İstanbul'da Fal - Falcılar

Twitter denilen yerin çoğu sözde falcısı birbiriyle arkadaş olan ve genelde 18-25 yaş aralığında gençler :) haberiniz olsun
EVET VE HİÇBİRŞEY BİLMİŞYORLAR

Almanyadaki arzunun tlf nosunu atarmisin yada deneyip beğendiğiniz falci numarasi varmi

Bakırköy Ümit kim? Ilk defa duydum. Cafe'de mi bakiyor telefonda mi?
Sana özel mesaj atmak istedim olmadı. Ben bu sitedeki bütün yorumlari okumuştum falla ilgili ve sadece 2 kisi ümit beyden bahsetmişti. Bana yorumlari inandırıcı geldiği için baktırdım. Çünkü o kadar çok sahte yorum yapan var ki. Ben Ümit beyden Memnun kaldım çünkü sacmalamiyor. Gelecekle ilgili vade de vermiyor çünkü zaman görecelidir, bu yönden de bana inandırıcı geldi. Örneğin bir seyler yaşadığını biliyor ama detay vermiyor. Mesela benim hayatımdaki olayların donum noktası olan zaman dilimlerini bildi. Hayatimdaki insanin karakter analizini falan yaptı. Ama barisacaksin veya ayrılacaksin demedi. Cunku bu bana vetercihlerime bağlı. Bu noktada da bana inandırıcı geldi baktığı fal. Tarih verenlere inanmamanizi öneriyorum yoksa hayal kırıklığına ugrarsiniz. Ben uğradım çünkü. Ben instagramini buldum size de vereyim ama dediğim gibi belki siz tatmin olmayacaksınız bilemem. O yuzden sizi yanıltmak istemem. Eger beklentiniz tarih vermesi vs .ise baktirmayin. Iyi gunler.
umit_koc_24

Normalde nerede nasıl bakıyor ki instagramıda var onu anlamadım

Kadının telefon numarasını almam mümkünmü

Normalde nerede nasıl bakıyor ki instagramıda var onu anlamadım
Ben de bilmiyorum nerede baktığını. Sanirim daha once bir kafede çalışıyormuş ayrılmış, simdi tek çalışıyormuş. Ben buradaki yorumlardan hareketle instagramini buldum. Ama dediğim gibi cuma günü yorumumu guncelleyecegim. Cunku bir gorusmem var. Umit bey iyi olacağını söyledi. Bakalim iyiolursa tekrardan yazacagim.

Bu arada Ümit bey ve Hasan bey ayni şeyleri söylediler. Cuma günü göreceğim ya ikisi de dogru söylüyor ya da ikisi de bilemiyor. Tekrar yorumumu guncelleyecegim

ilk mesajınızda ona baktırıp şunu şunu biliyor demişsiniz ya ondan sordum o ilk falınızın yorumuna göre yani ilk başta bir cafede mi baktırıdnız yoksa siz gidip internetten mi bulup baktırdınız diye

Iste buradaki yorumlardan hareketle instagramini buldum ve telefondan baktırdım. Tarot baktırdım ben . Dediğim gibi çıkarsa cuma günü herkese yayacagim. Bu arada ismini zikretmedigim daha bir suru falcıya da baktırdım ama bir tek yazdıklarım iyiydi.

Bana da atar misiniz numarayi

Bakin ben bu mesajda görmüştüm ilk Ümit beyi. Sonra arastirdim ve instagramini buldum. Sonra da telefondan tarot baktırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…