- 21 Ağustos 2020
- 1.104
- 2.139
- 83
Hadi ya aslında bana diğer Falcilarla ayni şeyleri soyledi ve ani guzel yorumladı ama bilmiyorum. Simdi bir şüpheye düştüm gelecek konusunda.O uzay kahini seline baktırmıştım ben o kadar boştu kiparama acıdığım nadir kişilerdendir yani yarısında kaydı kapamayı düşündüm bir umut sona kadar dinledim sonra sildim mesajını zaten
Mirza yı bilmem ama Fulya ölümüne uydusu. Bizde tavsiyelerden gittik sonuç bom boş. Arkadaşımla şubatta gittik. Bissürü harf sayıyor senden isim istiyor bilmem ne... Nişantaşı Sembol kafedeydi. Fulya ya gitme paran çöp olur.cnm ikiside farklı konularda biliyor .ikiside fena değil.
Bize de bu falcılara nasıl ulaşabileceğimizi söyleyebilir misin? Özelden de olur.ben nikoya gitmedim,dusundum gitmeyi ama kotu yorumlar cok olunca gitmekten vazgeçtim toprak nerede bakıyordu bakırköy mü hangi kafede hatırlatırsanız söylerim gülistan bekleniyor şu an ben de ve İlker Keşan'da kiler falcı değil aslında normal sıradan teyzeler Şu açıdan iyiler mesela evlilik vs oluyorsa direk söylüyorlar olmazsa agzınla kuş tutsan olmaz diyorlar ve genelde olmaz dedikleri olmuyor.ben guveniyorum keşan hafize ve ayten isimleri.elmira bana 2022 ortasina vade verdi.diger durum icin ilker ve gülistanla ayni konuştu ama ona da bi iki sene var işte.yani ben 2022 ortasinda tekrar yorum yazacagim.onun disinda cok şey soylemedi ama zaten stabil ve sıkıcı hayatim kadin ne yapsinbir kişi daha var cok acayip bir kadın pahalı diye kıyamiyorum ve referanssiz bakmiyor aslında.azra hanım tarot bakiyor.benim arkadasima dedigi her şey oldu.ben vazgectim bakimdan bi kez baktiracak olup sonra engelledi beni.aranizda duyan baktiran var mi?belki başka nodan arayip yalvaririm
Tesekkurler. Yok ben de oyleyim, tarihe takilmam hicbir zaman falci tarih verdiginde de dikkate almam. Gelecek degisken kesinlikle o yuzden sadece olma ihtimali olan seyleri soyluyor falcilar, cogu zaman da tutmuyor bu yuzden. Ben gelecek icin baktirmiyorum artik, gereksiz geliyor bir de gelecegi anlatip kesin konusup olmayinca da gelecek degiskendir diyen falcilar var, en azindan Umit bey'in yaptigi yani gelecekten bahsetmemesi daha iyi.Sana özel mesaj atmak istedim olmadı. Ben bu sitedeki bütün yorumlari okumuştum falla ilgili ve sadece 2 kisi ümit beyden bahsetmişti. Bana yorumlari inandırıcı geldiği için baktırdım. Çünkü o kadar çok sahte yorum yapan var ki. Ben Ümit beyden Memnun kaldım çünkü sacmalamiyor. Gelecekle ilgili vade de vermiyor çünkü zaman görecelidir, bu yönden de bana inandırıcı geldi. Örneğin bir seyler yaşadığını biliyor ama detay vermiyor. Mesela benim hayatımdaki olayların donum noktası olan zaman dilimlerini bildi. Hayatimdaki insanin karakter analizini falan yaptı. Ama barisacaksin veya ayrılacaksin demedi. Cunku bu bana vetercihlerime bağlı. Bu noktada da bana inandırıcı geldi baktığı fal. Tarih verenlere inanmamanizi öneriyorum yoksa hayal kırıklığına ugrarsiniz. Ben uğradım çünkü. Ben instagramini buldum size de vereyim ama dediğim gibi belki siz tatmin olmayacaksınız bilemem. O yuzden sizi yanıltmak istemem. Eger beklentiniz tarih vermesi vs .ise baktirmayin. Iyi gunler.
