- 3 Nisan 2014
- 36.199
- 147.646
- 798
- Konu Sahibi nicksiz123
-
istanbul dan gidin de inegöle değil.
Bunu görünce istemsiz bir şekilde güldüm valla :) esim de laz ve Türkiye'nin her yerinde varlar .Bı doğu da yoklar orada da işte bizim gibi memur olup atandiysa gidiyorlar .Bı başlıyorlar surda su tanıdık burda bu tanıdıkEe bırakıyor insanlar ama yerlerine katarlılar suudiler Arap göçmenler evsizler geliyor
Bizim millet bir gidiyorsa onlar yerine 10 geliyor
Hemde kayıtsız kuyutsuz
Üstelik her yeri betonarme yapmadan rahatlamayacak olan müteahhitlerde var
Yani sorun insanların gitmesiyle çözülecek gibi değil
Ama sivaslılar ve lazlar giderse çok şey değişebilir onu bilemem
Nede olsa şehrin 10 milyona yakını kendine istanbullu diyen Karadenizi ve sivaslılar oluşturuyor
Aslinda bircok kisi paranoya gibi goruyor ama cok mantikli bir korku benceahh işte bam telim! O deprem gelmeden gitmek istiyorum işte
aynen öyle..kimle konuşsam aynı tepkiyi veriyor, bu sefer bende mi var bir problem diye düşünüyorumAslinda bircok kisi paranoya gibi goruyor ama cok mantikli bir korku bence
Trafikte ama en azindan toplu taşımada değil. Boğaza nazır bahçeli konaklarda yaşıyor. Küçücük delik kadar evlere anormal kiralar ödemiyor. Park ihtiyacı evinin bahçesinden giderilebilir. Vb.Niye, zengin bu trafigin, insanlarin, kalabaligin icinde degil mi?
İnegöl biraz sıkıcı bir yer ama bursa güzel bir il en az istanbul kadar da haraketli. Olmadı merkezde yaşarsınız eşiniz inegöle gider gelir. İstanbulda insanlar hergün gebzeden işe geliyorlar eşinizde gidiversin.Dogma büyüme İstanbulluyum,beylikduzunden Gungoren’e evlendim 5 yillik evliyim.2 yasina oglum var ve artik sanirim bu kalabalik yerden,kaldirimda bebek arabasi surememekten,5. Katta olan evime asansörsuz cikmak kucagim da oglum elimde posetlerle,esimin yogun ic temposundan,trafikte kalmasi ayrica deli gibi park sorunundan sanirim inanilmaz sikildim !! Bunun yani sira parklarin sikis tikis olmasi falan fisman say say bitmez istanbulun cilesi..esim gidelim diyor Bursa inegole bir is kurarim diyor kendi ailesi suan izmir de ilerde onlarda oraya tasinmak istiyorlar orada akrabalari da var.
Tabii bunlar evet dogru ama birde İstanbul’u birakmak,sizce dogru mu olur ozler miyim kimi diyor trafigini bile ozlersin acikcasi tasinma fikri bile beni uzuntuye boguyor..Ama iste bir yanda oglumu dusunuyorum 4 duvara tikisip kaliyor piknik alanalri bile tika basa dolu..siz olsaniz ne yaprdiniz??
Dogma büyüme İstanbulluyum,beylikduzunden Gungoren’e evlendim 5 yillik evliyim.2 yasina oglum var ve artik sanirim bu kalabalik yerden,kaldirimda bebek arabasi surememekten,5. Katta olan evime asansörsuz cikmak kucagim da oglum elimde posetlerle,esimin yogun ic temposundan,trafikte kalmasi ayrica deli gibi park sorunundan sanirim inanilmaz sikildim !! Bunun yani sira parklarin sikis tikis olmasi falan fisman say say bitmez istanbulun cilesi..esim gidelim diyor Bursa inegole bir is kurarim diyor kendi ailesi suan izmir de ilerde onlarda oraya tasinmak istiyorlar orada akrabalari da var.
Tabii bunlar evet dogru ama birde İstanbul’u birakmak,sizce dogru mu olur ozler miyim kimi diyor trafigini bile ozlersin acikcasi tasinma fikri bile beni uzuntuye boguyor..Ama iste bir yanda oglumu dusunuyorum 4 duvara tikisip kaliyor piknik alanalri bile tika basa dolu..siz olsaniz ne yaprdiniz??
Doğma büyüme ben de istanbulluyum. Ben bıraktım sende bırakabilirsin. Hem de tüm sülalem istanbuldayken. Üstelik bursa harika biryer. Elime fırsat geçerse gemlikten bir ev alıp oraya taşınmak istiyorum. Umarım çabuk olur.
Çocuklarımın deniz, yeşillik ve sakinlik içinde yaşamasını çok istiyorum. Bu fırsatı kaçırma.
Bunu görünce istemsiz bir şekilde güldüm valla :) esim de laz ve Türkiye'nin her yerinde varlar .Bı doğu da yoklar orada da işte bizim gibi memur olup atandiysa gidiyorlar .Bı başlıyorlar surda su tanıdık burda bu tanıdıkbiz Bursa sınırlarının dışına cikcaz diye odumuz patlamış resmen ili bırak herkes aynı ilçede bunlar memleket değiştirmiş :) diyorum valla o kadar coksunuz ki bağımsızlık ilan Edip küçük bı ülke kursaniz olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?