İşte Benim Stilim TV8 3. sezon

Yeni yarışmacılardan çok sağlamlar var bakalım kestirdim gözüme bir kaç tanesini

Eski sezon bitti oh be hiç birini görmeye tahammul edemiyordumm helee birinci gelen kızın mız mız konuşması sinir ediyordu , 5 dakka bakıyordum sadece proğrama, son eleme günü sonuna kadar baktım ben bu proğrama ilk defa şimdi bakıyorum tam anlamıyla benim favorumm eski gelin adayı sinem ,ilk gün kilolu çıkmıştı ama şimdi çok tatlı maşallah

bir iki konuşması izledim o hareketleri ağzını yamuk yumuk yapması sinir etti beni

Kızlar şilan makal çok güzel değilmi çok begendim bugünki tarzıda güzel

Kimin kazanicagina yapimcilar ve tv8 karar vericek, hangi kisiler seviliryorsa ve tartisma cikartiyorsa korunucaklar, tarz 3. planda. Ayrica son ana kadar kural degistirme yetkileri var. Ister tamamten halk oyu ister tamamen juri sistemine gecebilirler finale kadar.
3. sezon da en kaliteli tarz yarismacilardan biri olacak kadrodan kendi istegiyle cikan Merve Cagrisli nin neden ayrildigi belli oluyor. Kalite cok dusuk, dans ettirmeler ve oyunlar seviyeesiz dedikodular kavgalar ve surekli degisen kurallar icinde moda sektorunde calisan birisi kendini rezil etmek istemiyor. Soylenenlere gore yuksek ucret bile teklif etmisler, Merve ye 200 bin in uzerinde 3 ay icin, ama ikna edememisler.

Son düzenleme:
Bu sezon'un bana en antipatik gelen yarismacisi sanirim şu 17 yasinda'ki azeri kiz.isimlerini daha bilemedigimden emin'de degilim ama, azonce kizin giydigi kürk cekete ayi gibi diyen kiz..ona gicik oldum

kesinlikle. bende sinir oldum o kiza. ayi ne demek ya, saygisizlik...

Bu bölümün gıcığı Sima anlaşılan.

Sonuçta tarz değil sevilen yarışmacı kazanıyor.
Giyimle fazla uğraşmayıp sempatiye çalışsalar daha iyi olabilir.

Öğretmen kılığındaki kızı Jennifer Garner'a çok benzettim.
Portofino konsepti çok komikti.O paçavra pardesüleri tek ben mi sevmiyorum bilmem.
Portofino deyince aklıma son gelecek giysi o pardesü olurdu herhalde.
Şimdilik en çok Elçin'i beğendim.

Ezgi Öğretmen Konseptinde olan kız ALABORA yarışmasındaydı hatırlıyor musunuz ?
Sevgilisi olan savaşdı sanırım bu çocuğa aşık oldu ve şimdi bununla birlikte çocuk sevgilisini terk etti bunun için

Bu ezgide daha önce kanal d deki alabora yarısmasındaydı.
Yarısmacılardan savaşla aşk yasamıstı savasın dısarda sevgilisi vardı falan fişman rating senaryoları

Tüm yarısmacıları hesaba katsak hicbir yarısmacı tek basına yarıdan fazla ustunde destekcısı yokdu. Burada Zeynep e oy atanlar 3-5 sms atarken Emel e atanlar 8-9 hatta 10-15 ser sms attılar. Fark buradan doguyor.
Zeynep in ve diger finalde olmayanların destekcileri %60-70 lik bir kesim i olusturuyor. Emel %30 temsil etsede mesela geri kalan kesim zaten Zeynep veya Ilbige nin kazanması beklentisindeler.
Dolayısla Zeynep yada Ilbige kazanıp Emel ikinci olsa, zaten cogunlugun bekledigi olacak. Hatta Emel ciler bile itiraz etmicek cunku haftarlaca Emel in tarz olamadıgında herkez hem fikir.

Ancak kuralları degıstirerek son anda %30 luk Emel cileri mutlu edelim onları kaybetmeyelim derken cogunlugu kaybettiler. Adil olmayan kurgu bir yarısma oldugu izlemeni verdiler onlara.
Emel ikinci olması riskinden niye korktular niye endise ettiler ki boyle radıkal birseye basvurdular. sonucta Emel ikincide olsa ona oy atanlar zaten cok uzulmeyecekdi sikayet bombardımanına tutmucaklardı su anki gibi. Cunku kurallar bastan oyle konusmustu %50 jurı %50 halk oyu ve +1.
Emel i yine kullanırlardı sozlesme yapıp, oyunculuk yaptırıp bunun icin birinci olması sart degildiki.

