İşte Benim Stilim TV8 3. sezon

Sima diskalifiye olduktan sonra acılan bir kontenjan icin, saka maka cikar haberi diye dusundum, uyarmıstım biryerlere yazmıstım aman Melisa demeyin yine.
Harbiden birileri yine Melisa donuyor lafları ediyor simdi gaz veriyorlar millete. 3 ayda 3. Melisa dönüsü.
Biliyoruz, herkez cok seviyor tamam bizde isteriz keske donse ama milleti beklentiye sokmayin bos yere.

ya geçen gün bu programda kızılderili kıyafetleri giyen bir kız arapça şarkı eşliğinde oynuyordu, şarkıyı da hepsi biliyordu. muftuu muftuuu mu diyorlardı ne diyorlardı bilmiyom da ama şarkı çok güzeldi ya bilen varsa yazsın lütfen o şarkıyı arıyom o zaman o duyduğum kelimeyle aradım bulamadım şimdi o kelimeyi de unuttum.

Bu mu acaba?

Dun Ingizlice dokturduler konuk gelmisti, Öykü Ivana Sima. Ivana hep ingilizce konussun turkcesinden cok daha iyi anlıyoruz.

Dün Sima nın yaptıgı davranıs ları gormeyen varsa bır izlesin kesinlikle dengesiz guvenilmez ve ukela. Sinem e yaptıgı ile sahte arkadas oldugunu kanıtladı. 17 yasındakı kız 25 yasındakı kızlara direktif vermeye kalkıyor. Tam Hihal ve Özden davranıslarını aynen Sima da da goruyoruz. Nihal in arkada yonetmeye kızları kalkısması ve Özden in kendini begenmis saygısız davranısları Sima da birlesmis.
Sima nın yazdıklarını yalan ınstagramda, kendi bilincli isteyerek Sinem e cephe alıyor.

Son düzenleme:

Ee Reytingi Nihal ve ozden yapiyodu, simdide Sima. O dengesiz kizin acaip takipcisi var instagram hesabinda. Tabi memleketinde daha once unlu olmasinda buyuk bir pay var ama ergen kizlarda Simayi kesin rolmodell olarak goruyodur.

Ee Reytingi Nihal ve ozden yapiyodu, simdide Sima. O dengesiz kizin acaip takipcisi var instagram hesabinda. Tabi memleketinde daha once unlu olmasinda buyuk bir pay var ama ergen kizlarda Simayi kesin rolmodell olarak goruyodur.
takıpcıler 14-15 yaş zaten :=)
öyle kalın dudaklı olup uzun burunlusunu ılk defa gordum

Sima instagram hesabinda kendini aklaMis

Eklentiler

• image.webp
    72,1 KB · Görüntüleme: 93
  • image.webp
    71,1 KB · Görüntüleme: 95
  • image.webp
    58,7 KB · Görüntüleme: 111
Mihriban güme gitti. Anlamistim bu kiza haksizlik yapilacak. Sima nin ayrilmasinda alakasi olmamasina ragmen Mihriban a karsi operasyon baslamisti nette. Torpill ''Mihriban kazandirilacak'' diye.
Sima nin bu Zeynep ve Sinem ile arasi bozuktu. Mihriban en guzel ve sakin kizdi, yazik oldu.

Neden kavga etmeyen uslu oturan favorilerin hepsinin adi kotu kalpli, sinsi ve torpilliye cikiyor.
Makyaj odasinda gizli kameralarimi varda bilmedigimiz birsey biliyorlar?
Ilk sezon Ezgi, ikinci sezon Zeynep, simdide Mihriban, cok gereksiz sacma ithamlar cikartiyorlar efendi kizlara.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…