İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba İstanbul 'da yaşamıyorum. Fakat yüzyüze dışında telefonda da bakan ve söylediklerini yaşadım dediğiniz bir falcı varsa önerilere açığım. Konu tamamen sağlık ve artık negatif bir şeyler olduğunu düşünüyorum. Kendi sağlığım açısından olayların bu denli olumsuz ve ters ilerlemesi çok anormal gelmeye başladı. Cevaplarınızı bekliyorum .

Zeynebin herkese aynı şeyleri söylediği söyleniyor ama hayır bana böyle bir cümle kurmadı evet onun bazı cümleleri dolgu cümlesi mesela ben kendimle artık ne yapabilirim ki ama benim durumumu söylemeden çok net bilen zeynep oldu son falında ha çıkıp çıkmayacağını zaman gösterecek.

Kızlar selam uzun zamandan sonra tekrar aranıza geldim ben yeni bir falcı buldum ama falcı değil tam olarak eşe dosta uygun bir fiyata bakan bir kız çağla. Bende bir tanıdık aracılığıyla tanıştım kızla. Başta oha arkadaşıma anlattığım şeyleri ötüyor falan dedim ama arkadaşımın bilmediği annemin hastalığından tutun hangi noktada problem yaşadığına kadar bana anlattı merak edenler olursa dm’den numarasını paylaşırım

Bana atarmisiniz numarasini

Zeynebin boş gününü yakalamak gerekiyor .
Bence Zeynep tamamen düşünce okuyo burda bunu çok konuşmuştuk hatta örneklerle de yaşanan olaylarlada ben o kanıdayım. Mesela söylediği birşeyin tam tersi çıktı ben yanlış düşündüm bir konuyla ilgili aynı benim gibi konuştu direk düşündüğüm hissettiğim dün öğrendimki çok yanlış düşünüyormuşum olayın benim düşüncemle alakası bile yokmuş ama Zeynep bana benim düşüncemi söyledi ve fena yanılmış oldu peki bu nedemek oluyor

+11111 :))))))

merhaba kızlar...
zeynep için geçenlerde söylediği bir şey oldu demiştim sizlere ki bu gerçekten oldu ama bana bu olay olduktan sonra tekrar fal baktırdıgımda tamamen benim düşüncelerimi söylemiş şimdi yeni yeni anlıyorum benim kafamda olan karşı tarafla konuştugum şeyleri söylemiş bana. ve en kötüsü aslında havin zeynep o bu şu bahsettiğiniz herkes hayatında başka biri yok aldatılmıyorsun bekle sabret derken ben hayatında başka biri oldugunu öğrendim. yani söylenen hiç birşey doğru değil geçen sefer de demiştim umut tacirliği yapıyorlar ben de o umuda çok fazla bağlanmışım o yüzden şu an yaşadığım yıkım çok daha büyük. hiçbirine inanmayın

Akışa bırakmak her zaman iyi

Selamlar kızlar. Bu mesajı da okuduktan sonra ben tamam dedim. bu fal dosyasını artık kapatıyorum. evet, bilme ihtiyacımız, merakımız, güzel şeyler duyma isteğimiz bizi yöneltiyor ancak gerçeği de, doğruyu da, güzellikleri de zaten yaşayarak öğreniyoruz. hem para, hem zaman, hem de kocaman bir kırıklık. bizim olan günün birinde bize elbet gelecek. kendi iyiliğimizi düşünerek kendimizi gerekirse kendimizden de korumamız gerek.

bu arada baktırdığım fallar için "ay hepsi yalan hepsi çıkmayacak, çıkmayacaksa bunlar olmayacak" kafasından da kendimi çıkardım. Şimdi bu konu aklıma geldiğinde "belki olur, belki olmaz olup olamayacağını bizi bilmeyen üçüncü bir kişi bilemez, belirleyemez, bir etkisi olamaz" diyorum. çünkü işle alakalı güzel şeyler söyleyenler de oldu, çok sevdiğim eski sevgilimle ilgili güzel şeyler söyleyenler de. kendi bilinçaltıma bu güzel şeylerin de yalan olduğunu işlemek istemiyorum. çok kişisel bu düşünceleri yazıyorum çünkü benim gibi düşünen ve üzülen bir sürü kişi var biliyorum. çok klişe ama kendinizi bir tek kendiniz mutlu edebilirsiniz. mutluluk bir seçim, bir günde sihirli değnek değmiyor tabii ki. kendimizi mutlu eden, bize iyi gelen şeyleri yaparak kendimize zaman tanımak bizim elimizde. falın iyi geldiği, işe yaradığı, mutlu ettiği kim var?

Kizlar bu akıl okuma olayini yasamadigim tek kisi naktadir .
Bunda gecen yasadigim bir spesifik olayi bilmesi yine beni sok etti . .
Zeynep konusu kesinlikle akiĺ okudugu noktalar bence var . Ama zeynep bu guven olmaz bazen sasirtir , degisik biri bence.

Ben de Zeynep’le ilgili deneyimlerimi paylaşmak istiyorum baktırmayı düşünene fikir olur en azından öncelikle 1 yılı geçti benim o kadar çok fal baktırdım ki kendisine öh yani

1- Online bir sürü falcı denedim hepsi fostu Zeynep gerçekten farklı bence
2- Söylediği isimler bende sadece bir kez çıktı o da ilk falındaydı
3- Candan bir konuşma tarzı var
4- Soru sorabilmek için lafını bölmeniz lazım
5- Tekerleme gibi cümleleri çok fazla
6- Duymak istediklerinizi söylemiyor ama arada düşünce okuduğu kanısındayım
7- Bütün fallarının toplamı olarak şu anlık %50 çıktı diyebilirim bende
8- Söyledikleriyle çeliştiğine hiç şahit olmadım
9- Karşı tarafın sizinle alakalı hislerini düşüncelerini doğru bilip bilmediğini deneyimleyemedim maalesef (Umarım bu konuda aydınlatacak biri çıkar)
10- Sonuncu madde genel olsun kimsenin ne yakın ne uzak geleceği bilmesi mümkün değil

Nakta bana öyle bir hikaye anlatmıştı ki kapatmıştım kaydını birkaç hafta sonra canım sıkılınca dinlemeye devam etmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…