İstanbul'da Fal - Falcılar

Zeynep watsap kullanıyormu ben ulasamadim yada bi instagram hesabi varmi

Zeynep watsap kullanıyormu ben ulasamadim yada bi instagram hesabi varmi
Whatsapp gibi şeyler kullanmıyormuş. Sadece telefondan bakıyor çıkanıda oluyor ama çıkmayanıda çok misal bana iş hakkında birşeyde 15 gün bekle dedi en son 1 ay geçti hiç dediği gibi olmadı bakalım zamanla çıkar belki

Atarim tabii ki ama beğeneni de var beğenmeyeni de . Su falı bakıyor telefon da konuşma şeklinde. Konuşurken kayıt altına alın sonrasında hatirlanmiyor pek dedikleri
ya telefonda baktığı için bende çok düşünmüştüm telefonda kayıt almayıda hangi program ile oluyor o

Sanırım zeynebin çıkan/çıkmayan fallarından ziyade geçmişi ve karşı tarafın düşüncelerini okuyo oluşu cazip geliyo

Edi'ye fal baktiran oldumu aranızda ben Zeynep'e ulaşamıyorum ınstagram facebook yada başka bir yerden ulasma şansım varmi
edi dedigniz instagramda olan vr o mu acaba , ben bakdirdim hem canli hem telde tatmin olmadim malesef. dedikleri olmadi. hatta arkadasimda birsey olucak fln dedi tam tersi oldu.

Kızlar herkese selam, kadıköy Hazal baba vanga cafe’ ye geri dönmüş, ben bugün gidip baktırdım yine harikaydı, sizin de haberiniz olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…