İşte Benim Stilim TV8 3. sezon

Emelin kazanmasina sevindim gonlum ondan yanaydi.Eger Nazli sultan elenmesiydi birinciligi.hakedecek kisi oydu.

en iyi giyinme yarışmasımı yapmacıklıkmı belli değil. neyse bir hak daha bu ülkede yenilmiş oldu. nazlı kazansa daha iyiydi kısacası. pes

yuh ya. bu tam saçmalık
ya kadını reyting için kazandrdılar anlamadınız mı..kadın o salak ifadesıyle heeeeee dedıkçe millet gülecek ve reytng kazanacak bu acunun işi...bi kere emel hak etmıyorrr.. o elbısenn altına o beyaz ayakkabı gyen kadın türkıyenın en stl kıyafetyle mı dolaşacak..o kıyafet o kadınla özdeşleşti...ya bu saçmalıkkkk

ya gerizekalı bı kadınnnnnnn..mavi yeşil bı kıyafet tın altına o beyaz ayakkabı olurmu yaaaaaaaaaaaaaaaaa..ve bu kadın türkyenn en sitil kadını seçilior......yuuuuuuuuuuuuh artk yuhhh ya

Nazli Sultan da olsa kazanmazdi. 'Millet le nasil dalga gectiler. %50 halk oylamasi '%50 juri olacak diye.
Tam kepazelik.
Zeynep mahkemeye basvursa tazminat alir. Nasil kizin hakkini yediler +1 almiken son dakika kural degistirdiler.
Dusen reytingler ve gelen sikayetler den sonar tamamen halka birakip isi sorumlulktan elestirden kurtuluruz hesabi.
Ancak Dunya nin hicbir yerinde yasima sona gelmisken kurallar boyle degistirilmez.

Instagramdan Nazli Hamaratin kazanmasi icin Nihal, Almila, Ozden ve bir kac kisi daha destek verdi.
Bizi seven Nazli hamarata oy versin diye
Yanliz hepsi bir EMEL veya bir ZEYNEP edememis

bu ne ya yukarda kadının bacak arası reklamı :))) psıkolojım e ıyı gelmıooooo:)))

Instagramdan Nazli Hamaratin kazanmasi icin Nihal, Almila, Ozden ve bir kac kisi daha destek verdi.
Bizi seven Nazli hamarata oy versin diye
Yanliz hepsi bir EMEL veya bir ZEYNEP edememis
ben onların orjınal adreslerını bulamıorm warsa lınklerını yollasana

en iyi ,ağlayan duygu sömürüsü yapan yarışmassı sonuçlanmıştır.
kazanan emel.
yarışmanın adını değiştirmek lazım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…