İşte Benim Stilim TV8 3. sezon

Son dakika degisikligi olmus. Nazli Sultan elendikten sonra 2 yarismaci gelecekken. 1 donen oldu. digeri ya iptal edildi ya da ertelendi.
Bu kadar cok degisiklik yapiyorlasa haftaya Nazli Sultan bile donebílir. Nazli sultan in elendigi gece Öykü resmi acıklamayı yapmıstı elenenlerden 2 kisi donecek diye. Ancak o günden sonra ses cıkmıyor kac kisi donecek diye.

Skandal bir karar olacak olsada ihtimal dahilinde gelecek hafta ya Nazlı nın dönmesi. Nur Bozar ı ikna ettilerse bunlar Nazlı yada bir seyler yapabilirler.

Son düzenleme:
Melisa dan bugun tweet: ''adaletin olmadığı yerde savaşmak olsa olsa donkişotluk olur aptallığın alemi yok ''

Bu haftanın taçlı prenseslerinden birisi Emel Özkızıltaş

"Begenmiyorsanız ele beni o zaman, kurtulun benden, sevilmedígim yerde durmak istemem"

Bu sozler ders nitelıgındeydi Kemal a karsı Melisa dan. Iste o zaman gordu herkez yagcılık ile onurlu olmak arasındakı farkı.

Özden bu hafta elenmese iyi olur yoksa onuda gerı cagırabilirler.

En dusuk puanı alan buyuk olcude elenir karsısına Nihal cıkmadıkca. Özden veya Cigdem ın adı soylenir en cok, ancak yarısmacılar nasıl olsa Özlem i elemiyorlar diye Cigdem i elemeye bırakabilirler.

Nihal en dusuk puanı almıs Gala da, çekim bitti. Nihal gidici bu durumda kimimle elemeye kaldıgı formalitedir artık.

Son düzenleme:
Cok önce gorduk onu bariz Zeynep.

Nihal Elendi.

Haftaya Nihal geri donuyormus birde hahaa.

Emel ve Gülay taçlı prenseslerde oluyor. Konsept ikonlar. Ozan doğulu ve ece seçkin konuklar.

Cok önce gorduk onu bariz Zeynep.

Nihal Elendi.
Ben de ilk başta Nihal elendi diye okudum sonra çoğunluk Özden'in elendiği konusunda hemfikir oldu. Özden'in elenme durumu da var gibi. Çiğdem ile elemeye kalmış jüri ters köşe yaparak Özden'i elemiş.

O zaman beklenen olmus benim ilk tahmin ettigim gibi, Cigdem veya Özden adı soyleniryordu hep elemede. Biri en dusuk puanı aldı ise digeri nin de adı soylenir elemeye kalır.
Nihal en dusuk paun soylentisi heralde once cıktıgı ıcın podyuma cıkmıs Özden in puanlarını gormeden yazmıslar.

Şöyle olmuş kuzular
Özden ve Çiğdem en düşük puanı almış. Özdenin yıldızı daha az olduğu için Özden elemeye cıkmış
Çiğdemide kızlar söyleyerek özdenin yanına yollamışlar. Özden elenince cok şaşırmış ve veda etmeden gitmiş sanırım. Çünkü ilk 3'e kalacağını düşünüyordu.

Bu arada gercekten de özden ilk 3e kalacaktı. Sanırım bir problem oluşmuş. Öğrenirsem yazarım.
Ekip melisayı geri dönmesi için ikna etmeye calısıyor. Melisa kendisine final garanti edilmediği için kabul etmiyor. Eğer ikna edilemezse almila dönebilir veya hiç geri dönüş olmayabilir.
Bakalım neler olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…