İşte benim aşkımm.....

İnşallahh elisaa'cım..Ama bizim güzel bitmediki..güzel başladı sadece :asigim: Herşeyin başlangıcı bu daha :asigim:

İnşallahh elisaa'cım..Ama bizim güzel bitmediki..güzel başladı sadece :asigim: Herşeyin başlangıcı bu daha :asigim:

çok haklısın bencede herşeyin başlangıcı demek daha doğru olur. mutluluklar canım şimdi senin için en zor olanı yabancı bir şehire alışmak.. orada yaşamak.. umarım herşey dilediğin güsellikte olura.s.

Evet elissacım..Oraya alışmak birşey değil her ortama ayak uydururumda..ailemin yanımda olmayacak olması...buna çok zor alışırım sanırım :çok üzgünüm: ,Teşekkürler bu aradayerimseniben

allah mutluluğunuzu bozmasın.uzak oluşundan dolayı onu özlediğini yazmışsın.e be güzelim şimdi ınternet var msn'de birbirinizi görüyor canlı canlı konuşuyorsunuz işte bizde öyle bir fırsatta yoktu.:1hug:

ne güzel açık yüreklilikle anlatmışsın herşeyi Allah nazardan korusun tamamına erdirsin tatlımcım..

allah mutlu etsin...umarım herşey dilediğin güzellikte olur...

bende senin gibi internette askimi buldum yakinda kismet olursa bizde evlenecegiz canim yerimseniben Allah mutlulugunuzu daim etsin umarim hersey diledigin gibi guzel olura.s.

Bizde netten tanıştık.Ama nette sınırlı kalmadı yüz yüze görüştükte.Başından beri sölemiştim ona ben kimseyle çıkmayı düşünmüyorum diye o ise beni sevdiğini söylüyordu.Aradan tam 1 yıl geçti.Askere gitti.Aramızdaki bağı hiç koparmadık ve ben ne olduğunu bile anlamadan gönlümü ona verdim.Şimdi şafak sayıyoruz biz zor olanı başardık.Umarım böle devam eder.

canım bende senin gibi aşkımı internette buldum ve allah kısmet ederse bu sene eylül ekim gibi evliliği düşünüyoruz.allah mutluluğunu daim etsin hayatta herşey istediin ve dileğiniz gibi olura.s

Allah hiç ayırmasın mutluluğunuz daim olsun nazarlardan korusun Allah

ALLAHım mutlu etsin bir ömür boyu cümlemize de böyle mıtluluklar verir inşallah...

Evet hemde çok güzel şey sevmek,sevilmek:asigim:

Tam 1 ay sonra bugün düğünümüz var Allah kısmet ederse...:asigim:.....Haziran 8...:asigim:

Evet hemde çok güzel şey sevmek,sevilmek:asigim:

Tam 1 ay sonra bugün düğünümüz var Allah kısmet ederse...:asigim:.....Haziran 8...:asigim:

Ayakkabının altına ismimi yaz canım tamam mı ?Bak küserim sonra Kötü Kazen

Son düzenleme:
Çok teşekkür ediyorummm...sarımelek ayakkabının altına yazılacak o kadar isim varki:roflol:herkeş evde kalmışnaniknanik unutmazsam yazarım söz:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…