İstanbul'da Fal - Falcılar

Zeynep eskiden iyiymiş diyorlar .
Nakta gercekten yetenekli arkadaşlar bunu kaç kere yasadim cok farkli şeyler hissedebiliyor.
Naktayı asla etik bir kadın olarak bulmuyorum buradaki tüm kişilerin reelini kullanıcı adına kadar biliyor hatta arkadaşıma bakmamış kadınlar klübünde kötü yorum yaptı diye. Banada iki farklı fal baktı ilk denememde beğenmiştim çıkma ihtimali vardı tam tersine dönmüştü falı burda anlatmıştım ilkinde bildiğini vs yazmıştım ama sonuç tam tersi oldu üzerine birkaç kere baktırdım 1ay arayla ve falı farklıydı 2side tanışacaksın dediği hiç kimseyle tanışmadım. İş için söylediği hiçbirşey çıkmadı buradan çıkma burası çok iyi dediği iş yerim 1ay içinde iflasını verdi herkes çıktı. Aramaz dediği adam aradı. Bu kız evlenecek dediği kişi nişanşından ayrıldı. Bence Nakta çok negatif bir kadın bazen söylediği olumsuz şeyler acaba çıkarımı diye hep şüphe duyardım biliyomu acaba diye çünkü olumsuza odaklı olduğum için ama olumlu olanda çıkmadı olumsuzuda.
Ayrıcada ilişkimden uzak kalmama tavır almama geri çekilmeme neden olan kişilerden biri Nakta biride Nikodur şuan o kişi başka biriyle ve bir ortamda konuşma fırsatım olduğunda bana şunları söyledi bana karşı hiç yaklaşımın olmadı ben sana geldikçe sen geri çekildin rahatsız olduğunu düşündüm dedi yani böyle ukala herşeyi biliyorum Eda’sında olup vebal altına giren falcıları sevmiyorum bunlar benim yaşadıklarım
Ve çıksada bundan sonra üzerinden en az 5-6ay geçmesini bekliyorum çünkü biranda terse dönebiliyor herşey

Ama olan birşeyide söylemek isterim tabi bu çıkan birfal gibi değilde farklı Hazala fal baktırdım işte bana şöyle bir duygu içine gireceksin demişti bende asla böyle birşey mümkün değilki demiştim cidden öyle bir duygu içindeyim ve nerden çıktı şimdi bu diyorum. Bence düşünce okumayanlardan biride Hazal süreci gerçekten çok iyi biliyo sorduğunuz kişilerle ilgili tam nokta atışı yapıyo siz inanmasanızda bir bakıyorsunuz cidden öyle bunu yaşadığım biri varmı diye düşündüğümde aklıma gelmiyor bilmiyorum ya yani çok tuhaf bu fal işini anlamadım nasıl bakıyorlar yani hismi başka varlıkların varlığımı, yoksa düşünce güçleri çok kuvvetli oluyomu çözemedim bu fal işini

Varlıklarla bakıyorlar onlarda bazen doğru söylüyorlar bazen yalan bazen enerjiyi iyi veriyorlar bazen kötü bşr günde çok fal bakılması iyi değil falcı açısından tutarsızlıkta oluşturabilir

Kesinlikle arkadaslar, fala vereceginiz parayi sadaka olarak gercekten ihtiyaci olan birine gonderin, sadaka ve dua iannilmaz isleri rast getiriyor ustelik kazalari engelliyor. Ben mesela Instagramda zikrettinn (hatta hesabını paylaşayım belki okuyup destek olan olur Login • Instagram ve morpatidernegi var, kendi halinde bir kiz ve canla basla sokak kedilerine kopeklerine yardimci oluyor, engelli kedileri de var instagram'da takip edin hatta destek olur, ben ona gonderiyorum en azindan sokakta ne zor sartlardaki hayvanlari yuvalandiriyorlar, sonra yeni yuvalarindan fotograflar paylasiyorlar. Fal geciici bir terapi ve eglence, daha sonra daha buyuk hayal kirikligina sebep oluyor soyledikleri olmayinca ama yardima muhtac, olmek uzere olan bir canliya yardim eli uzatip onun mutlulunu gormek en guzel terapi oluyor, hem de sevaba giriyorsunuz. Tavsiye ederim herkese. Bu arada benim hiçbir falım tam anlamıyla çıkmadı. Elfin ve Tellwedeki Uyumsuzz ilginç şekilde bir iki falda geleceği bilmişlerdi, Falcı Mars da anda biraz iyiydi ama gelecek çıkmadı, Rita da anda mukemmeldi(gelecek daha olmadı zaman vermedi) o kadar bunlar dışında hiçbir şey çıkmadı bende.

Bnece de o kadar alakasiz senaryo yazmisti ki bende, o zaman cok ovuluyor diye 2 kere denemistim ama bombos.

Hazal'i begenmistim fena degildi ama tarif ettigi 1-2 ay icinde tanisiyorsun dedigi kisiyle tanismadim mesela, gelecek hic cikmadi bende.

Hazal maalesef çalıştığı kafeden ayrılmış, bulamıyorum uzun süredir, siz buldunuz mu nerede olduğunu ?

Haidi hazal'in numarasini atar misin bana da?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…