- 28 Haziran 2019
- 90
- 66
- 88
Vallahi bende net ana olayi çıkan yok henüz.Kizlarr allah askinaaa cikan bi falci söyleyin bana baya zor durumdayim
Bana demedi .
Zeynep benim olmaz diye düşündüğüm bir olayda olumlu konuşmuştu ve olmuştu bu ara bir arkadaşım evlilik arefesinde ikidir onunla alakalı olmayacak diyor bakalım sonucun ne olacağını göreceğiz. Yalnız daha önce sormuştum bu soruyu sonradan teyit ettim zeynep iyi gunundeyse eğer karşı tarafın düşüncelerini çok iyi okuyor .
Zeynep watsap kullanıyormu ben ulasamadim yada bi instagram hesabi varmiBana demedi .
Zeynep benim olmaz diye düşündüğüm bir olayda olumlu konuşmuştu ve olmuştu bu ara bir arkadaşım evlilik arefesinde ikidir onunla alakalı olmayacak diyor bakalım sonucun ne olacağını göreceğiz. Yalnız daha önce sormuştum bu soruyu sonradan teyit ettim zeynep iyi gunundeyse eğer karşı tarafın düşüncelerini çok iyi okuyor .
Whatsapp gibi şeyler kullanmıyormuş. Sadece telefondan bakıyor çıkanıda oluyor ama çıkmayanıda çok misal bana iş hakkında birşeyde 15 gün bekle dedi en son 1 ay geçti hiç dediği gibi olmadıZeynep watsap kullanıyormu ben ulasamadim yada bi instagram hesabi varmi
ya telefonda baktığı için bende çok düşünmüştüm telefonda kayıt almayıda hangi program ile oluyor oAtarim tabii ki ama beğeneni de var beğenmeyeni de . Su falı bakıyor telefon da konuşma şeklinde. Konuşurken kayıt altına alın sonrasında hatirlanmiyor pek dedikleri
Sevindimmmmmbu arada bende çıkmayan bir falımı yazayım
rita.
Rita olumsuzdu baya felaket tellalı gibi konuşmuştu. dediği gibi karşı tarafla ilgili durumun olmadığını öğrendim.
Ne kadara bakiyorrZeynep ucuz olsaydı iyi olurdu. çerezlik baktırırdım
200dü galiba ama emin değilimNe kadara bakiyorr
İnanılmaz mutlu oldum beni de tokatlamıştı resmenbu arada bende çıkmayan bir falımı yazayım
rita.
Rita olumsuzdu baya felaket tellalı gibi konuşmuştu. dediği gibi karşı tarafla ilgili durumun olmadığını öğrendim.
edi dedigniz instagramda olan vr o mu acaba , ben bakdirdim hem canli hem telde tatmin olmadim malesef. dedikleri olmadi. hatta arkadasimda birsey olucak fln dedi tam tersi oldu.Edi'ye fal baktiran oldumu aranızda ben Zeynep'e ulaşamıyorum ınstagram facebook yada başka bir yerden ulasma şansım varmi
ben baktırdım yıllar önce bakırköy'de bir cafe de bakıyordu hiçbir dediği olmadıEdi'ye fal baktiran oldumu aranızda ben Zeynep'e ulaşamıyorum ınstagram facebook yada başka bir yerden ulasma şansım varmi
Zeynep'in evlilik teklifi alacaksın dediği kişiler var mı forumda?
Yaaaaa cafeye gitmeden baktiramiyor muyuzKızlar herkese selam, kadıköy Hazal baba vanga cafe’ ye geri dönmüş, ben bugün gidip baktırdım yine harikaydı, sizin de haberiniz olsun :)
cafeden ali beyi ararsaniz o ayarlar.Yaaaaa cafeye gitmeden baktiramiyor muyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?