- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.757
- 248
Bi yerde okudum bu Nazlı Hamarat Ege üniversitesinde okumuş, okula her gün İstanbuldan uçakla gidip gelmişZenginin malı bizim çenemizi yoruyor işte
Bence stilist ile çalışmak tamamen haksızlık.Nazlı Sultan Styling ile calısmakla anılmaktan cok sinir bozulmus ondan aglamıs. Tartısma hem Nazlı ya hem Melisa ya styling yaptıgını telefonda soyleyen bır stilist yuzunden cıkmıs.
Melisa kendi cebinden 1500 lira odemıs bir kombı yapması o stiliste. Butun sorun bundan cıkmıs. Nihal konuyu acan kisi, onu Özden ve Almila destekledi.
Maria ve Zeynep Melisa yı destekledi konusmalarıyla. Zeynep: Aramızda baska caktırmadan stilist le calısanlar olabilir diyince alkıs aldı.
Kemal stilis ile calısabilirsiniz, format a aykırı degil dedi. Ancak konu fazla büyüdü. Nihal, Melisa Nazlının sponsoru ile haftada 1500 liraya ucret anlasmıs diye olayı carpık cekilde acmasıyla patladı. Zincirleme etki yaptı butun gün Özden podyuma cıktıgında feci kavga cıktı. Maria, Özden hakkında arkada yaptıkları hakkında cok tuhaf seyler soyledi.
www.youtube.com/watch?v=bp3I06ie26o
Bu Urfalı Zeyno bana çok yalancı geliyor. Her dediğini inkar ediyor, hatırlamıyorum ayağına yatıyor. Gülay'a karşı Zeynep'in dediği bi lafı söyleyen kişi ortaya çıkmadı ama Gülay'la beraber Emel ağladı, belki de Emeldir diye düşündüm ben. Kıza destek olan sadece tek hücreli amip Nihal oldu.
dünku bölumde bence gulay gayet samimi geldi bana.aksine zeynepte bu samimiyeti goremiyorum nedense isinamiyoum bu kadina.birde gökce inanilmaz uyuz bir kiz.cok gozume batiyor.sizde farkettinizmi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?