Ben ümit abiye çok gittim. Bana çok yardımı oldu tarih vermez ama dedikleri zamanla çıkar 1 sene geçer ama çıkar mutlaka. Bana geçen sene eylül ayında avrupa kapısı gözüküyor sana dedi. 1 ay sonra gidiyorum mesela. Tarih vermez ama çıkar dedikleri. Öngörüleri çok iyidir
EVET VE HİÇBİRŞEY BİLMİŞYORLARTwitter denilen yerin çoğu sözde falcısı birbiriyle arkadaş olan ve genelde 18-25 yaş aralığında gençler :) haberiniz olsun
Merhaba arzunun numarasini banada atmanız mümkünmü
Almanyadaki arzunun tlf nosunu atarmisin yada deneyip beğendiğiniz falci numarasi varmiŞimdiye kadar almanyadaki arzu ablanin her dedigi cikti, senelerden beri ona giderdim ben. Bir sene öncesinden bana burakin ev tutucagini söylemisti. Onun kadar iyisini bulamadim.
türkiyedeki arzu ya gelince, bilmiyorum, icimden bi his ona güvenmiyor, olumsuz konustugu icin degil ama sanki bi gariplik var bu iste bence. Mesela beni artik aramicak dedi, tak 3 gün sonra aradi, ve kavga ettik. Ortaligin karisicagini bilemedi.
simdiye kadar vadeler dolmadi zaten, subat ayi dedi cogu, ama elif bugün yasadigim olayi Yasicagimi söylemisti.
lakin bu haval nerdeyse almanyadaki arzu abla ile denk diyebilirim, cünki cok ayrinti bildi, ve burakin neden ayrildigini bile gördü. Olaylarin nasil gelistigini falan. Sadece yaslari tutturamadi.
hatta varlikli adamlari bile bildi, ve gercekten 2 adam var, biri Mobilya sirketi sahibi, digeri de ismini vermek istemedigim bi markanin sahibi, ve benim istemedigimi gördü. Hatta burak varlikli degil ama sen bunu istiyorsun dedi.
bir iki ufak ayrintiyi yanlis söyledi; oda mesela, burak top oynamayi cok seviyo dedialakasiz, yada yasini yanlis bildi, ama
Genel olarak 8/10 puan veririm..
Sana özel mesaj atmak istedim olmadı. Ben bu sitedeki bütün yorumlari okumuştum falla ilgili ve sadece 2 kisi ümit beyden bahsetmişti. Bana yorumlari inandırıcı geldiği için baktırdım. Çünkü o kadar çok sahte yorum yapan var ki. Ben Ümit beyden Memnun kaldım çünkü sacmalamiyor. Gelecekle ilgili vade de vermiyor çünkü zaman görecelidir, bu yönden de bana inandırıcı geldi. Örneğin bir seyler yaşadığını biliyor ama detay vermiyor. Mesela benim hayatımdaki olayların donum noktası olan zaman dilimlerini bildi. Hayatimdaki insanin karakter analizini falan yaptı. Ama barisacaksin veya ayrılacaksin demedi. Cunku bu bana vetercihlerime bağlı. Bu noktada da bana inandırıcı geldi baktığı fal. Tarih verenlere inanmamanizi öneriyorum yoksa hayal kırıklığına ugrarsiniz. Ben uğradım çünkü. Ben instagramini buldum size de vereyim ama dediğim gibi belki siz tatmin olmayacaksınız bilemem. O yuzden sizi yanıltmak istemem. Eger beklentiniz tarih vermesi vs .ise baktirmayin. Iyi gunler.Bakırköy Ümit kim? Ilk defa duydum. Cafe'de mi bakiyor telefonda mi?
Normalde nerede nasıl bakıyor ki instagramıda var onu anlamadımSana özel mesaj atmak istedim olmadı. Ben bu sitedeki bütün yorumlari okumuştum falla ilgili ve sadece 2 kisi ümit beyden bahsetmişti. Bana yorumlari inandırıcı geldiği için baktırdım. Çünkü o kadar çok sahte yorum yapan var ki. Ben Ümit beyden Memnun kaldım çünkü sacmalamiyor. Gelecekle ilgili vade de vermiyor çünkü zaman görecelidir, bu yönden de bana inandırıcı geldi. Örneğin bir seyler yaşadığını biliyor ama detay vermiyor. Mesela benim hayatımdaki olayların donum noktası olan zaman dilimlerini bildi. Hayatimdaki insanin karakter analizini falan yaptı. Ama barisacaksin veya ayrılacaksin demedi. Cunku bu bana vetercihlerime bağlı. Bu noktada da bana inandırıcı geldi baktığı fal. Tarih verenlere inanmamanizi öneriyorum yoksa hayal kırıklığına ugrarsiniz. Ben uğradım çünkü. Ben instagramini buldum size de vereyim ama dediğim gibi belki siz tatmin olmayacaksınız bilemem. O yuzden sizi yanıltmak istemem. Eger beklentiniz tarih vermesi vs .ise baktirmayin. Iyi gunler.
umit_koc_24
Kadının telefon numarasını almam mümkünmüArkadaslar ben almanyada bi alman falci var demistim. Bi arkadasin annesinin 2 sene icinde rahim kanseri olacagini, ve 2020 de noel den önce ölecegine kadar görmüstü..
