Istanbulda yasayan Bayanlar- Uygun abiyeyi nerden bulabilirim?

cansin90

gülümse inadina =)
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
747
123
123
Merhaba KK üyeleri,

ben Almanyada yasiyorum. Allah nasip ederse iki hafta sonra Istanbula tatile gidiyorum7 günlügüne..
Türkiyede Abiye fiyatlarinin daha uygun oldugunu söyleyenler oldu,
Gecen yil arkadasimda nisan alisverisini Istanbulda yapti ve oda aynisini söyledi.
Burda abiye fiyatlari cok yüksek. Gecen yil bir Abiyeye mecburiyetten 250 Euro verdim. Icim ciz etti ...
Bu defa veremem cünkü yakinlarimdan evlenen nisanlanan cok ve bir Abiyeyle olmuyor.

Abiyelerin uygun oldugu yerleri bilen varsa, bana isimlerini söylerseniz cok yardimci olmus olursunuz :)

Simdiden tesekkürler.

ben osmanbeyden alırım abiye alıcaksam istanbuldaysam eğer .orda güzel ve uygun şeyler bulabilirsin .bağdat caddesindede güzel şeyler var ama pahalı gereksiz pahalı .illa markalı birşey istiyorum dersen tabi bilemem .

bakırköy, fatih, ümraniye ve maltepe abiyede çok çeşitin olduğu yerler ... fiyatları tabiki elbiseye gre değişiyo ama uygun bütçeli bişi bulabilirsn...
onun dışında nişantaşı,caddebostan ve kadıköyde de çok çeşit var ama üstteki yerlere oranla fyatlar yüksek

ben de osmanbey diyorum çok uygun fiyata çok hoş şeyler bulabilirsiniz

ben ordan alırım hep nişan kıyafetimi bile ordan aldım .bakırköydede iyi şeyler var .gerçi kapalı istiyorsan fatihe git ordada güzel şeyler bulabilirsin .

Bakırköy, fatih ve pendik'te abiye fiyatları gayet ucuz. Tek sorun, hepsi birbirinin aynı. orjinal model pek yok

Bende Osmanbey diyorum.
Osmanbey metrosundan Nişantaşı'na girerken sağlı sollu mağazalarda da güzel şeyler var. Uygun fiyata.
Kadıköy ve Ümraniye'de de baya çeşit var.

Ben fatihten 2 tane abiye aldım birine 900 TL birine 1200 TL verdim.
Ucuzda bulabilirsin illaki ama hep aynı basit model dikişlerde.
İyi birsey istiyorsan en az 500 den başlar.

yok abiye konusunda marka takintim yoktur.tesekkür ederim.

bence 250 euro güzel bi abiye için uygun bi fiyat. abiyede ucuza kaçtıkça model basitleşiyor nedense..

bilmiyorum. hani bir dügün yada nisan olsa neyse. Hepsi üst üste gelmeye basladi. Bir kac tane abiye almam gerekiyor. O yüzden simdi en az 4 abiye almam gerekecek
1000 Euro vericem abiyeler. Güc yetmezki..

bilmiyorum. hani bir dügün yada nisan olsa neyse. Hepsi üst üste gelmeye basladi. Bir kac tane abiye almam gerekiyor. O yüzden simdi en az 4 abiye almam gerekecek
1000 Euro vericem abiyeler. Güc yetmezki..

4 tane elbiseyi aynı yerden alırsan deli gibi indirim yaparlar.. zaten hepsinde pazarlık payı var.
kadıköy opera pasajında da bulabilirsin

Canım düğün sezonu bitti artık ucuzladı fiyatlar park bravo nun outlet magzasında 100-150 liraya çok güzel abiyeleri vardı bu tarz markaların outletlerine bak

arkadaşım bakırköy meydandan yer altı çarşısı var istemediğin kadar abiye kıyafet var orada her keseye uygun..
ayrıca dışardada var ..bence bakırköy yeraltı çarşısına bir gelmelisin.

Eminönü tabiki..
Tutup kolunuzdan çeviriyolar abiyeciler..
200 liraya çok hoş abiyeler var pazarlık payını katmıyorum bile..

Bayrampaşa Yıldırım mahallesi yada 500 evlerde abiyeciler var her bütçeye ve zevke uygun bulman mümkün.
İstanbulun altını üstüne getirip her seferinde yine oradan alırım dönüp dolaşıp.

tsk ederim kizlar :)

Sirkecide kalicam, söylediginiz yerlere bakicam kesinlikle.
Istanbulda neyin nerde oldugunu henüz bilmedigim icin zorlanacagimi biliyorum. Iyiki KK var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…