İşte Benim Stilim TV8 3. sezon

öykü ye iyice gıcık olmaya başladım , bu sezon farkettiniz mi kavga tartışma çıkması için nasıl da uğraşıyor

özden i ilk gördüğümde beğenmiştim ama hareketlerini görünce uyuz oldum ne sanıyorsa kendini haspam ağzına kürekle vurulası nazlı hamarat a da uyuz olur kroyum emmeee para bende tipinin kadın versiyonu gülşah ın yüzü çok tatlı ama o da uyuz nihal i de görmek istemiyorum

ayrıca emel i çok yapmacık buluyorum hareketlerinin bir çoğu yapmacık bence dikkatleri üstüne toplamak için salağa yatıyor çok itici zeynep te güzel de konuşması beni deli ediyooo

nazlı hamarat 88 liymiş kızlarrrrrrr duydunuz mu?

özden çook çook itici bi kiz, tatliyim sevimliyim havaları cok sevimsiz
melisa şahin çok kendini beğenmiş
nihal, o dudaklar ne öyle yaaa... seksi mi olduğunu sanıyorsun kızım sen

yahu bu kızlar çok seviyesiz, yeminle ayşegül bile daha iyiydi bunlardan

emel, senden bişi anlamadım..

benim için favoriler
zeynep ve gülay

Nazli sarkici, evli, cocuklu, sponsorlu, kendi butigi var, var oglu var.... ancak kadinin tam bir assolist bir tarz i var. Bulent Ersoy gibi cakma kadin assosistde degil.
Dunyada kimse hergun ucakla okula veya ise gidip gelmez (Jennifer Lopez bile). Bu sezon yarismacilar ucuk olunca dedikodularda üst seviyeye cıkmıs.

Maria acaba magdur oyları toplarmı halkdan, pek o ayaklara girmiryor gibi ancak Juri ile arasında sorun var. Yabancı oldugu icin pek destek gormez izleyici tarafından ancak.

Melisa su Nihal ı birgün dovecek, cok gerildi. Biri cok sert dıgeri cok sulu gayrı ciddi konusma tarzı, zıt tipler kavga cıkacak, yayınlarlarmı acaba. En azından bir okkalı Osmanlı tokatı beklıyorum Delikanlı Melisa dan.

Son düzenleme:
bugün tv'yi actığımda nazlı'nın aglamasına denk geldim.
3 haftadır çocugumu görmüyorum dedi.
sırf tarz olabilmek için çoçugunu bile hiçe saydığını söylüyor..jürinin de övmesi bir okadar saçmaydı.
insanlar neler le ugrasıyor bunlar harbiden ne sebeblerden aglıyorlar ya.
hey yarabbim..

Nazli Hamarat mi aglamis, babasi mi gostermiyormu cocugu ona yoksa?

Ezgi Baylar ise sirket deki isinden ayrildim demisti kızı icin, ayrıca kadın 105 kombi yaptı 3 ayda bir kez olsun of ailesi hakkında sızlanmadı, duygu somurusu yapmadı. (1 yıl once de babasını kaybetmis)

Bunlara ne oluyor, Tarz olmak icin 7/24 butikdemi yatıyorlar onlar?

Pazartesi fragmanini gordum kavga dozasini artiriyorlar reyting leri yukari tasimak icin. Bu sefer Juri de isin icine giriyor goruldugu kadariyla.
Nurella ''o yuzunu gormek istemiyorum senin'' diye bagiriyor.

Nazli Hamarat Degil, Nazli Sultan imis cocugunu gormedim diyip aglayan.
Melisa ya karsi bir ittifak kuruluyor, Nihal ve Gulsah aralarina Nazli Sultan ida eklemis.

Melisa nin 1500 lira stilist tuttugunu idda ediyorlar. Bunun icin kiyamet kopartiyorlar.
Gercekten cok komik ve sacma, Herkezin kendi kuaforu danismani sponsor menejeri olmasi kadar normal birsey yok.
Fakir edebiyati yapmak yok benim benim sponsorum sana yardim ediyor, arkadasim senin stilistin olmus diye ekranlara oynamak duygu somurusu yapmak, halen bu yollara basvucaklarsa aman biz almayalim lutfen millet cekemez sizi. Reyting alir kavga izlemek isteyip gulmek icin ama karizma sifir olur yarimacilarda.

Nazli Sultan in, Melisa nin stilisti yuzunden aglayip sonra ben cogumu 3 hafta goremiyorum edebiyati ile konusmasi gercekmi yoksa biz mi yanlis anladik fragmandan.

www.youtube.com/watch?x-yt-ts=1421914688&v=4Tpjw4NsQbE&x-yt-cl=84503534#t=62

Seyreden varmi tamamini o gün?

14 haftalik birinci sezon ilk ve son olmus o kalitede. Burada tarzların konusulmasından cok bel altı vurmalar fiskos dedıkodular, ekranlara oynamak var.

