İstanbullu kızlar uyuyacak mısınız?

Ecel geldikten sonra dünyanın neresine gidersen git kaçış yok ki..
Şu an uyumama sebebim netflix :)

Eyüp piyerlotiden bildiriyorum bu arada.
Hissettiğimiz çok kısaydı ama sert vurdu meret duvardaki saat tıkırdadı 3-4 defa. Tabi ki kalbim adrenalin salgıladı ama ayaklanmadım.

Geçen ki uzun süren depremde işyerimdeydim. Oğlum kv ile evde olduğu için arayıp durdum. İşyerinde olsaydım hemen telefona sarılırdım.

Artık depremden sonra boy boy demeç verenleri de dinlemiyorum.
Allah sonumuzu hayır etsin. Doğa karşısında çok güçsüzsüz.

Bende ay ı şeyi bekledim aslında biri konumu hortlatacak mı acaba diye çümkü korkuyorum en azından burada paylaşım yaparak rahatlıyorum

Ay koyamam ya nasıl bilinçaltımıza işlemiş sabaha doğru rüyamda gördm bende uyandm kalktm telefona baktım kandilliye 27 tane olmştu

Bizde eşim sabitliyor, yok mu eş dost akrabadan bu işlerden anlayan biri? Gardrop için birden fazla sabitleyici kullandık. Tutacağını umut ediyoruz, hiçbir şey yapmamaktan daha iyi neticede.

Öyle, bugün küçük kızımı doktor kontrolüne götürdük. Çok eski bir bina, iyiki deprem anında orada değildik dedim eşime, kafayı yerdim. Hadi ev sağlam da, biz evde mi olacağız o da belli değil. Ben de dinlemiyorum, haberleri filan, zaten aynı şeyleri söylüyorlar. İşte konuşunca çok mantıklı konuşup, uygulamaya gelince ürkek tavşan modunda, kulakları dikip, tetikte beklediğim tek durum bu. Allah hepimizi korusun.

Bende Ege’de oturuyorum, son 2 haftadır diyim, küçük küçük depremler yaşıyoruz, sebebi nedir acaba? İstanbulla mı bağlantılı bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…