- 15 Aralık 2009
- 8.948
- 21.395
- 873
ya geçen gün bu programda kızılderili kıyafetleri giyen bir kız arapça şarkı eşliğinde oynuyordu, şarkıyı da hepsi biliyordu. muftuu muftuuu mu diyorlardı ne diyorlardı bilmiyom daama şarkı çok güzeldi ya bilen varsa yazsın lütfen o şarkıyı arıyom o zaman o duyduğum kelimeyle aradım bulamadım şimdi o kelimeyi de unuttum.
ay bu sima denen kız değil 17, 77 sinde bile adam olmaz, kimbilir daha ne yalanları varda....
Dun Ingizlice dokturduler konuk gelmisti, Öykü Ivana Sima. Ivana hep ingilizce konussun turkcesinden cok daha iyi anlıyoruz.
Dün Sima nın yaptıgı davranıs ları gormeyen varsa bır izlesin kesinlikle dengesiz guvenilmez ve ukela. Sinem e yaptıgı ile sahte arkadas oldugunu kanıtladı. 17 yasındakı kız 25 yasındakı kızlara direktif vermeye kalkıyor. Tam Hihal ve Özden davranıslarını aynen Sima da da goruyoruz. Nihal in arkada yonetmeye kızları kalkısması ve Özden in kendini begenmis saygısız davranısları Sima da birlesmis.
Sima nın yazdıklarını yalan ınstagramda, kendi bilincli isteyerek Sinem e cephe alıyor.
Bence o kizda yalan soyleme hastaligi varEdepsiz. Ne denli agir bir kelime kullandiysa tv de bile yayinlanmiyo.
takıpcıler 14-15 yaş zaten :=)Ee Reytingi Nihal ve ozden yapiyodu, simdide Sima. O dengesiz kizin acaip takipcisi var instagram hesabinda. Tabi memleketinde daha once unlu olmasinda buyuk bir pay var ama ergen kizlarda Simayi kesin rolmodell olarak goruyodur.
aynenbebek gibi pış pışlayıp duruyo şuan juri kaç saattir, hala surat 5 karış, neden pış pışlıyolar hala anlamış değilim şımarık
Ayyyy ay ay
Bu mu acaba?
Ne demek canım . Ama muftuuu diye nasil anladin bravoAyyyy ay ayİşte bu.
Ay sağol canım ya ben bunu 'muftu' muftu diye zor bulurdum
ben bişey tahmin ettim ama yazarsam ban sebebi
takıpcıler 14-15 yaş zaten :=)
öyle kalın dudaklı olup uzun burunlusunu ılk defa gordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?