İstanbul'da Fal - Falcılar

ben hem öğlende hem akşamda baktırdım gram çıkmadı dedikleri.arada kızıyo karşı tarafa üzgün olduğuny söylüyo felan belki o etkiliyodur bizi o an
Bana zaten bir ongorude bulunmadi, bir tek kucuk bir gelecek ongorusu oldu o da cikmadi. Bir de biriyle tanisip cok sansli hissedecekmisim, o kadar.

Bana zaten bir ongorude bulunmadi, bir tek kucuk bir gelecek ongorusu oldu o da cikmadi. Bir de biriyle tanisip cok sansli hissedecekmisim, o kadar.
Bende gece baktırdım aşırı derecede karışıktı spesifik birşeyde bilemedi bana öyle gelecekle ilgili çok fazla tarih verdi birsürü şey söyledi ama iş konusunda tutturamadı:)

ben hem öğlende hem akşamda baktırdım gram çıkmadı dedikleri.arada kızıyo karşı tarafa üzgün olduğuny söylüyo felan belki o etkiliyodur bizi o an
tam bugun baktirmayi dusunuyodum bu mesaji gorunce vazgectim boyle boyle piyasadan silicez tum falcilari 🕯

Bende gece baktırdım aşırı derecede karışıktı spesifik birşeyde bilemedi bana öyle gelecekle ilgili çok fazla tarih verdi birsürü şey söyledi ama iş konusunda tutturamadı:)
Ritaya baktirdiniz mi? Ben Ritaya aylar once baktirdim (tabiki cikmadi) ama oyle karisik carpik curpuk bir fal bakti ki fal bitince neydi noldu diye kalakalmistim

Selam kizlar bisey sormak istiyorum. An da ve karsi tarafin düsüncelerinde en iyi kim? Elif mi? Veya baska birini önerirmisiniz?

şu kafede bakan rozaysa ben ona bir kere baktırdım 2-3 dakika sürdü ayın şu tarihinde senin iş olur dedi başka bişey demedi bende tamam dedim bir iki klasik daha şeyler söyledi iyi akşamlar dedi kapadı o tarihtede bişey olmadı

Kapris kafe aynen ama bir bana gidip baktırmak nasip olmadı Anda iyidir amaç karakter tahlili falan verdiği vadeyi beklemeyin ama çıkmıyor

3 dakikamı biz şımartıyoruz bunları ama biliyorsun dimi bizim sayemizde para kazanıp afra tafra atıyolar biraz kibarlık ve saygı çok önemli benim için. Sana para ödüyorsam bana 3 dk bakamazsın mesela o zaman 3 dklık ödeme yapabilirim bence artık faldan ziyade ticarete dökmüşler bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…