O varliklarla baktigi icin diye dusundum ben . Banada boyle yani cok uç noktalarda 2 olay soyledi bakalim cikarsa paylasicamPeki bizim zihnimizi oluyorsa benim bilmediğim karşı tarafın bilmediği bu olayı nasıl bildi
Evet diyelim belki gerçekten özlüyor ama dönecek kısmına bel bağlamayın. Tekrar arayalım aklımız kalsın diye yaptığını sanmıyorum çünkü çok olumsuz konuştuğu kişiler de varmışyazılanları okuyunca emin oldum ki spesifik, olay özelinde söylediği şeyler doğru ok ama genel dönecek, seni seviyor, özlüyorlar falan hikaye. tekrar tekrar arayalım diye yapıyor büyük ihtimalle.
Arkadaşlar Zeynep’in müdavimi olarak hakkında şunları söyleyebilirim
-Tanışacaksın bilmem ne dediği isimler bende hiç olmadı (1 yıl geçti)
-Olacak dediği şeyler genelde olmuyor
-Burda yazılanlardan anladığım kadarıyla benzer cümleleri dinliyoruz
-Onun dışında kişiler hakkında şöyle biri böyle biri diye anlattığı şeyler doğru
-Kişilerin duygu ve düşünceleri konusunda hâlâ emin olamıyorum
tanisacaksin diyerek sadece isim verdigi kisiler her zaman cikmiyor ama tipini, isini tarif edip, kisi hakkinda detay verirse cikiyor. duygu ve dusunceleri ben de en iyi bilen de kendisidir. diger maddelere yorum yapamiyorum
bir de kendisinin yakinda dedigi olaylar en az 8-9 ayi buluyor. dun bunu tekrar gordum, neredeyse bir sene once soyledigi seyi dun yasadim.
devamli aramamiz icin ugrastigini da sanmiyorum. bana 'su olay olunca tekrar ararsin simdilik daha gerek yok' demis ve 6-7 aylik surec vermisti.
200 tl suya bakıyorArkadaşlar zeynep ne kadara bakıyor?
Tamam canım çok mersi200 tl suya bakıyor
Zeynep bende birebir sevgilimin tipini tarif etmişti o dönem bir ara ayrıydık. Ya da mesela erkek arkadaşımın eski sevgilisi takıntılıydı bildiğimiz kızın o durumunu direkt olarak kızın adıyla söylemişti. Bana kurduğu cümleleri de söyledi mesela, seni seviyorum çok güzelsin gibi cümleler değildi bunlar daha detaylı cümlelerdi. Benim çok ama çok özel neredeyse hiç kimsenin bilmediği bir durumum vardı ve onu söyledi. Yukarıda yazdığınız cümleleri bana kurmadı. Evet özledi demiştir ama mesela size kurduğu tarzda değil de bizim aramızdaki bir durumla bağlayarak. Evet üzülüyor demiştir ama aramızdaki problemi de söyleyerek. O dönem mesela erkek arkadaşımla yeni birlikte olmaya başladığımız zamanlarda benimle birlikte olmak isteyen çok ısrarcı birisi vardı ve sevgilimle aynı isimdeydi. Zeynep bana x kim dedi sevgilim işte dedim hayır burada bir x daha var senin sevgilin şöyle şöyle bir tip bu ise böyle böyle bir tip dedi ve ben gerçekten şok olmuştum. Bir sebepten bu kişiyle aynı ortama girme durumlarımız oluyordu bana sevgilimin ağzından şunu demişti “ seni o görüyor buna dayanamıyorum bunu kabullenemiyorum”. Biz barıştıktan sonra sevgilim bana ben tahammül edemiyorum onunla ne sebepten olursa olsun aynı ortama girmeni dedi ki asla konuyu ben açmadım. Bunu demesem bana söylediği şeyleri belki ben de beynimden geçiriyorum benim aklımı okuyup biliyor diyebilirdim ama bu faldan sonra yaşandı.Ben Zeynep’le ilgili birkaç birşey sormak istiyorum madde halinde yazıcam arkadaşlar aynı şeyleri söylediği Kişiler varmı bence bu Zeynep olayını çözmemiz lazım söylediği herşeyi yazdım
1-Kumral bir erkek hayatına girecek çok şanslıyım diyeceksin
2-Mehmet, Ahmet diye birini tanıyormusun
3-Ex ile ilgili seni düşünmekteyim, seni nasıl unutabilirim