Tamamen yanlıs hareket yaptılar, halbuki oluruna bırakıp mevcut format la oynamayıp önceki sezon oldugu gibi en yüksek toplam puanlarla kazanmasına izin vereceklerdi kim olursa olsun.

Hem adil degiller hemde son derece yapım ekibindekiler. Anladık adil olmak öncelikli degil onlar icin, basta para, reyting ve izleyici memnun etmek profosyonel olarak bakacaksak. Fakat bu karar onada ters dusuyor adeta kendi ayaklarına sıktılar.

Cekirdek Emel kitlesini yarısmada ve kanal baglı tutmak istediniz, Emel i ileriki projeler icin baska yapımcılara kaptırmamak icin sozlesme yaptınınız belkide ancak bunun icin yarısmayı feda etmeniz gerekmiyordu finalist olması fazlaca yeterli olmustu zaten.
Uzun vadede büyük hata yapıldı.

Son düzenleme:
Tüm yarısmacıları hesaba katsak hicbir yarısmacı tek basına yarıdan fazla ustunde destekcısı yokdu. Burada Zeynep e oy atanlar 3-5 sms atarken Emel e atanlar 8-9 hatta 10-15 ser sms attılar. Fark buradan doguyor.
Zeynep in ve diger finalde olmayanların destekcileri %60-70 lik bir kesim i olusturuyor. Emel %30 temsil etsede mesela geri kalan kesim zaten Zeynep veya Ilbige nin kazanması beklentisindeler.
Dolayısla Zeynep yada Ilbige kazanıp Emel ikinci olsa, zaten cogunlugun bekledigi olacak. Hatta Emel ciler bile itiraz etmicek cunku haftarlaca Emel in tarz olamadıgında herkez hem fikir.

Ancak kuralları degıstirerek son anda %30 luk Emel cileri mutlu edelim onları kaybetmeyelim derken cogunlugu kaybettiler. Adil olmayan kurgu bir yarısma oldugu izlemeni verdiler onlara.
Emel ikinci olması riskinden niye korktular niye endise ettiler ki boyle radıkal birseye basvurdular. sonucta Emel ikincide olsa ona oy atanlar zaten cok uzulmeyecekdi sikayet bombardımanına tutmucaklardı su anki gibi. Cunku kurallar bastan oyle konusmustu %50 jurı %50 halk oyu ve +1.
Emel i yine kullanırlardı sozlesme yapıp, oyunculuk yaptırıp bunun icin birinci olması sart degildiki.

Tamamen yanlıs hareket yaptılar, halbuki oluruna bırakıp mevcut format la oynamayıp önceki sezon oldugu gibi en yüksek toplam puanlarla kazanmasına izin vereceklerdi kim olursa olsun.

Hem adil degiller hemde son derece aptallar yapım ekibindekiler. Anladık adil olmak öncelikli degil onlar icin, basta para, reyting ve izleyici memnun etmek profosyonel olarak bakacaksak. Fakat bu karar onada ters dusuyor adeta kendi ayaklarına sıktılar.

Cekirdek Emel kitlesini yarısmada ve kanal baglı tutmak istediniz, Emel i ileriki projeler icin baska yapımcılara kaptırmamak icin sozlesme yaptınınız belkide ancak bunun icin yarısmayı feda etmeniz gerekmiyordu finalist olması fazlaca yeterli olmustu zaten.
Uzun vadede büyük hata yapıldı.

Son düzenleme:
bende dahil herkes azeri kıza uyuz olmuş ay çok itici inşallah jüri onu hep mors eder ama nerdeee zengin diye kıza yalakalık bile yaparlar

Bende Zeynep'in kazanacağına kesin gözüyle bakıyordum ve en beğendiğim yarışmacılardandı Nazlı Sultan ile...

Emel'i sevsem de kesinlikle birinciliği haketmiyordu..

Ya ben bu şima'dan inanilmaz irite oldum
şimdi ağir konusucam olmucak ama,o görüntüsüyle neyine güvenmis cikmis oralara.bide yas 17.cahil cesareti tam da bu kizcagiz icin söylenir herhalde.

Ya ben bu şima'dan inanilmaz irite oldum
şimdi ağir konusucam olmucak ama,o görüntüsüyle neyine güvenmis cikmis oralara.bide yas 17.cahil cesareti tam da bu kizcagiz icin söylenir herhalde.
guzellık yarısmasında bırıncıymıs ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…