İşte Benim Stilim TV8 3. sezon

Öykü konuyu kapatmak istiyoru mdiyip neden alevlendiriyor anlayabilmiş değilim !

Öykü yoksa sende Zeynep 2 kıyafet verecek diye mi taraf tutuyorsun ?

Öykü, Zeynep belki seni giydirir de az şık olursun : )

Ouvvvv çok sert oldu

Nurella beni kazandın .... Senin hakkında yazdıkalrımdan dolayı senden özür diliyorum Nurellam benim : )

Evet doğru yarışmacı isimleri ile anketi açtım

ShowTV deki yarısmada daha bir akıcılık ve rekabet var. Kızlar ilk günden cok cesur iddialı ve elestiriler cok sert birbirlerine. Laf atmalar tartısmalar cok hızlı basladı. Tv8 de biraz yumusak ve zorlama gidiyor rekabet.

Ayrıca Cemil Ipekci ve Ebru Akel i , Nur Yerlitas ve Öykü Seyter e gore daha sempatik ve basarili buldum.
Chloe Loughnan Ortaç genc ve yeni olmasına ragmen türkce konusmaya baslamıs. Gelecek de moda ikonu olur.

Reytingler: Tv8 : 1,62 (7.gün) -- ShowTv: 1,41 (1.gün)

Anacım biri de çıksın pazara, halasıgillere çaya, anasıyla güne gitsin!" Black party, pink party"ler, nişantaşında brunch(!)lar , galalar, açılışlar havada uçuşuyor! sanki toplumun çoğu sosyetik! Bana "party" lerde nasıl giyineceğimi öğretme, bana altın gününde nasıl giyineceğimi öğret!
Şaka şaka ben biliyorum zaten "opak çurap, tulüm, ztiletto" yeter (ivana Türkçesi)
Favorim şimdilik maria kız kaliteli olduğu için herkes üstüne gidiyor

zeynep öztürk kesinlikle çok fesat bir tip. her halinden belli yüzünden akıyor resmen kadının... biri güzel giyinse, kendinden emin yürüse bakışlarıyla yiyip bitiriyor... hele emele geç kaldın vs diye saldırması iğrençti. ama emel de çok akıllıca davranmadı sorumlu olduğum kişi yapımcım-yönetmenim siz karışamazsınız dedi ve zeynebe diğer kızları yanına çekip kendine karşı cephe alması için ekmeğine yağ sürdü...

şu anlık en güzel giyinenler açıkara almila ve nazlı yayla.

maria güzel bir kız ama mesafeli duruşu ve dekolte giymemesi nedeniyle üzerine çok gidiyorlar. O program için fazla terbiyeli ve eğitimli bir kızcağız

nazlı hamarat taklit yapmadı bence gerçek zeki müren

Emelin tarzı da güzel aslında ama rol mü gerçek mi bilemedğimiz tavırlarından dolayı kaybediyor. Ve kesinlikle çok çoook güzel bir kız. Catherin Zeta jones, brooke shields karışımı birşey.

Gülay da kesinlikle güzel ama fesat sinsi bi tip

Özden den tiksiniyorum. Marina yırıcıplak.comla çok güzel cevabını verdi.Melisa çelikerle tam bir tencere kapaklar.

Gülşahın taklit ettiği yıldız tilbe rolü de rol değildi gibi. Sosyal seviye olarak biraz sanki.

ve gökçeyi de beğeniyorum aslında hoş kız ve istese güzel iş çıkarıyor ama yaşı küçük olduğundan biraz cahillik var.
ve gülnihali ilk gördüğümde ıyy bu ne demiştim ama -ki yine tarz olarak korkunç- bazen yerinde konuşmalar yapıyor. ve hakedene çok pis laf sokuyor.

keMAL İvana'dan yorum çalayım diyor da bu güne kadar kendi yorumu göremedim ki ?

Geçen sezon bir yorum yaptı aslında Kazen. Yarışmacılardan Melek Balkan ' ın kombini için sen alımlı ve gösterişli bir kadınsın bu boy etek fazla cüretkar gösteriyor seni demişti anlam olarak. Kombinde fotoğraftaki idi. Süper mini beklentisinden uzak dürüst bir erkek gözüyle fikrini belirttiğini söylemişti.

Kesinlikle Gülay !

Ya bu Almila bana Selen Soyderi anımsatıyor. Dün bakıyorum diyorum ay bu Almila kime benziyor, sanki bakışları birini anımsatıyor diye. Sonra ha Selen Soydere benziyor buldum. Selen baygın baygın mal mal bakıyor uyuz oluyorum.Yüz, bakışlar ve tip olarak Almila sanki Selen Soydere benziyor. Seleni hiç beğenmiyorum Almilayıda öyle, aynı tipler.Belki Almila çok iyi bir kız tarz bir kız yanlış anlaşılmasın sadece tip olarak benmediğimi söyledim. Bir tek ben mi benzetiyorum acaba?

gulayi begeniyorum.cok hos hatun.agirligi suan icin cok hosuma gidiyor.

yaa bu sayfa neden bu kadar hareketsiz sirf emel icin yine izlenir bu program aaaa

Ya bu yarışmacılar ne kadar özgüveni yuksek, ne kadar rahat insanlar... Onların rahat tavırlarını, konuşmalarını gordukçe kıskanıyorum. Ben oraya çıksam utançtan aglarım ama bunlar anne babaları ile konuşur gibi konuşuyorlar.
Ama izlemiycem, bu yarışmaya muptela olmıycam !

2 ayrı yarısma olması rekabet doguracak. Buda ileride reyting icin tartısmaların ilginc olayların oyunların bolca olacagı anlamına geliyor. Bir seyler yapmaları lazım 2 yarısmada birbirlerine yakın ancak ilk 30 da degil reyting de, bakalım ne atraksıyonlar yapmak zorunda kalacaklar. Ben sadece hafta sonları elemeleri izliyorum, ancak showtv deki kızlar cok daha laf yapan ve sert asırı özgüvenli entrasan tipler geldi bana. Tv8 dekilerin atak yapması lazım.

tanitimda melisa özdene arkasini dònmüs ya yorum yaparken özden'nin gandalf yorumuna koptum )) òzden'i hic sevmem ama yorum fenaydi.

Melisa köpekleriyle gelcekmiş yarışmaya, çok özlüyormuş Millet de diyor biz çocuğumuzu bırakıp geliyoruz, sana noluyor Garip bi kız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…