Iste benim evliligim..

Eeee sent el kizisinda ondan.hep zaten kendi evladini dusunur herkes . madem size guvenemyomus oglusunu vermicekti hergun guzel yemekler yapip doyurcakti madem gelin bakamyo ne verdin kaynana oglusunu hayret ya.Allah anasiz babasiz brakmasin aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar sent hasta olmussun kimin umrunda ya.bide birakmis gitmis o halde ya Allah yardmcin olsun canm

Eşinle iyi olursun biraz alttan al mı diyelim? Düzelir sabret mi diyelim?
Üzgünüm ama ikisi de düzelmez. Yol yakınken pacani kurtar içinde huzur bir kaçtı mı bir daha geri gelmesi çok zor oluyor

Ama siz niye onyargiyla geldiniz ?
Ben iyi bisey diyin demedim ki aksine ben evliligim kotu diyorum.
Bosanma yolunda ilerliyorum. Sadece hastayim ve cok yalnizim. Ne ailem var burda ne arkadaslarim. Esim annesinde.
Buraya yazdim ki sizlerle dertleseyim. Kizlarla konustukca sakinlesiyorum. Yoksa evliligim icin iyi yorumlar beklemiyorum. O asamayi gectim..

Zivanadan cikariyolar dimi insani?
Simdi merak ediyorum. Evinde ogluna yemekler yapiyodur, oglum oglum diyodur. Oglu da tikiniyodur. Vicdanlari rahat mi ?
Merak ediyorum gercekten..

Önceki konunu da okudum şimdi az çok fikir içinde bulundum ilişkiniz için

Eşine annesi tarafından erkeğin özelliklede ‘onun evladı olan erkeğin’ hep kadından daha üstün daha başarılı olduğu öğretilmiş sanırım
Şimdi senin hayattaki başarın eşine ‘bir şeyler ters gidiyor’ mesajı veriyor.
Sürekli kafasında yarattığı rekabette yenilen olma korkusu var
Bu iç huzuruda yok eder evdeki huzuruda
Sana söyleyemediği bu duygular içinde biriktikçe senden uzaklaşır yabancılaşır.
Bu süreçte anneden gördüğü ilgide bu olumsuzluğu hızlandırır
Evliliğini biraz düzeltmek istiyorsan
Bu yasanan son olaya bakma
Altta yatan nedenlere bak
Onunla rakip değil ekip olduğunuzu bir kez de sözlü olarak anlat
Bu detaylı ve yapıcı bir konuşma olmalı sitem dolu değil
Eşine çok kızdım kesinlikle ona hak verdiğimi düşünme ama bu çatışmaların temelinde senin de kusurlu yanının olduğunu düşünüyorum. Kusurun varsa ancak sevgini göstermen konusunda olmuş olabilir.
Bu tespit doğruysa sen zaten neler yapman gerektiğini biliyorsundur
Hakkında hayırlısını diliyorum..

Hayir evlenmeden asla anneci babaci degildi. Babasiyla arasi yoktu filan. Bi kiymete bindiler biseler oldu..Bu kdr kotuluk ettiler bana onlardan iyisi olmadi nedense..

ne dion bacim bu adama kac yilimi verdim vermez olaydim:) 3 te cocuk dogurmusam :)) hos onlari kendim icin dogurdumda bu adama katlanmak zorunda kaliyorum suan.. onlar olmasaydi kapinin onundeydi suan yemin edebilirim buna.

Iyi dusun cocuk filan yapma bu adamdan kafani duvara vurursun.

İyi olana kadar annene git sana da annen baksın oglu can da sen patlıcan misin acabaaa
Sizde annenize gidin anneniz baksın esinizde anasına gitsin o baksın onun oğlu can sende patlıcan oh ne alaaa annenin yaninda daha cabuk iyi olursun esin de biraz seni ozlesin

Bu arada çok benzer bir ilişki yaşadığım için yazıyorum böyle. :)

Ateşim 39 iken, hastaneye götürmeden önce yazdığı makalesini bitirmeyi beklemişti. Her meslek grubunda varlar. :)

Yaziklar olsun. Merhametsiz insanlar evlenmesin ya gercekten.
Sevgiyi gectim insan ayni hayati paylastigi esi bu kadar yalniz birakir mi ?

Evli degilsen aman dikkat et. Yorumlarin icin cok sagol.

Yaziklar olsun. Merhametsiz insanlar evlenmesin ya gercekten.
Sevgiyi gectim insan ayni hayati paylastigi esi bu kadar yalniz birakir mi ?

Evli degilsen aman dikkat et. Yorumlarin icin cok sagol.

Yok evli değildim de, bu söylediğimi yapan kişi ile beraber yaşıyorduk. Evli gibiydik yani. Sonra ayrıldım tabii (çok zor bir süreç oldu. Bir sene terapi aldım vs.)

Şimdi hayatımda bir başkası var. Bir kere midem bozuldu kustum, canımın içi ellerimi hiç bırakmadı. Sonra da içi rahat etmeyince hastaneye götürdü... Şükrediyorum onu bulduğuma hakkaten.

