- 3 Eylül 2018
- 3.994
- 1.666
- 133
- Konu Sahibi 41ask_derin
-
35 dakika önce izmirde deprem olmuşBende Ege’de oturuyorum, son 2 haftadır diyim, küçük küçük depremler yaşıyoruz, sebebi nedir acaba? İstanbulla mı bağlantılı bilemiyorum
Bende izmirdeyim, şaşırmadım evet 1 senedir burdayım ama bu ara çok arttı, hatta çoğu zaman evde yalnız başıma atlatıyorum, benim ağır koca yatağı salladığını söyleyebilirim35 dakika önce izmirde deprem olmuş
Egenin neresinde olduğunuz da önemli aslında. Kuzay anadolu fayının dağıldığı segmentlerden mi bahsediyorsunuz yoksa normal ege içerisindeki bir day hattı mı?Ben 1 senedir buradayım, son 2 hafta çok sık oldu, hissedilecek kadar ama hızlı biten
Yalnız unuttuğunuz bişey var 99da istanbulda olmadı deprem. Gölcükteydi bu yüzden yıkım olmadı.istanbul tarihini incelerseniz. istanbulda her 500 yılda 2 büyük deprem oluyor. birincisi 99 yılında oldu. ikincisi 10 sene içinde olacak. 99 depremindede olduğu gibi tüm istanbul dümdüz olmadı, herkes ölmedi. sadece evi çürük olanlar öldü. eviniz yeni veya sağlamsa düşünmenin anlamı yok. çürük bi evde oturuyorsan başka eve taşın.
Deprem kahini yaptığı bir açıklamada 5 yada 10 yıl icersinde 7 buyuklugunde deprem olacagini haber veriyoristanbul tarihini incelerseniz. istanbulda her 500 yılda 2 büyük deprem oluyor. birincisi 99 yılında oldu. ikincisi 10 sene içinde olacak. 99 depremindede olduğu gibi tüm istanbul dümdüz olmadı, herkes ölmedi. sadece evi çürük olanlar öldü. eviniz yeni veya sağlamsa düşünmenin anlamı yok. çürük bi evde oturuyorsan başka eve taşın.
Bunun için deprem kahini olmaya gerek yok bilim adamları da söylüyorDeprem kahini yaptığı bir açıklamada 5 yada 10 yıl icersinde 7 buyuklugunde deprem olacagini haber veriyor
İstanbul'da çok fazla köpek var ama, zaman zaman öyle havlıyorlar hatta bazen uzun uzun uluyorlar. Depreme bağlayıp kendinizi telaşlandırmayın.Deprem olacagini hayvanlar hissedermis suan kopekler havliyor paranoyak oldum
Yani şöyle yüksek katlar daha şiddetli hissediyor mesela eylüldekini kimisi sürahideki su oynadı diyor biz bariz beşik gibiydik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?