4-Ex ile ilgili bende hayatıma dair ne olduğunu bilmiyorum
5-Ex ile ilgili asla mutlu olamayacak
6-Ex ile ilgili Sana muhtaç olucak, seni özleyecek, önünde diz çökecek
7- Ex ile ilgili hayatında x kaşın var ama seni düşünüyor, seni çok üzdüğünü düşünüyor
8-Sana gelicek seni kıskanıcak işini herşeyini, seni çok merak ediyor
9-Ex ile Çapkınlık peşinde bu, başka kadın daha girecek
10-Ex ile ilgili; seninle ilgili çok üzdüm pişmanım diyeceksenin bir huyunu çok beğeniyor bunu sana itiraf edecek kimsede bulamayacak
11-Ex ile ilgili senden başkasıyla mutlu olamadım diyecek. Benim için en farklı olan sensin diyecek
12-Ex ile ilgili sende bir hesap vermesi var
13- Ex ile ilgili Kimseye aşık değil
14-Ex ile ilgili Yanımdaki insanla mutlu iyi değilim ( Burda lafa giricem Allah aşkına kim mutlu olmadığı biri yanında durur gezip gezip gelecekmiş Si..... o... ç....özür dilerim kızlar)
15-Ex ile ilgili Sen buna sert çıkmışsın birdaha çıkacaksın öyle bir laf sokacaksınki çok üzülecek
16-Ex ile ilgili Dilim kilitli suskunum, herşey benim yüzünden
17_Ex ile ilgili “Burada bir of çekme var” içim onunla konuş diyor ama tekrardan aşk istesem mutlu olabilirmiyiz (Iyyy MPİ’den bulanıyo adamdan miğdesiz arada laf sokuyum )
18- Ex ile ilgili sen istemiceksin onu istermisin ki
19-Ex ile ilgili her konuda neden aklıma geliyorsun
20- Özellikle önünde eğilecek, sana muhtaç olduğunu ve çok pişman olduğunu söylecek
21: Birde bana beklesinler diyorlar diyo ya kadın 1,5-2 sene bekletti beni
İşte kızlar not almışım hemde defalarca 1sene önce baktırdığım falda aynıydı günler önce baktırdığımda yani demem oki evet anlık bazı şeyleri biliyor ama bana göre Zeynep pembe tablocu bunu yada benzer cümleleri kullandığı varmı aranızda genelde Zeynep’e sadece Ex ile ilgili soruyordum Böyle yani benzer şeylerse paylaşırsanız sevinirim. Bana dediği hiç birşey olmadı çünkü kötü hiçbirşeyde söylemedi ondandır belki
Yani ben sırf burda övüldü diye umut bağladım her gördüğüm şeyden sonra tekrar yıkıldım sonra tekrar umutlandım sonra yine hüsran o yüzden ben bu şekilde insanların beklentiye sokulmasını çok yanlış buluyorum gördüklerinize inanın arkadaşlar ne düşündüğü ne hissettiği önemli değilki “banane benim yanımda olmayan gelmeyen insan beni düşünüyo seviyormuş bana ne faydası var cehennemin dibine kadar yolu olsun birde insanların kafasını karıştırıyolar” daha çok falcıyla ilgili notlarım var ara ara paylaşıcam
Öncelikle umarım durumlar düzelir sizin için hayırlıysa tabii ki. Şunu merak ettim Zeynep ve Canan siz kesinlikle bir bilgi vermeden mi bu adamın hapishane ile ilgili bir durum yaşayacağını bildiler. Bu net bir durum tespiti mi yoksa sizin verdiğiniz bir bilgiden dolayı da yorum yapmış olabilirler mi?bu arada sizin tavsiyenizle ben de canana fal baktırdım biliyorsunuz o zaman beğenmedim dedim ama canan da bana bu adam çok yakında hapse girecek ve sen her şeyi duyacaksın demişti
ZEYNEP SADECE İSİM SOYİSİMDEN BUNLARIN HEPSİNİ SÖYLEDİ CANAN İLİŞKİ DURUMU DOGUM TARİHİ FALAN BU ARADA BEN FAL BAKTIRIRKEN ASLA KONUŞMAM SADECE DİNLERİM ARAYA GİRİP BİLGİ VERMEMÖncelikle umarım durumlar düzelir sizin için hayırlıysa tabii ki. Şunu merak ettim Zeynep ve Canan siz kesinlikle bir bilgi vermeden mi bu adamın hapishane ile ilgili bir durum yaşayacağını bildiler. Bu net bir durum tespiti mi yoksa sizin verdiğiniz bir bilgiden dolayı da yorum yapmış olabilirler mi?
