkadaşlar Zeynep’in müdavimi olarak hakkında şunları söyleyebilirim
-Tanışacaksın bilmem ne dediği isimler bende hiç olmadı (1 yıl geçti)
-Olacak dediği şeyler genelde olmuyor
-Burda yazılanlardan anladığım kadarıyla benzer cümleleri dinliyoruz
-Onun dışında kişiler hakkında şöyle biri böyle biri diye anlattığı şeyler doğru
-Kişilerin duygu ve düşünceleri konusunda hâlâ emin olamıyorum

yazılanları okuyunca emin oldum ki spesifik, olay özelinde söylediği şeyler doğru ok ama genel dönecek, seni seviyor, özlüyorlar falan hikaye. tekrar tekrar arayalım diye yapıyor büyük ihtimalle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…