İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben baktırmıştım ona iki kere bir olayla ilgili olmayacağını söylemişti oldu. Aslında beğenmiştim ilkinde olumsuz konuşunca dedim tamam benim gibi düşünüyor sonra genel herşeyle olumsuz konuşunca dedikleri gibi çok olumsuzmuş dedim çünkü kime baksa olumsuz bakıyo çok ağır konuşuyo en olumlu konuştuğu nadir kişilerden olabilirim o derece ona rağmen bir sürü olumsuz şey söyledi böyle çok ukala ve “hayırrr bu olmucak, sen neden böyle yapıyorsun vs vs” akıl vermeye çalışan bir tip boş değil diye düşünmüştüm ama bana söylediği olumsuz şeyler olumlu sonuçlandı ondan sonrada baktırmadım birdaha.

Numarasını senden alıp baktırmıştım bende :)

Zeynep in olmaz dediği durumun olduğunu yaşayanlar oldu mu ? (İnsan ister istemez etkileniyor düşüncelerinizi paylaşırsanız mutlu olurum ) .

Arkadaşlar selam, buradaki arkadaşlardan numarasını alıp canan ve Hazala fal baktırdım

Hazal'ın da cananin da tespitleri yerindeydi,hatta canan bana kardeş sayımı sordu söyledim x numaralı kardeşin kim dedi söyledim sıkıntıları var ve düzelecek dedi ki cidden bahsettiği gibi sıkıntıları var inşallah duzelir.
Ancak ikisinin de ayrıştığı bir nokta vardı biri eximde birini gördü diğeri görmedi ama sonucu aynı yere bağladılar. Hazal'ın enerjisini daha çok sevdim fazla candan ben sesli kaydı istedim sağolsun attı ama orda bir durum oldu hemen aradı beni sanki yıllardır beni tanıyor gibi inanılmaz candan konuştu ve aklına ne geliyorsa sor mutlaka bakarım dedi
Hakkını yiyemem canan da sonrasında aklına takılan bir şey olursa ara sor mutlaka dedi ama o ayristiklari noktadan emin olamadım bence Hazal haklıydı her ne kadar cananin haklı olmasını istesem de.
Ancak hazal'ın verdiği tarihler vs tutarliydi, ancak çok isim sayıyor vallahi tanımıyorum

Sizin de iki isimle ilgili yorumlarınızı rica ediyorum

Hazal Baba vanga Hazal mı acaba

Zeynep'in evlilik teklifi alacaksın dediği kişiler var mı forumda?
Bana demedi .
Zeynep in olmaz dediği durumun olduğunu yaşayanlar oldu mu ? (İnsan ister istemez etkileniyor düşüncelerinizi paylaşırsanız mutlu olurum ) .
Zeynep benim olmaz diye düşündüğüm bir olayda olumlu konuşmuştu ve olmuştu bu ara bir arkadaşım evlilik arefesinde ikidir onunla alakalı olmayacak diyor bakalım sonucun ne olacağını göreceğiz. Yalnız daha önce sormuştum bu soruyu sonradan teyit ettim zeynep iyi gunundeyse eğer karşı tarafın düşüncelerini çok iyi okuyor .

Vallahi ben ilk kez baktırdım şaşırdım biraz stiline sevindim size olumlu olmasına. Arkadaşınız içinse hakkında hayırlısı olsun inşallah o konuda yanılır ve mutlu bir evlilik yapar.

Merhaba bu sitede yeniyim bana zeynep'in tlf numarasini atmanız mumkünmü telefondan mı bakim yapiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…