İşte benim aşkımm.....

BenBihter

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2007
764
3
96
Eskişehir
Forumun birinde birbirimize karşılıklı laf atmalarla,şakalaşmalarla başlayan bir aşk...

O foruma ne kendi ismimle nede kendi kimliğimle üye olmuştum...Daha sonra özelden mesaj göndermeler..Msn de sabahlara kadar konuşmalar..Tabi kendimi tanıtmalar,yeniden tanışmalar..yerimseniben.

Evet internette tanıştık..Bende olurmu öyle şey derdim sizin gibi..Ama oldu...

Tek kötülüğü onun Eskişehir'de benim İstanbul'da olmamdı...Tanıştıktan yaklaşık 5 ay sonra beni görmek,yüzyüze görüşmek için İstanbula geldi..Ondan 2 ay sonra yine geldi..Daha sonra yine....:1rolleyes:

Aileler öğrendi..Çok şükür bir problemde çıkmadı..Aileler tanıştı sonra..Ve nişanımız oldu...

Aşkım hayatıma gireli 1 sene oldu..Ama bu yaşıma kadar hep benimleymiş gibi...Hep hayatımdaymış,hep yaşamımdaymış gibi...Şeniz

Onunla öyle mutlu ve huzurluyumki..Bu zamana kadar hiçmi tartışmadık ? hemde nasıl...Ne kavgalar atlattık ne sorunların üstesinden geldik..Ama hiç ayrılmadık..En uzun küs kalmamız en fazla 1 saat sürdü...

Ve şimdi 8 ay sonra evleniyoruz..(kısmet olursa) Hayatımızı,yaşantımızı,ömrümüzü birleştiriyoruz...a.s

Hayatımın sonuna kadar herşeyim o benim...Yaşlı,tonton bi teyze olsam dahi hayatımdaki tek erkek o olucak...:1hug:

Şimdi sana söylüyorum aşkım...Ömrüm yettiğince,hatta ölsem bile seninleyim...Sen benim eşruhumsun,herşeyimsin,canımın taa içisin...SENİ CANIMDAN ÇOK SEVİYORUM BİRTANEM!!!!!:asigim::asigim:​

Eet uzak olması kötü..Onu çok özlüyorum...Evlenincede Eskişehir'de oturucaz..O zamanda aileme özlem duycam...Hasret hiiç bitmiyor senağlama

ne güzel mutluluğunuz daim olsun allah tamamına erdirsin =))
bizde internette tanışmıştık aşkımla :asigim:

çok ender rastlanan bir tanışma hikayesi canım..hep ilk günkü kadar ışıltınızı hep korumanız dileğiyle..

:asigim::1shok::dance:canım benım bızım tanısmamızda aynı oldu bılıyormusun sonra geldı gordu benı evlendık sıdmı bende cok mutluyum allah sızınde mutlulugnuz daım etsınn canımmm:asigim::asigim:

Eet uzak olması kötü..Onu çok özlüyorum...Evlenincede Eskişehir'de oturucaz..O zamanda aileme özlem duycam...Hasret hiiç bitmiyor senağlama

çok çok kötü uzak olmak, aynı senın durumundayım, yıne sızın yakınmıs istanbul eskısehır (hızlı trende baslıcak yakında) ben napayım benım izmir-mersin tamı tamına 884 km var aramızdasenağlamasenağlama

Hep diyorum ya; Allahım o güzel yüzün gibi bahtını da güzel yapsın inşallah!
Burada sana takılmalarım,sataşmalarım hep seni sevdiğimden bunu bil! Sen benim minik kızkardeşimsin:1hug:
Ama damat beye söyle Eskişehir'e de net bağlatsın hemen.. 8 ay sonra senden ayrılmak istemiyorum ben.:mymeka:
Çok mutlu olursunuz inşallah canım benim...Şeniz

Anaa sendemi nette tanıştın şaşırdım doğrusu ama ne güzel hayatının erkeğini bulmuşsun.Allah ım bide ben bulsam :asigim: Mutluluklar diliyorum canım bir ömür boyu..Gurbette gelin olmak çok zor canım yaa senin açından inş öyle olmaz...:1hug:

bu nette kimseye güvenilmez evlenilmez diyenlere bi cevap olsun bence canım umarım cok mutlu olursunuz :asigim::asigim::asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…