ay hayır valla o kadar uzun zaman oldu ki, biri var aklımda bir tek ona da baktırıcam ama gecen ay 2 kere yurtdısı tatili yapınca cok masrafım oldu su an falcıya para vermek istemiyorum acıkcasıİyiyim bende çok sağolNe güzel yapmışsın Nasıl gidiyor, her şey yolunda mı? Fal baktırıyor musun?
Aklındaki kimay hayır valla o kadar uzun zaman oldu ki, biri var aklımda bir tek ona da baktırıcam ama gecen ay 2 kere yurtdısı tatili yapınca cok masrafım oldu su an falcıya para vermek istemiyorum acıkcası
Arkadaslar, bahsettigi kisinin bisey bildigi yok, zaten ayni bu sitede kontrol edebilirsiniz. Para yedirmeyin lutfen. Musteri azalinca kendileri yaziyo.instagramda kullanıcı adı falciisera olan bir falcı buldum ben whatsaptan görüntülü veya sesli telefon görüşmesi ile bakıyor kız geçmişimden tutun bugüne kadar ne yaşadıysam bildi .gerçekten muhteşem bakıyor
Arkadaslar, bahsettigi kisinin bisey bildigi yok, zaten ayni bu sitede kontrol edebilirsiniz. Para yedirmeyin lutfen. Musterileri azalinca kendileri yaziyo.Sevgili divinefeminine hanım
Daha yeni üye olmuşsunuz,etmeyin lütfen
Tabii ki isteyen size özelden de yazar mesaj
Reklam yapmayın
Ayrıca Serenay Sarıkaya da bu işlere girdiyse,ülkeyi kapatıp gidelim
Canım sende ilk yeni ğye olduğunda burada yıldıznama bakan hatta 400 liraya bakan bi ablayı önermiştin çoğu kişide memnun kalmamıştı :) onun için meblağ 400 TL değilse para yedirmeyin dememek gerekşyorArkadaslar, bahsettigi kisinin bisey bildigi yok, zaten ayni bu sitede kontrol edebilirsiniz. Para yedirmeyin lutfen. Musterileri azalinca kendileri yaziyo.
Evet canim ama ben reklam yapmadim, sadece paylastim ve kimseye baktirin demedim. Hatta fazla parasi o durumda baktirmayin dedim. Ayrica memnun olanlarda cok vardi, bana özelden yazmislardi.Canım sende ilk yeni ğye olduğunda burada yıldıznama bakan hatta 400 liraya bakan bi ablayı önermiştin çoğu kişide memnun kalmamıştı :) onun için meblağ 400 TL değilse para yedirmeyin dememek gerekşyor
Reklam yapmış oluyorsun işte üyelik açıp bi abla var çok iyi bakıyor bir sürü çeşidi Var diye tanıtım yapman reklam meblağ 100 civarı değilde 400 gibi rakamdı ki para bu kadar değersizleşmemeişti bir çok kişi kitap falı olduğunu hatta anasayfada şikayetçi olduklarını gördük 400 TL ye azınlıkta memnuniyet kafi değil yani birşeye yorum yapmadan önce bi dönüp içimize bakalım sonuçta senın de geldiğinde yaptığın farklı değildi üye de gidip zorla baktırın dememiş senın gibi bilgi vermiş isteyen baktırır istemeyen baktırmaz sonuçta 400 TL zamanında çöp etti buradaki bi çok insan şimdi gelip bu kadar sert konuşmak ne kadar doğru bilemedimEvet canim ama ben reklam yapmadim, sadece paylastim ve kimseye baktirin demedim. Hatta fazla parasi o durumda baktirmayin dedim. Ayrica memnun olanlarda cok vardi, bana özelden yazmislardi.
Reklam yapmış oluyorsun işte üyelik açıp bi abla var çok iyi bakıyor bir sürü çeşidi Var diye tanıtım yapman reklam meblağ 100 civarı değilde 400 gibi rakamdı ki para bu kadar değersizleşmemeişti bir çok kişi kitap falı olduğunu hatta anasayfada şikayetçi olduklarını gördük 400 TL ye azınlıkta memnuniyet kafi değil yani birşeye yorum yapmadan önce bi dönüp içimize bakalım sonuçta senın de geldiğinde yaptığın farklı değildi üye de gidip zorla baktırın dememiş senın gibi bilgi vermiş isteyen baktırır istemeyen baktırmaz sonuçta 400 TL zamanında çöp etti buradaki bi çok insan şimdi gelip bu kadar sert konuşmak ne kadar doğru bilemedim
Benim çıktı, hatta hafta sonu tekrar baktırdım. Olması cok mümkün olmayan bir olay yaşadım. Baştan söyliyim aşk meşk işleri değil.. Bir anda olan bir şey ve zeynep bunu söylediğinde pek inanmamıştım. Şimdi daha iyi şeyler söyledi mevcut durum üzerinden. Yalnız zeynep’e cok baktırdım burada ilk yazıldığından beri ve günü değilse kötü bakıyor.Zeynebin son zamanlarda falı çıkan çıkmayan var mı?
Gelşyor gelmekte olan ben numara atmayım da bir tane kız vardı fal kutusu Melisa ona baktırdığım da not aldığım bir çok şeyi teyit etme imkanım bulundu aklında bulunsun genel olarak dedikleri doğruydu özellikle anne faktörü diye üstüne basa basa dedi Buda doğrulandı o zaman indirimle 80 TL aklımdaki kişi açılımı yaptırmıştım şimdi bilmiyorum fiyatlarınıKızlar bana elinizdeki falcıların numarasını atar mısınız? Elimde bulunsun.
Nerden baktırdınız fal kutusu bir uygulama mıGelşyor gelmekte olan ben numara atmayım da bir tane kız vardı fal kutusu Melisa ona baktırdığım da not aldığım bir çok şeyi teyit etme imkanım bulundu aklında bulunsun genel olarak dedikleri doğruydu özellikle anne faktörü diye üstüne basa basa dedi Buda doğrulandı o zaman indirimle 80 TL aklımdaki kişi açılımı yaptırmıştım şimdi bilmiyorum fiyatlarını
Şimdi biraz baktımda çok fazla memnun kalmayan abartılıyor diyen var memnun kalanda var fiyatıda az değilmiş çok fazla kararsız kaldımTwitter ve instagram adı öyle kullanıcı adı falkutusu Melisa
İndirime girmesini bekle öyle deneme olarak baktır ben öyle yapmıştım denemek istersenŞimdi biraz baktımda çok fazla memnun kalmayan abartılıyor diyen var memnun kalanda var fiyatıda az değilmiş çok fazla kararsız kaldım
Dur canım yazıyorum simdi sanaAklındaki kim
banada yazar mısın valla çatlarımDur canım yazıyorum simdi sana
Geldimmmbanada yazar mısın valla çatlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?