İstanbul'da Fal - Falcılar

O uzay kahini seline baktırmıştım ben o kadar boştu ki parama acıdığım nadir kişilerdendir yani yarısında kaydı kapamayı düşündüm bir umut sona kadar dinledim sonra sildim mesajını zaten
Hadi ya aslında bana diğer Falcilarla ayni şeyleri soyledi ve ani guzel yorumladı ama bilmiyorum. Simdi bir şüpheye düştüm gelecek konusunda.

cnm ikiside farklı konularda biliyor .ikiside fena değil.
Mirza yı bilmem ama Fulya ölümüne uydusu. Bizde tavsiyelerden gittik sonuç bom boş. Arkadaşımla şubatta gittik. Bissürü harf sayıyor senden isim istiyor bilmem ne... Nişantaşı Sembol kafedeydi. Fulya ya gitme paran çöp olur.

Bize de bu falcılara nasıl ulaşabileceğimizi söyleyebilir misin? Özelden de olur.

Ben Almanya’daki Arzuyu tanımıyorum bilmiyorum özelden yazılmış ama öneren kişiye sorun ben diğer beyin cerrahıyım diyeni biliyorum onun numarasıda yok silmiştim bilen kişiler vardır

Tesekkurler. Yok ben de oyleyim, tarihe takilmam hicbir zaman falci tarih verdiginde de dikkate almam. Gelecek degisken kesinlikle o yuzden sadece olma ihtimali olan seyleri soyluyor falcilar, cogu zaman da tutmuyor bu yuzden. Ben gelecek icin baktirmiyorum artik, gereksiz geliyor bir de gelecegi anlatip kesin konusup olmayinca da gelecek degiskendir diyen falcilar var, en azindan Umit bey'in yaptigi yani gelecekten bahsetmemesi daha iyi.

nasil ulasabilirim kendisine? birde ben yurtidisnda yasiyorum. Burdan baktirmak mümkünmü?

nasil ulasabilirim kendisine? birde ben yurtidisnda yasiyorum. Burdan baktirmak mümkünmü?

Selam kizlar, Nakta hangi falda daha iyidir?

Ümit nerede bakıyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…