- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
Bazen baskalarıyla o kişi hakkında konuştuğumuz şeyleri duyuyorum Zeynep’ten kelimesi kelimesine o cümleyi kuruyor resmen o kişinin agzındanmıs gibi ama o yuzden acaba duymak istediğimiz şeyleri de söylüyor mudurBana Zeynep balon gibi geliyor biraz baktırmadım ama onun bu herkese söyledigi seyleri tellwede promosyon fallarda da söylüyorlar
Şunu dediniz ya Zeynep adam için ağlayacak demiş ya ona istinaden dedim ağladımı diyetam dediğinizi anlamadım en sonda bende kısmındaki en yakın kelimesiyle alakalı bu konuyla alakalı onu en yakını uyarıcak filan demişti :)
Yok kız bi ağlama görmedim daha hiçte sanmıyorumŞunu dediniz ya Zeynep adam için ağlayacak demiş ya ona istinaden dedim ağladımı diye
Tam bir balon hem de. Hatalıyım, ne yapabilirim cümlesini bana da kurmuştu, burada 2 kişiye daha kurmuş. Bana kalırsa öyle transa giriyor havalarında olduğu için (belki gerçekten giriyor bilmiyorum, benim şahsi düşüncem) etkileyiciymiş gibi geliyor insanlara. Dediği hiçbir şey de olmadı bende. Söylediği Ahmet Mehmet Murat gibi isimler bile tutmadı bende herhalde herkesin hayatında mutlaka olur diye bilinen isimleri söylüyor ama şans işte benim bu çok bilinen isinlerden kimse yok çevremde, falın üstünden 1 seneden fazla geçti ayrıca.Bana Zeynep balon gibi geliyor biraz baktırmadım ama onun bu herkese söyledigi seyleri tellwede promosyon fallarda da söylüyorlar
Geçiştirme cümleleri gibi onlar bence fal uzun evet ama 10 cümlesinden 3-4 tanesi spesifiktirTam bir balon hem de. Hatalıyım, ne yapabilirim cümlesini bana da kurmuştu, burada 2 kişiye daha kurmuş. Bana kalırsa öyle transa giriyor havalarında olduğu için (belki gerçekten giriyor bilmiyorum, benim şahsi düşüncem) etkileyiciymiş gibi geliyor insanlara. Dediği hiçbir şey de olmadı bende. Söylediği Ahmet Mehmet Murat gibi isimler bile tutmadı bende herhalde herkesin hayatında mutlaka olur diye bilinen isimleri söylüyor ama şans işte benim bu çok bilinen isinlerden kimse yok çevremde, falın üstünden 1 seneden fazla geçti ayrıca.
Evet onlar da tutmadi, cok spesifik bir sey soylememisti. Bir tek ongorusu oldu sordugum kisiyle ve o da yasanmadi, tam tersin konusmadik bile. Falin %90 ini sacma cumlelerle gecistirip bir ihtimal tutarsa diye 1-2 soyledigi sey icin 200 lira vermem sahsen, bu yuzden balon oldugunu dusunuyorum ama isteyen verebilir tabii, herkesin kendi karari.Geçiştirme cümleleri gibi onlar bence fal uzun evet ama 10 cümlesinden 3-4 tanesi spesifiktir
Bende tutarlıdır..işyerinde olacağını söylediği bir olay oldu…cümlesi cümlesine aynıydı ve can sıkıcı bir olaydıEvet onlar da tutmadi, cok spesifik bir sey soylememisti. Bir tek ongorusu oldu sordugum kisiyle ve o da yasanmadi, tam tersin konusmadik bile. Falin %90 ini sacma cumlelerle gecistirip bir ihtimal tutarsa diye 1-2 soyledigi sey icin 200 lira vermem sahsen, bu yuzden balon oldugunu dusunuyorum. m
Tutan baktirsin tabii ki ama burada onerilene baktirip hayal kirikligi yasayacaklar icin soyluyorum, ben yasamistim ve o zaman verdigim paraya acimistim. onun yerine sokakta ac kac tane hayvan doyar veya bir cocuk sevindirilir. 200 lira az bir rakam degil ozellikle telde bakilan fal icin yuksek buluyorum 100 uzeri ucretleri. Ben cok iyi falciya dahi yuksek vermek istemiyorum ama bazen akli celiniyor insanin, yazilanlari okuyunca cok merak ediyor ve denemek istiyor cok iyi fal bakacagi beklentisiyle. Neyse ki artik hayatimdan fali cikardim sayilir.Bende tutarlıdır..işyerinde olacağını söylediği bir olay oldu…cümlesi cümlesine aynıydı ve can sıkıcı bir olaydı
Aylar öncesinde hiç aklımda ve ortada olmayan bir organizasyonu söylemişti
Dediği gibi de oldu
Sizinle hemfikirim ben de. Zeynep bana eski sevgilimle görusecegimi, sarilacagimi vs o kadar cok sey soyledi ki :) ayni dolgu cumleler hata bende ne yapabilirim, mutsuzum mutsuzum vs. Degil yeniden gorusup sarilmak 3 yildir gormedim bile adami. Haber almadim, gorusmedim ve dahasi unuttum gitti. Falin uzerinden de 2 yil gecti.Tutan baktirsin tabii ki ama burada onerilene baktirip hayal kirikligi yasayacaklar icin soyluyorum, ben yasamistim ve o zaman verdigim paraya acimistim. onun yerine sokakta ac kac tane hayvan doyar veya bir cocuk sevindirilir. 200 lira az bir rakam degil ozellikle telde bakilan fal icin yuksek buluyorum 100 uzeri ucretleri. Ben cok iyi falciya dahi yuksek vermek istemiyorum ama bazen akli celiniyor insanin, yazilanlari okuyunca cok merak ediyor ve denemek istiyor cok iyi fal bakacagi beklentisiyle. Neyse ki artik hayatimdan fali cikardim sayilir.
Zeynep bence bazi kisileri karistiriyor sen mesela ahmeti soruyorsun o mehmeti anlatiyorSizinle hemfikirim ben de. Zeynep bana eski sevgilimle görusecegimi, sarilacagimi vs o kadar cok sey soyledi ki :) ayni dolgu cumleler hata bende ne yapabilirim, mutsuzum mutsuzum vs. Degil yeniden gorusup sarilmak 3 yildir gormedim bile adami. Haber almadim, gorusmedim ve dahasi unuttum gitti. Falin uzerinden de 2 yil gecti.
Kapriss cafe yi aradığınız da onlar yönlendiriyorlar aslında. Size mesaj atılmıyor sanırım size cafenin cep numarasını atacaktım ama atamadinRozanın numarası kimde var
Telefonda fiyat iki katı oluyor ama normalde çok daha uygun cafedeKapriss cafe yi aradığınız da onlar yönlendiriyorlar aslında. Size mesaj atılmıyor sanırım size cafenin cep numarasını atacaktım ama atamadin
Evet haklısınız vallahi telde 140 alıyorlar cafe de en son 70 di.Telefonda fiyat iki katı oluyor ama normalde çok daha uygun cafede
Sizinle hemfikirim ben de. Zeynep bana eski sevgilimle görusecegimi, sarilacagimi vs o kadar cok sey soyledi ki :) ayni dolgu cumleler hata bende ne yapabilirim, mutsuzum mutsuzum vs. Degil yeniden gorusup sarilmak 3 yildir gormedim bile adami. Haber almadim, gorusmedim ve dahasi unuttum gitti. Falin uzerinden de 2 yil gecti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?