Valla allah iyi insanlarla karşılaştırsın işte... Ondan önce de kötü insanlardan uzaklaştırsın. :)

Cok tesekkur ederim. Defalarca konustum,kac kez denedim ben bilmiyorum artik. Hic birinde kizmadim. Hatta duygularimi yazdim da psikologumun tavsiyesiyle. Ne yazik ki beni ciddiye almiyor. Ne desem onu sucladigima kodlanmis.
Terapisti kabul etmiyor, cunku evliliginde sorun yok ona gore.

Cok guzel yazmissin,cok sagol.

Annesinin yaptığı terbiyesizlik. Ama eşin de evet aç bırakıcak beni dememiştir diye tahmin ediyorum.
Neyse falso bir evlilik diye düşünme henüz 1 yıllık evlisin. Zamanla düzelir. İlk yıl biz de böyleydik. Erkekler pek kolay idrak edemiyorlar evliliği. Bide bencil yetiştiriliyorlar malesef. Yani düşünceli değiller. Sen de eğer nazlanmıyorsan anlamıyor malesef :) ama falso bir evliliğin filan yok.

bazı yorumlara he hı demek lazım :)
Hala gelmedi nalet koca

Eşin annesinde afiyetle yiyip içip sen iyileşince geri gelicek ve herşey kaldığı yerden devam mı edicek.
Bir ben mi cinnet geçirirdim ya anlamadım. Hasta halimle kalkıp dalardım.

Yok yok bosanmayi dusunuyorum.. Gecirmez miyim cildirdim ya. Ve duygusalim cunku annem babam baska sehirde. Yalnizim. Ilk kez hastalaninca bi basima kaldim. Icten gecmis olsun'u burdaki arkadaslar dediler. Es ve ailesi bunu bile cok gordu bana. O yuzden ofke ve kirginlik yasiyorum. Icimi paramparca ettiler bugun.

Senden bir sey rica edebilir miyim,vaktin varsa onceki konumu da okur musun
Ona ragmen falso demeyeceksen gercekten dikkate alacagim.
Cok sagol canim.

Konu sahibi öncelikle geçmiş olsun .
Belli akıllı bir kadınsın önceki konunu okudum.
Ben de ilk yıl boşanmayı düşünmüştüm ama tamamen farklı bi mevzuydu tabi çift terapisiyle çözdük biz olayı ve şu an çok mutluyum iyi ki boşanmamışım diyorum.

Esin gider mi terapiye açık biri mi bu tip şeylere?
Yok açık değil bi yol olmaz diyorsan evini barkini ayarla bi an önce bosan derim vakit kaybetme.

Bu mesaj mevzuuna da üzülme bence sevin böyle böyle gerçek yüzlerini görüp soğursun işte ne güzel olaya bu acıdan bak.
Ailenle dertlesmek iyi gelecekse de telefon ac konuş üzülürler diye düşünme kendini yalnız hissetmezsin en azından.

Evlilik terapistini dedim ama yok bagirdi cagirdi. Hayatta gitmezmis. Ne sorun var ki diyor.
Ben ne yapayim bu adamla.
Ailemi de uzulmesinler diye aramadim. Hastaliktan degil de annemin sesini duysam aglicam. O derece ozledim ve yalnizim Simdi aglarsam panik yapar diye.

Oncelikle gecmis olsun canim. Cok uzuldum esin cok bencil. Benimde henuz 1 yil olmadi herkesin baska derdi var. Benimki de alkolik cok sukur tedavi goruyir suan. Ama hastalandigimda ben uyurken bile corbami icirir nane limon yapar atletimi degistirur. Basimdan ayrilmaz. Esinizin sevgisinden suphebettim.pis adam aynisini siz yapsaniz hpsuna gider miydi

Madem evladını çok düşünüyor yapardı bir tencere yemek bir tencere çorba getirirdi,koyardı önünüze.Hem minik yavrusu aç kalmazdı hem sana da bir hayrı dokunmuş olurdu.Ama tabii sen el kızısın.O anca kendi çocuğunu düşünür.Sonra ilerde elden ayaktan düşünce de gelinden merhamet bekler.

Kayınvalideniz insan mı yahu? Boylesi de ilginç, utanmasa oğluşcuğunu korumak için sizi karantinaya alacak. Ayy ikisi birden grip olsalar da siz kaçıverseniz.Eşinizle whatsapp dedikodusu yapmalari da berbat bir durum.Size bol sabır diliyorum.
Bir de çok geçmiş olsun.

Cok sagol canim.
Esin seni seviyor,esin merhametli ki hasta olunca kiyamiyor.
Insan sevdigi insana kiyar mi ya ?
Su saat oldu bi arayip nasilsin demedi ?
Ve ben sadece yazdiklarimi dedim. Oyle buyuk bir tartismada degil. Vicdansizlik.
Benim olmadi ama insallah senin cok mutlu bir evliligin olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…