- 23 Haziran 2022
- 4
- 0
- 1
- 26
Aaaa hadi arkadaşlar hemen gidelim, nasıl gitmemişiz bugüne kadar yazık oldu hepimizeSelam kızlar, benim de bir falcı önerim var, Bakırköyde Carousel avm tam karşısında Joy Cafe Medyum Filiz.
İlk kez 6 ay önce arkadaşımla baktırdık isim veriyor saat hatta dakika veriyor, bana 2 saat içinde telefon görüşmen var eski erkek arkadaşınla dedi bunu söylediğinde saat 19.00'dı, 21.00 civarı adam beni aradı ve şoka girdim. Aile bireylerimi isimleriyle tarif etti evimizi odamı vs.. NET TAVSİYE EDİYORUM NETTT!!!
En şaşırdığım nokta kadın telefon numarası söylüyor ben böyle bir fal hayatımda baktırmamıştım. He faldan sonra sizi severse telefon numarasını da veriyor. Ufak tefek sorular sorunca cevap veriyor...
Kesinlikle gidin, fiyat yüksek
bizi sevsin diye ne yapmalıyızSelam kızlar, benim de bir falcı önerim var, Bakırköyde Carousel avm tam karşısında Joy Cafe Medyum Filiz.
İlk kez 6 ay önce arkadaşımla baktırdık isim veriyor saat hatta dakika veriyor, bana 2 saat içinde telefon görüşmen var eski erkek arkadaşınla dedi bunu söylediğinde saat 19.00'dı, 21.00 civarı adam beni aradı ve şoka girdim. Aile bireylerimi isimleriyle tarif etti evimizi odamı vs.. NET TAVSİYE EDİYORUM NETTT!!!
En şaşırdığım nokta kadın telefon numarası söylüyor ben böyle bir fal hayatımda baktırmamıştım. He faldan sonra sizi severse telefon numarasını da veriyor. Ufak tefek sorular sorunca cevap veriyor...
Kesinlikle gidin, fiyat yüksek değil.
Bakın Allah’ın işine siz…Selam kızlar, benim de bir falcı önerim var, Bakırköyde Carousel avm tam karşısında Joy Cafe Medyum Filiz.
Şahsen ben ikna oldumSelam kızlar, benim de bir falcı önerim var, Bakırköyde Carousel avm tam karşısında Joy Cafe Medyum Filiz.
İstanbulda daha iyi falcı yoktur ben Serenay Sarıkaya'nın falcısına bile gittim kaç sene önce bu işe ömrünü vermiş biriyim emin olun kiAaaa hadi arkadaşlar hemen gidelim, nasıl gitmemişiz bugüne kadar yazık oldu hepimizeben iş çıkışı hemen gideyim diyorum ya da hatta dur beklemeyeyim izin alayım gideyim hadi siz de hemen gelin :)
Telefondan da bakıyor bence bir deneyin ama siz bilirsiniz tabii ki. Tamamen iyi niyetle yazdımŞahsen ben ikna oldum
Çok tatlı bir kadın sever zatenbizi sevsin diye ne yapmalıyız
Bakın Allah’ın işine siz…
Hazır,ben de bir telefon numarasını arıyordum
Bana ,sevgili filiz hanım,yardımcı olur mu acaba sizce
ben iyiyim canım herkes de iyidir insallah sen nasılsınNasılsınız kızlar? Halinizi hatrınızı sormaya geldim, umarım iyisinizdir.
Yav he he, daha inandirici biseyler yazsaydin keske.Selam kızlar, benim de bir falcı önerim var, Bakırköyde Carousel avm tam karşısında Joy Cafe Medyum Filiz.
İyiyim bende çok sağolben iyiyim canım herkes de iyidir insallah sen nasılsınben de bir aydır falan cok giremiyordum siteye, bu aksam hic isim yoktu, aldım cayımı actım kk fal topic ini biraz dolanıyorum yazılanları okuyorum
Sen fal baktırıyor musun asıl eskisi yenisi en son durumun nedir :)İyiyim bende çok sağolNe güzel yapmışsın Nasıl gidiyor, her şey yolunda mı? Fal baktırıyor musun?
Hepsini sildim, fal da baktırmıyorum hiç. Hayatıma girerse yeni biri girer artık. Rüya görmüştüm baktırmıyordum ama buraya girince fal baktırma hevesi de gelmedi değilSen fal baktırıyor musun asıl eskisi yenisi en son durumun nedir :)
Tuhaf bir şey falHepsini sildim, fal da baktırmıyorum hiç. Hayatıma girerse yeni biri girer artık. Rüya görmüştüm baktırmıyordum ama buraya girince fal baktırma hevesi de gelmedi değil
allah allah ya bak sen şu düzenbazın işine....instagramda kullanıcı adı falciisera olan bir falcı buldum ben whatsaptan görüntülü veya sesli telefon görüşmesi ile bakıyor kız geçmişimden tutun bugüne kadar ne yaşadıysam bildi .gerçekten muhteşem bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?