- 3 Mayıs 2018
- 905
- 915
- 53
- Konu Sahibi 41ask_derin
-
İnşallah canım stresten kasıklarım ağrıyor haklısınCanım olabilir yarın yağmur bekleniyor yat uyu bak hamilesin de lütfen bende İstanbul da yaşıyorum korkunun ecele faydası yık Allah’a emanetiz hepimiz
Ben de hamileyim kac haftaliksinİnşallah canım stresten kasıklarım ağrıyor haklısın
Uyumamak çözüm değil ama uyuyamıyoruzesergry hanımcığım. Kafama biri sert bir cisimle vursa da bayılsam, böylece dinlenmiş olurum diye bekliyorum şuan.
Bu arada fay hattından uzaklaşmak için Göktürk civarlarına taşındık, binamız bir üniversitede tez konusu olacak kadar sağlam bir yapı. Çok katlı değil, 5 katlı bana çok geliyor ya neyse. Biz çözümü böyle bulduk. Ama uyuyamıyorum ya. Eyüp'ün zemini de muhteşem değil, onu bile kafama takıyorum şuan. Bugün kütüphanemin camları zangırdadı. Duvara monte etmemiştik, yeni taşınma sebebiyle, eşim hemen onları halletti. Dolaplarınızı duvara sabitleyin hanımlar. Evler yıkılmasa bile bu devrilen dolaplar hem insanları yaralıyor, hem evden çıkmayı engelliyor.
Bende ay ı şeyi bekledim aslında biri konumu hortlatacak mı acaba diye çümkü korkuyorum en azından burada paylaşım yaparak rahatlıyorumDepremden sonra senin konun aktif olack mi diye merak ettim neyseko biri açtı konuyu , valla heryerde deprem riski var ama kara cahil olduğum yerin cok tehlikeli olduğunu bilmiyordu 3 sene önce gelirken sadece bir ildi şimdi korkularımin merkezi.
Ay koyamam ya nasıl bilinçaltımıza işlemiş sabaha doğru rüyamda gördm bende uyandm kalktm telefona baktım kandilliye 27 tane olmştuGündüz deprem olduğunda ise uyuyordum.
Saat 15.30 da yatağa girdim.
Çok ilginö bir şekildr aklıma deprem geldi.
Eşim salonda çalışıyordu.
Dedim ki içimden o orada, ben burada.
Deprem olmaz inşallah.
İçime mi doğdu nedir ?
Sonea ben uyurken deprem olmuş
Bizde eşim sabitliyor, yok mu eş dost akrabadan bu işlerden anlayan biri? Gardrop için birden fazla sabitleyici kullandık. Tutacağını umut ediyoruz, hiçbir şey yapmamaktan daha iyi neticede.Biliyor musun bundan önceki depremde eylüldeydi heralde eşyaları sabitlemek için 4 tane mobilyacıya gittik gelecez dediler gelmediler. Arada aciklik var dolaplardan onun icin gelip ölçü almalari lazım ama hiçbiri gelmedi küçük is olarak görüyorlar. Seyi merak ediyorum mesela gardrop sabitlendi diyelim tutar mi yine büyük bir depremde. Hafta ici yine bir tur atariz ama canım sıkılıyor arayacaz diyorlar gelmiyorlar
Havadan da olabilir firtina bekleniyor yarinİnşallah canım stresten kasıklarım ağrıyor haklısın
Bu sefer öyle değilmiş fayı kırabilirmiş
Fay hatti kirilinca oluyorkusura bakma googleden anlamadim fay kirilirsa nolur? daha büyük deprem mi?
23 canım senBen de hamileyim kac haftaliksin
İlahiBaslıgı gorunce, gene hangı erkek İstanbullu kızlara yuruyor dedım ama ıcerık depremmıs.
Allah herkesi korusun.
Belkide umarım öyledirHavadan da olabilir firtina bekleniyor yarin
Öyle, bugün küçük kızımı doktor kontrolüne götürdük. Çok eski bir bina, iyiki deprem anında orada değildik dedim eşime, kafayı yerdim. Hadi ev sağlam da, biz evde mi olacağız o da belli değil. Ben de dinlemiyorum, haberleri filan, zaten aynı şeyleri söylüyorlar. İşte konuşunca çok mantıklı konuşup, uygulamaya gelince ürkek tavşan modunda, kulakları dikip, tetikte beklediğim tek durum bu. Allah hepimizi korusun.Ecel geldikten sonra dünyanın neresine gidersen git kaçış yok ki..
Şu an uyumama sebebim netflix :)
Eyüp piyerlotiden bildiriyorum bu arada.
Hissettiğimiz çok kısaydı ama sert vurdu meret duvardaki saat tıkırdadı 3-4 defa. Tabi ki kalbim adrenalin salgıladı ama ayaklanmadım.
Geçen ki uzun süren depremde işyerimdeydim. Oğlum kv ile evde olduğu için arayıp durdum. İşyerinde olsaydım hemen telefona sarılırdım.
Artık depremden sonra boy boy demeç verenleri de dinlemiyorum.
Allah sonumuzu hayır etsin. Doğa karşısında çok güçsüzsüz.
2823 canım sen
Egede her zaman sallantı oluyor bağlantılı değildir benceBende Ege’de oturuyorum, son 2 haftadır diyim, küçük küçük depremler yaşıyoruz, sebebi nedir acaba? İstanbulla mı bağlantılı bilemiyorum
Ben 1 senedir buradayım, son 2 hafta çok sık oldu, hissedilecek kadar ama hızlı bitenEgede her zaman sallantı oluyor bağlantılı değildir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?