Forumun birinde birbirimize karşılıklı laf atmalarla,şakalaşmalarla başlayan bir aşk...
O foruma ne kendi ismimle nede kendi kimliğimle üye olmuştum...Daha sonra özelden mesaj göndermeler..Msn de sabahlara kadar konuşmalar..Tabi kendimi tanıtmalar,yeniden tanışmalar..yerimseniben.
Evet internette tanıştık..Bende olurmu öyle şey derdim sizin gibi..Ama oldu...
Tek kötülüğü onun Eskişehir'de benim İstanbul'da olmamdı...Tanıştıktan yaklaşık 5 ay sonra beni görmek,yüzyüze görüşmek için İstanbula geldi..Ondan 2 ay sonra yine geldi..Daha sonra yine....:1rolleyes:
Aileler öğrendi..Çok şükür bir problemde çıkmadı..Aileler tanıştı sonra..Ve nişanımız oldu...
Aşkım hayatıma gireli 1 sene oldu..Ama bu yaşıma kadar hep benimleymiş gibi...Hep hayatımdaymış,hep yaşamımdaymış gibi...Şeniz
Onunla öyle mutlu ve huzurluyumki..Bu zamana kadar hiçmi tartışmadık ? hemde nasıl...Ne kavgalar atlattık ne sorunların üstesinden geldik..Ama hiç ayrılmadık..En uzun küs kalmamız en fazla 1 saat sürdü...
Ve şimdi 8 ay sonra evleniyoruz..(kısmet olursa) Hayatımızı,yaşantımızı,ömrümüzü birleştiriyoruz...a.s
Hayatımın sonuna kadar herşeyim o benim...Yaşlı,tonton bi teyze olsam dahi hayatımdaki tek erkek o olucak...:1hug:
Şimdi sana söylüyorum aşkım...Ömrüm yettiğince,hatta ölsem bile seninleyim...Sen benim eşruhumsun,herşeyimsin,canımın taa içisin...SENİ CANIMDAN ÇOK SEVİYORUM BİRTANEM!!!!!:asigim::asigim:
Eet uzak olması kötü..Onu çok özlüyorum...Evlenincede Eskişehir'de oturucaz..O zamanda aileme özlem duycam...Hasret hiiç bitmiyor senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?