Aslinda online da biz ariyoruz niye fazla acaba bu kadarTelefonda fiyat iki katı oluyor ama normalde çok daha uygun cafede
Zeynebin herkese aynı şeyleri söylediği söyleniyor ama hayır bana böyle bir cümle kurmadı evet onun bazı cümleleri dolgu cümlesi mesela ben kendimle artık ne yapabilirim ki ama benim durumumu söylemeden çok net bilen zeynep oldu son falında ha çıkıp çıkmayacağını zaman gösterecek.şu yorumları okuyunca içimde bir yer kırılıyor zeynep bana da dönecek dedi diye( bu arada zeynep bakarken arada birden sesini düzeltip net bir şey söylüyor ya bana birden "bu sana dönünce ona çok iyi davran, ona çok şefkatli ol" gibi bir şeyler söyledi. gerçekten exle ayrıldığımız dönem psikolojisi kötüydü, tutma ihtimali var yani. bu cümleleri söyledi mi size de?
Merhaba rahatsız ediyorum ama özelden mesaj attım bakar mısınız?Rica ederim, bakarım tabii ki
Zeynebin boş gününü yakalamak gerekiyor .Zeynep tuhaf kizlar bazen iyi bazende saçma
Bana atarmisiniz numarasiniKızlar selam uzun zamandan sonra tekrar aranıza geldim ben yeni bir falcı buldum ama falcı değil tam olarak eşe dosta uygun bir fiyata bakan bir kız çağla. Bende bir tanıdık aracılığıyla tanıştım kızla. Başta oha arkadaşıma anlattığım şeyleri ötüyor falan dedim ama arkadaşımın bilmediği annemin hastalığından tutun hangi noktada problem yaşadığına kadar bana anlattı merak edenler olursa dm’den numarasını paylaşırım
Bence Zeynep tamamen düşünce okuyo burda bunu çok konuşmuştuk hatta örneklerle de yaşanan olaylarlada ben o kanıdayım. Mesela söylediği birşeyin tam tersi çıktı ben yanlış düşündüm bir konuyla ilgili aynı benim gibi konuştu direk düşündüğüm hissettiğim dün öğrendimki çok yanlış düşünüyormuşum olayın benim düşüncemle alakası bile yokmuş ama Zeynep bana benim düşüncemi söyledi ve fena yanılmış oldu peki bu nedemek oluyorZeynebin boş gününü yakalamak gerekiyor .
Merhaba, bana da özelden numarasını atar mısınız?Bana atarmisiniz numarasi
+11111 :))))))Bence Zeynep tamamen düşünce okuyo burda bunu çok konuşmuştuk hatta örneklerle de yaşanan olaylarlada ben o kanıdayım. Mesela söylediği birşeyin tam tersi çıktı ben yanlış düşündüm bir konuyla ilgili aynı benim gibi konuştu direk düşündüğüm hissettiğim dün öğrendimki çok yanlış düşünüyormuşum olayın benim düşüncemle alakası bile yokmuş ama Zeynep bana benim düşüncemi söyledi ve fena yanılmış oldu peki bu nedemek oluyor
merhaba kızlar...şu yorumları okuyunca içimde bir yer kırılıyor zeynep bana da dönecek dedi diye( bu arada zeynep bakarken arada birden sesini düzeltip net bir şey söylüyor ya bana birden "bu sana dönünce ona çok iyi davran, ona çok şefkatli ol" gibi bir şeyler söyledi. gerçekten exle ayrıldığımız dönem psikolojisi kötüydü, tutma ihtimali var yani. bu cümleleri söyledi mi size de?
Akışa bırakmak her zaman iyimerhaba kızlar...
zeynep için geçenlerde söylediği bir şey oldu demiştim sizlere ki bu gerçekten oldu ama bana bu olay olduktan sonra tekrar fal baktırdıgımda tamamen benim düşüncelerimi söylemiş şimdi yeni yeni anlıyorum benim kafamda olan karşı tarafla konuştugum şeyleri söylemiş bana. ve en kötüsü aslında havin zeynep o bu şu bahsettiğiniz herkes hayatında başka biri yok aldatılmıyorsun bekle sabret derken ben hayatında başka biri oldugunu öğrendim. yani söylenen hiç birşey doğru değil geçen sefer de demiştim umut tacirliği yapıyorlar ben de o umuda çok fazla bağlanmışım o yüzden şu an yaşadığım yıkım çok daha büyük. hiçbirine inanmayın
merhaba kızlar...
zeynep için geçenlerde söylediği bir şey oldu demiştim sizlere ki bu gerçekten oldu ama bana bu olay olduktan sonra tekrar fal baktırdıgımda tamamen benim düşüncelerimi söylemiş şimdi yeni yeni anlıyorum benim kafamda olan karşı tarafla konuştugum şeyleri söylemiş bana. ve en kötüsü aslında havin zeynep o bu şu bahsettiğiniz herkes hayatında başka biri yok aldatılmıyorsun bekle sabret derken ben hayatında başka biri oldugunu öğrendim. yani söylenen hiç birşey doğru değil geçen sefer de demiştim umut tacirliği yapıyorlar ben de o umuda çok fazla bağlanmışım o yüzden şu an yaşadığım yıkım çok daha büyük. hiçbirine inanmayın
Ben de Zeynep’le ilgili deneyimlerimi paylaşmak istiyorum baktırmayı düşünene fikir olur en azından öncelikle 1 yılı geçti benim o kadar çok fal baktırdım ki kendisine öh yanimerhaba kızlar...
Nakta bana öyle bir hikaye anlatmıştı ki kapatmıştım kaydınıKizlar bu akıl okuma olayini yasamadigim tek kisi naktadir .
Bunda gecen yasadigim bir spesifik olayi bilmesi yine beni sok etti . .
Zeynep konusu kesinlikle akiĺ okudugu noktalar bence var . Ama zeynep bu guven olmaz bazen sasirtir , degisik biri bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?