umit_koc_24
nasil ulasabilirim kendisine? birde ben yurtidisnda yasiyorum. Burdan baktirmak mümkünmü?Ben ümit abiye çok gittim. Bana çok yardımı oldu tarih vermez ama dedikleri zamanla çıkar 1 sene geçer ama çıkar mutlaka. Bana geçen sene eylül ayında avrupa kapısı gözüküyor sana dedi. 1 ay sonra gidiyorum mesela. Tarih vermez ama çıkar dedikleri. Öngörüleri çok iyidir
nasil ulasabilirim kendisine? birde ben yurtidisnda yasiyorum. Burdan baktirmak mümkünmü?Sana özel mesaj atmak istedim olmadı. Ben bu sitedeki bütün yorumlari okumuştum falla ilgili ve sadece 2 kisi ümit beyden bahsetmişti. Bana yorumlari inandırıcı geldiği için baktırdım. Çünkü o kadar çok sahte yorum yapan var ki. Ben Ümit beyden Memnun kaldım çünkü sacmalamiyor. Gelecekle ilgili vade de vermiyor çünkü zaman görecelidir, bu yönden de bana inandırıcı geldi. Örneğin bir seyler yaşadığını biliyor ama detay vermiyor. Mesela benim hayatımdaki olayların donum noktası olan zaman dilimlerini bildi. Hayatimdaki insanin karakter analizini falan yaptı. Ama barisacaksin veya ayrılacaksin demedi. Cunku bu bana vetercihlerime bağlı. Bu noktada da bana inandırıcı geldi baktığı fal. Tarih verenlere inanmamanizi öneriyorum yoksa hayal kırıklığına ugrarsiniz. Ben uğradım çünkü. Ben instagramini buldum size de vereyim ama dediğim gibi belki siz tatmin olmayacaksınız bilemem. O yuzden sizi yanıltmak istemem. Eger beklentiniz tarih vermesi vs .ise baktirmayin. Iyi gunler.
umit_koc_24
umit_koc_24 instagram adresi. Buradan ulaşabilirsiniz. Numarasını kendisi verir. Ben gecen hafta 100tlye baktirdimnasil ulasabilirim kendisine? birde ben yurtidisnda yasiyorum. Burdan baktirmak mümkünmü?
Bu arada evet telefonda bakiyor. Ben de oyle baktirdimnasil ulasabilirim kendisine? birde ben yurtidisnda yasiyorum. Burdan baktirmak mümkünmü?
Merhaba tarot baktırdım. Anda iyi ,hatta çok çok iyi. Geçmişe dair bir sey soylemiyor. Karakter analizi çok iyi. Ama geleceğe dair resmen uyduruyor . Gelecekle ilgili beklentin varsa baktirma derimSelam kizlar, Nakta hangi falda daha iyidir?
Ben yazdım yarim saat içinde döndüİnstagramı varsa geri dönüş yapmayanlardandır kesin artık bu saatten sonra görür mü görmez mi
Kızlar herkese selam, kadıköy Hazal baba vanga cafe’ ye geri dönmüş, ben bugün gidip baktırdım yine harikaydı, sizin de haberiniz olsun :)
Kizlar bir suru fal baktırdım, çok para kaptırdım ama siz de paranızı kaptırmayın diye en iyi ve en kötü olanları siralayacagim.
Keyfino cafe okan; berbat,4dk bakiyor
Babavanga Hazal; berbat,söylediği şeylerin hayatımla alakası yok
Bakırköy Ümit; en iyi falci bu adam. Hayatimla ilgili bir sürü detay bildi fakat tarih vermiyor,sadece ongorude bulunuyor
Sarmasik kafe hasan; gecmis ve ani en iyi bilenlerden biri bu falci, ama gelecek ile ilgili henüz belli değil.
Twitter uzay kahini selin; ani iyi biliyor.
Not; gelecekle ilgili hepsi ayni şeyleri soyledi. O yuzden dogru olduğunu düşünüyorum. Zaten beklediğim bir sey. O yuzden bunlara baktirabilirsiniz. Ama bence en iyisi ümit bey.
Yine de siz bilirsiniz..
Mirza yı bilmem ama Fulya ölümüne uydusu. Bizde tavsiyelerden gittik sonuç bom boş. Arkadaşımla şubatta gittik. Bissürü harf sayıyor senden isim istiyor bilmem ne... Nişantaşı Sembol kafedeydi. Fulya ya gitme paran çöp olur.
İnstagramı varsa geri dönüş yapmayanlardandır kesin artık bu saatten sonra görür mü görmez mi
Senin hayatinla ilgili bildikleri olursa beğenirsen mutlaka yaz da karsilastiralimBen yazdım şimdi hemen döndü deneyeceğim
Senin hayatinla ilgili bildikleri olursa beğenirsen mutlaka yaz da karsilastiralim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?