Ama olan birşeyide söylemek isterim tabi bu çıkan birfal gibi değilde farklı Hazala fal baktırdım işte bana şöyle bir duygu içine gireceksin demişti bende asla böyle birşey mümkün değilki demiştim cidden öyle bir duygu içindeyimve nerden çıktı şimdi bu diyorum. Bence düşünce okumayanlardan biride Hazal süreci gerçekten çok iyi biliyo sorduğunuz kişilerle ilgili tam nokta atışı yapıyo siz inanmasanızda bir bakıyorsunuz cidden öyle bunu yaşadığım biri varmı diye düşündüğümde aklıma gelmiyor bilmiyorum ya yani çok tuhaf bu fal işini anlamadım nasıl bakıyorlar yani hismi başka varlıkların varlığımı, yoksa düşünce güçleri çok kuvvetli oluyomu çözemedim bu fal işini
Merhaba, bakmak çok isterdim ama gördüğüm rüya sonucu arkadaşlar arası fal bakmayı da falcılara baktırmayı da bıraktım. SevgilerMerhaba rahatsız ediyorum ama özelden mesaj attım bakar mısınız?
Merhaba teşekkür ederim cevap içinMerhaba, bakmak çok isterdim ama gördüğüm rüya sonucu arkadaşlar arası fal bakmayı da falcılara baktırmayı da bıraktım. Sevgiler
Merhaba size özelden yazıyorum teşekkür ederimGloria hanım,bugün artık geç oldu ve ben gece fal bakmıyorum
Ama yarın yollarsanız bakmaya çalışırım
Atarım biraz,falcı değilim bu arada
Roza anlık çok iyiydi bende harfler kişi betimlemesi kişilik analizi hersey çok iyiydi ama gelecek çıkmadı ne yazikki ....Roza'nın çıkan falı yok mu hiç ya
Rozaya kalsa gecen sene aralikda evlilik teklifi aliyordumRoza'nın çıkan falı yok mu hiç ya
Roza anlık çok iyiydi bende harfler kişi betimlemesi kişilik analizi hersey çok iyiydi ama gelecek çıkmadı ne yazikki ....
Yakın gelecek bari çıksa hani iki ay üç ay sonraya verdiği vade .. oda yokaynen kişilik analizi çok iyi ama niyeyse gelecek çıkmıyor deliricem
Yakın gelecek bari çıksa hani iki ay üç ay sonraya verdiği vade .. oda yok
Ben cafe de baktırdım pek sonuç değişmiyor.. yani bende değişmedi hiç zahmet etmeyinAynen bende de çıkmadı kaç kere baktırdım acaba telefonda olduğu için mi böyle gitmek mi daha iyi olur
Zeynebin numarasını bana da özelden atar mısınızselam kaza yapacaksın dedi kaza yaptım sağlığına dikkat et ciğerlerinden sorun yaşayacaksın dedi astım rahatsızlığım ortaya çıktı şimdiki sevgilini unut dedi ayrıldık başka biri olacak dedi şimdi başka biriyleyim geçen yıl 4 defa baktırmıştımm sonra numarayı kaybettim miras kalacak demişti babam vefat etti hapiste tanıdığımız vardı 10 yıl kesinleşmiş cezası vardı o çıkacak dedi ve mucize şekilde oda çıktı buna benzer oek çok şey var bence o farklı biri hisleri çok iyi biliyor düşünceleri özellikle
Bana da atar mısınız denemem içinYorumunuzu bekliyoruz baktırdıktan sonra binde attılar mı numarayı atmadılarsa ataym
Vallahi ben yenilerde baktırdım o yüzden çıktı yada çıkmadı demem çok yersiz olur . Bana mesaj atar mısınızZeynebe baktiranlar yorumlariniz nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?