Anladım teşekkür ederim. Merak etmiştim hani mahkeme süreci vardı da siz ne olacak gibi bir soru mu sordunuz diye. O zaman baya baya bilmişler. Ben de fal bakarken karışmam hiç öyle daha düzgün baktıklarını düşünüyorum. En azından saçmalayanları da 2. dakikadan itibaren anlamış oluyorum.ZEYNEP SADECE İSİM SOYİSİMDEN BUNLARIN HEPSİNİ SÖYLEDİ CANAN İLİŞKİ DURUMU DOGUM TARİHİ FALAN BU ARADA BEN FAL BAKTIRIRKEN ASLA KONUŞMAM SADECE DİNLERİM ARAYA GİRİP BİLGİ VERMEM
Evet ben de müdahale etmiyorum en azından kafalarına göre saçmalayabiliyorlar ben de ona göre karar veriyorum :)Anladım teşekkür ederim. Merak etmiştim hani mahkeme süreci vardı da siz ne olacak gibi bir soru mu sordunuz diye. O zaman baya baya bilmişler. Ben de fal bakarken karışmam hiç öyle daha düzgün baktıklarını düşünüyorum. En azından saçmalayanları da 2. dakikadan itibaren anlamış oluyorum.
zeynep bana bunları söylediğinde ben de böyle birşey oldugunu bilmiyordum ya da karşımdaki kişi oda bilmiyordu ben ramazan da baktırmıştım bu dedikleri daha 10 günlük olay yani o zaman ortada böyle bir şey yoktu ben hatta hadi canım demiştimAnladım teşekkür ederim. Merak etmiştim hani mahkeme süreci vardı da siz ne olacak gibi bir soru mu sordunuz diye. O zaman baya baya bilmişler. Ben de fal bakarken karışmam hiç öyle daha düzgün baktıklarını düşünüyorum. En azından saçmalayanları da 2. dakikadan itibaren anlamış oluyorum.
%100 katlıyorum. Hayatında biri oldugunu hissediyorum ama ısrarla yok diyorlar bence bilerek yapıyorlaryani arkadaşlar bence de fazla ben mesela karşımdaki insanın hayatında biri olduğunu düşünüyorum ama bunlar ısrarla yok diyor . bence hepsi bize umut verip paramızı alıp hadi parayı boş verin hayatımızı çalıyorlar. umutla boş yere onlara kanıp, inanıp belki kolayca vazgeçecekken bekliyoruz. kendimizi kandırmayalım seven adam yanımızda olur, ne olursa olsun o eli bırakmaz biz nasıl onlar için dualar edip, fallar baktırıp gözyaşı döküyorsak onlar da bizim için çabalar. boş umutlara kaptırdım yine kendimi bu fal yüzünden kızmam gereken tek kişi benim aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?