İşte Benim Stilim TV8 3. sezon

Yapmacik yapmacik gülen kiz kimdi ?
Yüzü çok güzel ama konusmasini duymak istemiyorum.

Bilmem hos kiz sanki yüzü falan iyi :)
Pek izlemiyorum ben bu sezon yapmacii geliyor
ben bunun yüzünde güzellik göremedim pek ondan aklıma gelmedi
bende ço güzel yüz deyince o kız aklıma geldi bebeksi yüzlü diye. bu tam banu alkan tavırlı :d

Bu kızlar Melisaya niye taktı acaba? Hep yalancı diyorlar kıza, çok konuşması falan da gıcık ediyor heralde milleti.

Bi yerde okudum bu Nazlı Hamarat Ege üniversitesinde okumuş, okula her gün İstanbuldan uçakla gidip gelmiş Zenginin malı bizim çenemizi yoruyor işte

Mariacim cuvalladin canim Zaten millet ustune gelmeye yer ariyor, daha titiz olman gerekirken salmis gitmissin, ben de kizdim valla.

Nazli Hamarat sarkici , albumu var
Melisa Dogan profosyonel manken.
Ekonomik durumlari gayet iyi. Ancak adin zengin e ciktimi anlat kendini bir daha anlatabilirsen, bazilari bunu sana karsi kullaniyor yarismada.
Gülay vampir kiyafeti ile hatirliyorum eski eleme gecesi, Ilbige-Zeynep-Gulay 3 u eleme kalmisti. Aralarinda zayif tarz kalan Ilbige idi. Gülay goturur bu yarismayi sonlara kadar, Tugce gibi manken/sunucuda olur.

Dun gece iki yarismaya baktim,
Maria cok sacmalamis, Kemal fena firca cekti, neredeyse studyoyu terkedicekti aglayarak, sonra geri donup ozur diledi.
Nazli Hamarat 60 bin liralik elbise giymis onceki gunler duyduguma gore, bu Nurella nin maasindan fazla (eyvah ) ve Ezgi nin su goremedigimiz efsane cantasinin 3 kati. Ayrica Nazli nin kocasi yurt disindan hakiki cantalar getiriyormus, oda kiraliyormus yarisma icin.
Melisa ruhen, davranis olarak erkeksi biraz, sert aciksozlu ve dobra, rol kabiliyeti ve esnekligi yok. Tam bir Iron Model, tarz bir kiz.
Nihal halen seviyeli konusamiyor, ilk eleme geceleri gecen yil cok civik ve laf sokmalarla dikkat cekmisti. Dün Öykü alaylı bir sekilde niye böyle konusuyorsun sordu ona. Tarz da yok., genel olarak oradakilerin en kötüsü.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…