Son düzenleme:
Nazlı Sultan Styling ile calısmakla anılmaktan cok sinir bozulmus ondan aglamıs. Tartısma hem Nazlı ya hem Melisa ya styling yaptıgını telefonda soyleyen bır stilist yuzunden cıkmıs.
Melisa kendi cebinden 1500 lira odemıs bir kombı yapması o stiliste. Butun sorun bundan cıkmıs. Nihal konuyu acan kisi, onu Özden ve Almila destekledi.
Maria ve Zeynep Melisa yı destekledi konusmalarıyla. Zeynep: Aramızda baska caktırmadan stilist le calısanlar olabilir diyince alkıs aldı.
Kemal stilis ile calısabilirsiniz, format a aykırı degil dedi. Ancak konu fazla büyüdü. Nihal, Melisa Nazlının sponsoru ile haftada 1500 liraya ucret anlasmıs diye olayı carpık cekilde acmasıyla patladı. Zincirleme etki yaptı butun gün Özden podyuma cıktıgında feci kavga cıktı. Maria, Özden hakkında arkada yaptıkları hakkında cok tuhaf seyler soyledi.
www.youtube.com/watch?v=bp3I06ie26o

Son düzenleme:
Dun reytingler bu yuzden biraz fazla cıkmıs. Kadayıfın altını bıraz daha ısıtmıslar ama dikkat etsinler kadayıf yanabilir yoksa kacarsa ipin ucu.

Zeynep Öztürk butiginin reklamini yaptigin yetmez mi ? Ne giyinmeyi biliyorsun, ne konusmayi biliyorsun. Tek yaptigin ortaligi karistirmak ve reklam yapmak.

zayif halkasin kabul et !

Bence stilist ile çalışmak tamamen haksızlık.
Maddi durumu yetersiz diye stilist tutamayanlar ne olacak?
Tarz arıyorsak bu o kişinin tarzı olmalı, stilistle babamda tarz olur

Bu Urfalı Zeyno bana çok yalancı geliyor. Her dediğini inkar ediyor, hatırlamıyorum ayağına yatıyor. Gülay'a karşı Zeynep'in dediği bi lafı söyleyen kişi ortaya çıkmadı ama Gülay'la beraber Emel ağladı, belki de Emeldir diye düşündüm ben. Kıza destek olan sadece tek hücreli amip Nihal oldu.

dünku bölumde bence gulay gayet samimi geldi bana.aksine zeynepte bu samimiyeti goremiyorum nedense isinamiyoum bu kadina.birde gökce inanilmaz uyuz bir kiz.cok gozume batiyor.sizde farkettinizmi bilmiyorum

dünku bölumde bence gulay gayet samimi geldi bana.aksine zeynepte bu samimiyeti goremiyorum nedense isinamiyoum bu kadina.birde gökce inanilmaz uyuz bir kiz.cok gozume batiyor.sizde farkettinizmi bilmiyorum

Farkında değilmisiniz ? Arkada olan tüm olayları ön tarafa taşıtan zeynep denen yaışmacı. Yarışma dışında her şey için orada iyi ki bir butiği var. Butiği olmasa arka planda yaşananları öne taşımasa konuşacak konusu kalmıyor ...

Juriye verilen rusvetler hakkinda ne dusunuyorsunuz ?

Hayir rusvet verilir de yussuzce jurinin bunu istemesi geleni de almasi bu nasil etik bir davranistir ?

Bu zeynep ne çirkefmiş

Kendi güzel ama kalbi kötü

O kötülükte tüm güzelliği kapatıyor, oysa ki yeşil elbiseli ilk haftada giydiği kıyafet çok güzeldi

Hediyeler belli bir lirayi cekmedik ce rusvet sayilmiyormus. Kanun oylemis, pehe.

Ilk ön elemelerde bu gelir farklıgı nın yarısmacılar arasında sorun cıkaracagını anlamıstık. Ancak bu stilist sponsor, styling tartısmaları cok sulandı. Hemen hemen herkez kullanıyor ancak birbirlerinin sponsor kullanmasına devamlı atıslar.
Birde orada oraya geldigi ilk günden beri fakir edebiyatı, haksız rekabet iddiası ile devamlı konusan bir Nihal var. Onu pesine takilmıs iki kisi. Hedefde basta Melisa ve Maria var bu kucuk cetenin, ardından 2 Nazlı.

Özden, Nihal, Gülsah zayıf halkalar tarzda, fizik de yok. Tek yol prim ve ün yapmak icin olay cıkarmak ve arkada olanları kullanarak tartısma cıkarmak. Nazlı carpık konusma tarzıyla yine ne konusacak darken bu sefer kopek mevzusunu actı. Aysegül ün yolundan gidelim diyorlar ama 3 ünü toplasan bir Aysegül de etmez, klaslıkda ve beceride.

Emel, Nurella nın degigi gibi cok düz ve tepkisiz. Orada takılıyor iste arka planda kalıyor, farklılık net bir özelligi yok.
Melisa en iyi vucuda sahip, tarz ortaya koyarsa süpürür gider finale. Zaten o yürürken acayip uyuz olan, dolanlar var orada, kendilerini belli ediyor cakma tipler.

Son düzenleme:
Zeynepi halk seviyormuş keşke burayı da okusa...

Biri şunun profiline bu sayfayı üflese de insanların ne düşündüğünü öğrense :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…