Kadin günü gününe olacaklari söylüyo demistim, tüm dedikleri kiz arkadaslarimda cikti, hemde günü gününe cikti. Bi Bende tam cikmadi, günleri, ama sanirsam 50 tane fal baktirdim diye olabilir. Ben kadini gecen yine aramistim, 2x kez denemek icin, bana 10 gün sonra yolculuk yapiyosun demisti. Bende off yine sacmaladi dedim, ama hayiiiir resmennn tam 10. gününde simdi misira gidiyorum. Hemde ani verilen bi kararla.
Eger almanca bilen arkadasiniz varsa ona muhakkak arattirin, 30 dakikasi 60€ ama gercekten felaket bakiyor.
bana diger dediklerinin vadesi bir kAc haftaya dolacak, eger onlar tutarsa yazarim. Ama arkadaslarimda hep tuttu
Sadece o kadina baktirmadan evvel, uzun bi süre fal baktirmayin, enerjiniz temizlensin.
Ben de bilmiyorum nerede baktığını. Sanirim daha once bir kafede çalışıyormuş ayrılmış, simdi tek çalışıyormuş. Ben buradaki yorumlardan hareketle instagramini buldum. Ama dediğim gibi cuma günü yorumumu guncelleyecegim. Cunku bir gorusmem var. Umit bey iyi olacağını söyledi. Bakalim iyiolursa tekrardan yazacagim.Normalde nerede nasıl bakıyor ki instagramıda var onu anlamadım
Bu arada Ümit bey ve Hasan bey ayni şeyleri söylediler. Cuma günü göreceğim ya ikisi de dogru söylüyor ya da ikisi de bilemiyor. Tekrar yorumumu guncelleyecegimBen de bilmiyorum nerede baktığını. Sanirim daha once bir kafede çalışıyormuş ayrılmış, simdi tek çalışıyormuş. Ben buradaki yorumlardan hareketle instagramini buldum. Ama dediğim gibi cuma günü yorumumu guncelleyecegim. Cunku bir gorusmem var. Umit bey iyi olacağını söyledi. Bakalim iyiolursa tekrardan yazacagim.
Heidi hanimcim bana da atar mısınız arzunun numarasını ?
Iste buradaki yorumlardan hareketle instagramini buldum ve telefondan baktırdım. Tarot baktırdım ben . Dediğim gibi çıkarsa cuma günü herkese yayacagim. Bu arada ismini zikretmedigim daha bir suru falcıya da baktırdım ama bir tek yazdıklarım iyiydi.ilk mesajınızda ona baktırıp şunu şunu biliyor demişsiniz ya ondan sordum o ilk falınızın yorumuna göre yani ilk başta bir cafede mi baktırıdnız yoksa siz gidip internetten mi bulup baktırdınız diye
Bana da atar misiniz numarayiPeki Arzumu Elif mi çünkü ikisi farklı sonuç söyledi bana. Yani şimdi bilmesem Elifi şahit olmasam çıkan şeylere hislerine güvenmesem tabi haşa kimse geleceği bilemez ama belki yaştan dolayı tecrübesizlikten dolayı bu kadın kadar detay bilmiyo ama normal teyze vs o tiplerde hep 1-2 önemli detayı söyler. Ama bu kadın nasıl oluyorda benim aklımdan geçen şeyleri cümlesi cümlesine söyleyebiliri bunu biri bana açıklasın var bu işte bişey. Neden anlatayım hemen herşey benim düşündüğüm gibide olamaz diyorum çünkü hayatta hiçbirşey göründüğü gibi değil.
Benim gördüğüm düşündüğüm hatta arkadaşlarımla paylaştığım herşeyi söyledi.
Bir konu var benim asla net bilmediğim bir falcının bana söylediği ama ağzıma sakız ettim ben onu bu böyleymiş diye ama gerçekliğini asla bilmiyorum ama sürekli kafamı kurcalıyo bunu söyledi bana ya bu nasıl oluyo
Birde zamanlama benim bildiğim bir zamanlama tam yani tam ne eksik ne fazla. Bende o günden sonra olduğunu düşünüyorum hatta sürekli olmasaydı bu şekilde olmayacaktı diyorum onu söylüyo
Ve aracı olan kişileri düşünüyorum onlar olmasa bu asla bu noktaya gelmezdi diye düşünüyorum aynı şeyi söylüyo kişilerin direk sayısına kadar bildi.
Bana burdaki birkaç falcı ve kendim şahit olduğum bir durum var bu işte büyü vs gibi zırvalıklar söylüyolar ya onu direk söyledi böyle bişey var diye.
