İstanbul'da Fal - Falcılar

yazılanları okuyunca emin oldum ki spesifik, olay özelinde söylediği şeyler doğru ok ama genel dönecek, seni seviyor, özlüyorlar falan hikaye. tekrar tekrar arayalım diye yapıyor büyük ihtimalle.
Evet diyelim belki gerçekten özlüyor ama dönecek kısmına bel bağlamayın. Tekrar arayalım aklımız kalsın diye yaptığını sanmıyorum çünkü çok olumsuz konuştuğu kişiler de varmış

tanisacaksin diyerek sadece isim verdigi kisiler her zaman cikmiyor ama tipini, isini tarif edip, kisi hakkinda detay verirse cikiyor. duygu ve dusunceleri ben de en iyi bilen de kendisidir. diger maddelere yorum yapamiyorum
bir de kendisinin yakinda dedigi olaylar en az 8-9 ayi buluyor. dun bunu tekrar gordum, neredeyse bir sene once soyledigi seyi dun yasadim.
devamli aramamiz icin ugrastigini da sanmiyorum. bana 'su olay olunca tekrar ararsin simdilik daha gerek yok' demis ve 6-7 aylik surec vermisti.

Benle alakali aklina biri gircek vs dedi 7 ay onceden demis bende ihtimal vermedim evet biri girdi ama sadece oyle sonuc yok

Zeynep bende birebir sevgilimin tipini tarif etmişti o dönem bir ara ayrıydık. Ya da mesela erkek arkadaşımın eski sevgilisi takıntılıydı bildiğimiz kızın o durumunu direkt olarak kızın adıyla söylemişti. Bana kurduğu cümleleri de söyledi mesela, seni seviyorum çok güzelsin gibi cümleler değildi bunlar daha detaylı cümlelerdi. Benim çok ama çok özel neredeyse hiç kimsenin bilmediği bir durumum vardı ve onu söyledi. Yukarıda yazdığınız cümleleri bana kurmadı. Evet özledi demiştir ama mesela size kurduğu tarzda değil de bizim aramızdaki bir durumla bağlayarak. Evet üzülüyor demiştir ama aramızdaki problemi de söyleyerek. O dönem mesela erkek arkadaşımla yeni birlikte olmaya başladığımız zamanlarda benimle birlikte olmak isteyen çok ısrarcı birisi vardı ve sevgilimle aynı isimdeydi. Zeynep bana x kim dedi sevgilim işte dedim hayır burada bir x daha var senin sevgilin şöyle şöyle bir tip bu ise böyle böyle bir tip dedi ve ben gerçekten şok olmuştum. Bir sebepten bu kişiyle aynı ortama girme durumlarımız oluyordu bana sevgilimin ağzından şunu demişti “ seni o görüyor buna dayanamıyorum bunu kabullenemiyorum”. Biz barıştıktan sonra sevgilim bana ben tahammül edemiyorum onunla ne sebepten olursa olsun aynı ortama girmeni dedi ki asla konuyu ben açmadım. Bunu demesem bana söylediği şeyleri belki ben de beynimden geçiriyorum benim aklımı okuyup biliyor diyebilirdim ama bu faldan sonra yaşandı.

Sonraki falları bu kadar süper değildi tabi. 2 kere daha baktırıp sonra baktırmadım 2 yıldan fazla oldu mu bilmiyorum baktırmayalı, öyle bir süre geçmiştir herhalde. Fal baktırmaya bıraktığımdan beri daha huzurlu ve daha sorunsuz olduğumu düşünüyorum.

bu arada sizin tavsiyenizle ben de canana fal baktırdım biliyorsunuz o zaman beğenmedim dedim ama canan da bana bu adam çok yakında hapse girecek ve sen her şeyi duyacaksın demişti
Öncelikle umarım durumlar düzelir sizin için hayırlıysa tabii ki. Şunu merak ettim Zeynep ve Canan siz kesinlikle bir bilgi vermeden mi bu adamın hapishane ile ilgili bir durum yaşayacağını bildiler. Bu net bir durum tespiti mi yoksa sizin verdiğiniz bir bilgiden dolayı da yorum yapmış olabilirler mi?

ZEYNEP SADECE İSİM SOYİSİMDEN BUNLARIN HEPSİNİ SÖYLEDİ CANAN İLİŞKİ DURUMU DOGUM TARİHİ FALAN BU ARADA BEN FAL BAKTIRIRKEN ASLA KONUŞMAM SADECE DİNLERİM ARAYA GİRİP BİLGİ VERMEM

ZEYNEP SADECE İSİM SOYİSİMDEN BUNLARIN HEPSİNİ SÖYLEDİ CANAN İLİŞKİ DURUMU DOGUM TARİHİ FALAN BU ARADA BEN FAL BAKTIRIRKEN ASLA KONUŞMAM SADECE DİNLERİM ARAYA GİRİP BİLGİ VERMEM
Anladım teşekkür ederim. Merak etmiştim hani mahkeme süreci vardı da siz ne olacak gibi bir soru mu sordunuz diye. O zaman baya baya bilmişler. Ben de fal bakarken karışmam hiç öyle daha düzgün baktıklarını düşünüyorum. En azından saçmalayanları da 2. dakikadan itibaren anlamış oluyorum.

Zeynep'le ilgili ne güzel analizler yapılıyor. arkadaşlar ritayla ilgili de yapın şu analizlerinizi nolur... çıkan var mı çıkmayan var mı

Evet ben de müdahale etmiyorum en azından kafalarına göre saçmalayabiliyorlar ben de ona göre karar veriyorum :)

zeynep bana bunları söylediğinde ben de böyle birşey oldugunu bilmiyordum ya da karşımdaki kişi oda bilmiyordu ben ramazan da baktırmıştım bu dedikleri daha 10 günlük olay yani o zaman ortada böyle bir şey yoktu ben hatta hadi canım demiştim

200 TL fazla fiyat daha düşükken denemeliydim sonuçta baktırıp çöp diyenler de var demekki bazen öok iyi bilgi getiriyorlar bazen kötü rita isim bile sormadan başlıyor anlatmaya o ayrı bı tuhaf

yani arkadaşlar bence de fazla ben mesela karşımdaki insanın hayatında biri olduğunu düşünüyorum ama bunlar ısrarla yok diyor . bence hepsi bize umut verip paramızı alıp hadi parayı boş verin hayatımızı çalıyorlar. umutla boş yere onlara kanıp, inanıp belki kolayca vazgeçecekken bekliyoruz. kendimizi kandırmayalım seven adam yanımızda olur, ne olursa olsun o eli bırakmaz biz nasıl onlar için dualar edip, fallar baktırıp gözyaşı döküyorsak onlar da bizim için çabalar. boş umutlara kaptırdım yine kendimi bu fal yüzünden kızmam gereken tek kişi benim aslında

%100 katlıyorum. Hayatında biri oldugunu hissediyorum ama ısrarla yok diyorlar bence bilerek yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…