İstanbul'da Fal - Falcılar

İyiyim bende çok sağol Ne güzel yapmışsın Nasıl gidiyor, her şey yolunda mı? Fal baktırıyor musun?
ay hayır valla o kadar uzun zaman oldu ki, biri var aklımda bir tek ona da baktırıcam ama gecen ay 2 kere yurtdısı tatili yapınca cok masrafım oldu su an falcıya para vermek istemiyorum acıkcası

Arkadaslar, bahsettigi kisinin bisey bildigi yok, zaten ayni bu sitede kontrol edebilirsiniz. Para yedirmeyin lutfen. Musteri azalinca kendileri yaziyo.

Sevgili divinefeminine hanım
Daha yeni üye olmuşsunuz,etmeyin lütfen
Tabii ki isteyen size özelden de yazar mesaj
Reklam yapmayın
Ayrıca Serenay Sarıkaya da bu işlere girdiyse,ülkeyi kapatıp gidelim
Arkadaslar, bahsettigi kisinin bisey bildigi yok, zaten ayni bu sitede kontrol edebilirsiniz. Para yedirmeyin lutfen. Musterileri azalinca kendileri yaziyo.

Arkadaslar, bahsettigi kisinin bisey bildigi yok, zaten ayni bu sitede kontrol edebilirsiniz. Para yedirmeyin lutfen. Musterileri azalinca kendileri yaziyo.
Canım sende ilk yeni ğye olduğunda burada yıldıznama bakan hatta 400 liraya bakan bi ablayı önermiştin çoğu kişide memnun kalmamıştı :) onun için meblağ 400 TL değilse para yedirmeyin dememek gerekşyor

Evet canim ama ben reklam yapmadim, sadece paylastim ve kimseye baktirin demedim. Hatta fazla parasi o durumda baktirmayin dedim. Ayrica memnun olanlarda cok vardi, bana özelden yazmislardi.

Evet canim ama ben reklam yapmadim, sadece paylastim ve kimseye baktirin demedim. Hatta fazla parasi o durumda baktirmayin dedim. Ayrica memnun olanlarda cok vardi, bana özelden yazmislardi.
Reklam yapmış oluyorsun işte üyelik açıp bi abla var çok iyi bakıyor bir sürü çeşidi Var diye tanıtım yapman reklam meblağ 100 civarı değilde 400 gibi rakamdı ki para bu kadar değersizleşmemeişti bir çok kişi kitap falı olduğunu hatta anasayfada şikayetçi olduklarını gördük 400 TL ye azınlıkta memnuniyet kafi değil yani birşeye yorum yapmadan önce bi dönüp içimize bakalım sonuçta senın de geldiğinde yaptığın farklı değildi üye de gidip zorla baktırın dememiş senın gibi bilgi vermiş isteyen baktırır istemeyen baktırmaz sonuçta 400 TL zamanında çöp etti buradaki bi çok insan şimdi gelip bu kadar sert konuşmak ne kadar doğru bilemedim

Zeynebin son zamanlarda falı çıkan çıkmayan var mı?
Benim çıktı, hatta hafta sonu tekrar baktırdım. Olması cok mümkün olmayan bir olay yaşadım. Baştan söyliyim aşk meşk işleri değil.. Bir anda olan bir şey ve zeynep bunu söylediğinde pek inanmamıştım. Şimdi daha iyi şeyler söyledi mevcut durum üzerinden. Yalnız zeynep’e cok baktırdım burada ilk yazıldığından beri ve günü değilse kötü bakıyor.
Kadınlar kahvesi Zehra’da zeynep ile paralel gitmişti bu durumda o da çıktı. Asıl olaylara vade var ama bu olan durum da işle alakalı olması zor bir şeydi.. Diğer gelişmeler için max 1-2 ay dediler bekliyorum çıkarsa yazarım..

Kızlar bana elinizdeki falcıların numarasını atar mısınız? Elimde bulunsun.
Gelşyor gelmekte olan ben numara atmayım da bir tane kız vardı fal kutusu Melisa ona baktırdığım da not aldığım bir çok şeyi teyit etme imkanım bulundu aklında bulunsun genel olarak dedikleri doğruydu özellikle anne faktörü diye üstüne basa basa dedi Buda doğrulandı o zaman indirimle 80 TL aklımdaki kişi açılımı yaptırmıştım şimdi bilmiyorum fiyatlarını

Nerden baktırdınız fal kutusu bir uygulama mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…