Ondan diyorum bunlar benim düşüncem ve gördüklerim aynı ne hissediyosam olayın gidişatı ile ilgili hatta ben X bir ay için kesin bu tarihte bu plan yapılır diye düşünüyorum bana diyoki şu tarihte bir olay gerçekleşecek.
Yani burada bir gariplik var çünkü ne görürsek görelim ne düşünürsek düşünelim hayatta hiçbirşey göründüğü gibi olmuyo. Yani benim gördüğüm hissettiğim herşey doğrumu ozaman ben ultra usta bir falcı, medyum yada telepati uzmanımıyım. Çünkü bunlar beni düşüncelerim, hislerim, duyduklarım, gördüklerim.
Bunu öğrenmeliyim kimsenin vebalini almayalım bunlar yaşanan şeyler. Belki altından çok farklı birşey çıkacak. Ben duru görüye hislere inanan biriyim. O yüzdende burada beni rahatsız eden bir durum var, yada kadın gerçekten çok iyi gelecek için asla inanmıyorum çünkü hayat bu neler olacağını bilemeyiz ve Allahın'da peygamberlere vermediği sır perdesini bu tarz kişilere vereceğini düşünmüyorum. Ancak bazı insanlara rüyada yada başka şekilde bildirildiğine inanıyorum. Ama bukadar net keskin şu şu olacak yani bilmiyorum.
Numarayi aldıysanız bana da atar misiniz?Heidi hanimcim bana da atar mısınız arzunun numarasını ?
Bakin ben bu mesajda görmüştüm ilk Ümit beyi. Sonra arastirdim ve instagramini buldum. Sonra da telefondan tarot baktırdım.Arkadaşlar selam ben bu konuyu 1-2 aydır takip ediyorum bildiğim ve deneyimledigim bir kac falciyi paylasicam bilgi olsun diye
Bakırköy ümit koc
cok iyi nokta atislari oluyo ve verdigi tarihler genelde cikar forumda hic adi gecmemis ama bana verdigi tarihler cikti bazi seyleri bilemez ama hic olmayacak seyleride biliyor birde yanında gulcan diye bir kadin var o fal bakmiyor ama eger o an ordaysa kisinin resmine bakip baya bilinmeyecek seyler soyluyor ben 5-6 kere gittim her gittigimde de mutlaka 3-4 dedigi cikmistir
Sütlü cafe neslihan
1-2 aylik öngörüleri iyidir dönecek dedi döndü. Yay burcu birisi var dedi yeni biri dedi 1 ay sonra yay burcu birisiyle tanistim ve iliskim oldu ama diger dedikleri cikmadi okulun 2 senelik dedi ama 4 senelik okuyorum model olucaksin falan dedi bana biraz ucuk geldi tabi birde şov olsun diye fal bitince aklından bir sayı tut diyor 1-5 arası onu biliyor
dejavu cafe okan
acilen kitap okumasi gerek cumle bile kuramiyo dogru mudur , efendim buraya kadar dogru mudur 1 cumle soyluyor ardindan 10 kere bunu soruyor paraniza yazik gidin yemek yiyin daha iyi motivasyon olur
asmin cafe yagiz- ergin karakter analizleri iyidir gelecekte bir çok dedikleri patlar ama yagizin hakkini yemiyim ben de kirik cok tabi bitanesi icin donecek demisti bir tane ex beni aramisti cidden verdigi tarihlerde ama hangisi icin dedi donecek hatirlamiyorum ama sonucta 1 kisi dondu
damlalar cafe arzu
isim falan veriyor hatta direkt arkadasimin ismini soylemisti baua sok olmustum ama o isin sovu yani vadelerde patladi tip tahmin etmeye calisti onuda bilemedi 173 boyunda olan arkadasimi 196 kumral basketci biri yapti hahhha zaten enerjisinide pek sevmedim 60 ya da 80 verdim
Melekler bahcesi serkan
rezalet otesi ablamla baktirdik hem 300 tl verdik iki kisi toplam hemde dedigi hicbir sey cikmadi bana soru sorduttu sorduttu ben beles sandim falda var sandim sonrada fazladan genel acilim parasi aldi dedikleri ciksaydi uzulmezdim ama cikmadi
Dejavu cafe neşe ve seyhana baktirdim
neşe iyi ama ben pek o kadını sevemedim enerjisi mi ne bilmiyorum beni itti
seyhan biraz daha tatlı ve sevecen bir kadin bazi seyleri cidden biliyor 2-3 kere gittim ona ama bir dedigi falla diger dedigi fal tutmaz ama o an baktigi faldan gene cikar bir seyler yani bana cenaze haberi alcaksin demisti cidden bir yakinimiz vefat etti daha bildigi seylerde var ama ask konusunda vasat dedikleri cikmaz . Aile konusunda iyidir ama
Zaten ben de sadece uzay kahini seline baktirdim. Ama bakalım çıkacak mı? Cuma günü yazacagimTwitter denilen yerin çoğu sözde falcısı birbiriyle arkadaş olan ve genelde 18-25 yaş aralığında gençler :) haberiniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?