Ben gunduz baktirmistim, gece baktirmak gerekiyor belki de ya da havasinda olmasi gerekiyor. Bana da cikmadişu zeynebin bir dediğide bana çıksın valla evin içinde göbek atıcam
Ben gunduz baktirmistim, gece baktirmak gerekiyor belki de ya da havasinda olmasi gerekiyor. Bana da cikmadi
Bana zaten bir ongorude bulunmadi, bir tek kucuk bir gelecek ongorusu oldu o da cikmadi. Bir de biriyle tanisip cok sansli hissedecekmisim, o kadar.ben hem öğlende hem akşamda baktırdım gram çıkmadı dedikleri.arada kızıyo karşı tarafa üzgün olduğuny söylüyo felan belki o etkiliyodur bizi o an
Bende gece baktırdım aşırı derecede karışıktı spesifik birşeyde bilemedi bana öyle gelecekle ilgili çok fazla tarih verdi birsürü şey söyledi ama iş konusunda tutturamadı:)Bana zaten bir ongorude bulunmadi, bir tek kucuk bir gelecek ongorusu oldu o da cikmadi. Bir de biriyle tanisip cok sansli hissedecekmisim, o kadar.
Çok saol teşekkür ederim var mı önerebileceğin birileriYok canım bende çıkmadı hem tarot baktırdım hem iskambil maalesef
tam bugun baktirmayi dusunuyodum bu mesaji gorunce vazgectimben hem öğlende hem akşamda baktırdım gram çıkmadı dedikleri.arada kızıyo karşı tarafa üzgün olduğuny söylüyo felan belki o etkiliyodur bizi o an
Ritaya baktirdiniz mi? Ben Ritaya aylar once baktirdim (tabiki cikmadi) ama oyle karisik carpik curpuk bir fal bakti ki fal bitince neydi noldu diye kalakalmistimBende gece baktırdım aşırı derecede karışıktı spesifik birşeyde bilemedi bana öyle gelecekle ilgili çok fazla tarih verdi birsürü şey söyledi ama iş konusunda tutturamadı:)
Çok saol teşekkür ederim var mı önerebileceğin birileri
Yok canım denemedim her kafadan ses çıkınca vazgeçtim ama o da radarımdaRitaya baktirdiniz mi? Ben Ritaya aylar once baktirdim (tabiki cikmadi) ama oyle karisik carpik curpuk bir fal bakti ki fal bitince neydi noldu diye kalakalmistim
Selam kizlar bisey sormak istiyorum. An da ve karsi tarafin düsüncelerinde en iyi kim? Elif mi? Veya baska birini önerirmisiniz?
Peki rozaya hangi falda daha iyi?Bence Roza anda iyi
Peki rozaya hangi falda daha iyi?
Ümit hasan hangi?? Nihal eski beşiktaş şekildeki mı??Nihal - Ümit ve Hasan bu ara iyi olanlar
şu kafede bakan rozaysa ben ona bir kere baktırdım 2-3 dakika sürdü ayın şu tarihinde senin iş olur dedi başka bişey demedi bende tamam dedim bir iki klasik daha şeyler söyledi iyi akşamlar dedi kapadıo tarihtede bişey olmadı
Ümit hasan hangi?? Nihal eski beşiktaş şekildeki mı??
3 dakikamışu kafede bakan rozaysa ben ona bir kere baktırdım 2-3 dakika sürdü ayın şu tarihinde senin iş olur dedi başka bişey demedi bende tamam dedim bir iki klasik daha şeyler söyledi iyi akşamlar dedi kapadıo tarihtede bişey olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?