İstanbul'da Fal - Falcılar

Son zamanlarda Umit Koc'a fal baktirip begenen, cikti diyen varsa yazabilir mi? Klasik cafe falcisi gibi mi bakiyor merak ettim.

Onunla ilgili merak ettigim, olan enerjiyi mi goruyor sadece? Yani benim hoslandigim biri var mesela, daha hayatima girmemis gelecek olanlari da goruyor mu sadece enerji okumasi mi yapiyor? Genelde snaal veya cafe falcilari kartfali bakiyorsa su anda ne varsa sadece ona gore yorumlayabiliyorlar cunku.

Bana iskambil bakıyorum demişti. Ben çok beğenmedim burda yazmıştım yorumum duruyordur birşeyler tahmin etmeye çalıştı tutmadı gerisi de bu olay seni yorar felan filan yani spesifik bişey yoktu

Son zamanlarda Umit Koc'a fal baktirip begenen, cikti diyen varsa yazabilir mi? Klasik cafe falcisi gibi mi bakiyor merak ettim.
Benim burada baktirdigim tek falcı vardı uzun zamandır. Dün esti ümit'e instadan yazdım. Bana telini yazdı. WhatsApp tan müsait bir zamanda bakarmisiniz gün içinde dedim. WhatsApp tan aradı. Kadınlar kulübünde okudum sizi diyince hakkımda yalan yanlış yazıyorlar diye kızdı. Sonra birden anne adımı ismimi ve yaşımı sorup konuşmaya başladı . Kısa sürdü ama spesifik şeyler bildi. Mesela hanginizin Arabası siyah dedi benim dedim. Sen bu adamın evine ayağına mi gidiyorsun dedi bende durumu söyledim. Sonra bu adam hastanenin yanında oturuyor dedi ve evin yolundaki yokuştan sağa dönmeme kadar bildi. Sorunumu söyledim dönüp dolaşıp kürkçü dükkanına gelir senden vazgeçmez enerjinle besleniyor dedi. Zaman sordum zaman vermiyorum dedi ısrar edince 5 li vakitlere dikkat et dedi. İşin tuhafı IBAN atarsaniz demiştim konuşmanın başlangıcında bana kızdı ve IBAN atmadı parada istemedi. Bilmiyorum tuhaf bir insan ama değişik bakıyor kendisi. Paragöz bir adam gelmedi. İskambilden evi arabayı yolları göremez sanirim

Ilgincmis. Gelecekle alakali yorum yapiyor mu? Yani ani gormesi etkileyici ama senin icin onemli olan bu degil sonucta, anladigim kadariyla enerji okumasi yapiyor anlik durumlardan. Paragoz olmamasi guzel bir sey tabii, paraya cok onem veridgi anladigimda falcidan soguyorum ben. Tabii para alacaklar emek harciyorlar ama hem emeginden fazla istiyor hem de ticarete cok doktukleri icin sogudum fallardan ve falcilardan.

Ben sadece ilişkim için sordum. Evlilik gözüküyor dedi. Küs olduğumuz için arama olayında 5 li vakit verdi. Birde şu an yaşadığımız olay için sadece dilinde olanlardan merak etme icraat yok dedi bunlarda bana yeterli idi

Kızlar uzun süredir takip ediyorum burayı ama kafam karıştı bana Kadıköy’de gerçekten kimi önerebilirsiniz ?
Bunu bende çok merak ediyorum çünkü koskocaman kadıköyde adam akıllı bir falcı yok.Bir feza sultan vardı çok iyi dediğim onun da anda söyledikleri efsaneydi isim harf falan veriyordu ama gelecekle ilgili söylediği hiçbirşey çıkmadı.

burda son yorumlardan sonra zeynebe bir şans daha verdim valla bişey anlamadım tam yani arada söylediği şeylere odaklanayım dedim burda öyle dendi diye 20 dakika görüşmüşüz nerdeyse ama rahat 15 dakikası karşı tarafın ağzından söylediği
kendime dair napacağımı bilmiyorum
hayatıma dair napacağımı bilmiyorum
en son içim karardı valla kapatacaktım tamam napacağını bilmesin abla tamam diye
sizdede böyledir kesin bana özel bişey değildir galiba

Fal krizim geldi ve birkaç gün sonra tekrar Zeynep'e baktırdım. Bizim enerjimiz mi desem bilemiyorum ama maşallah çok anlaştık Muhatap olduğum bir kişinin direk adını soyadını nerde ne yaptığını söyledi, ben şok. Çok spesifik şeyler bildi ve karşı tarafın bana seslendiği şekilde aynı ses tonuyla seslendi. Gelecek için beklemedeyim ama ben bütün falcıların numarasını sildim, Zeynep'i tek geçerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…