hepsinin burnunda but var
burunlarından nefes alamıyorlar konuşurken
Ozellikle Nazli Hamarat ve Melisa dahepsinin burnunda but var
burunlarından nefes alamıyorlar konuşurken
Ozellikle Nazli Hamarat ve Melisa da
Inanin 10 gundur bunu dusunuyorum bende :) Neden hom hom hommm konusuyorlar bunlar :)
Gercekten mi, ne dediHata bende ki gidip Zeynonun instagramina 2 kelam yazdim, havaya girmis hasbam gelip cevabi yapistirmis bana :)
Ozlem Ozden ornegini gorduk, yakinda tvlerde boy gostercekmis. O da reklamin iyisi kotusu olmaz mantigiyla yurudu. Cok luzumsuz insanlar meshur oldu20 gun ekrana cikinca kendilerini bunlar nerede goruyor anlamakta zorlaniyorum.
20 gun ekrana cikinca kendilerini bunlar nerede goruyor anlamakta zorlaniyorum.
Ozlem Ozden ornegini gorduk, yakinda tvlerde boy gostercekmis. O da reklamin iyisi kotusu olmaz mantigiyla yurudu. Cok luzumsuz insanlar meshur oldu
İnanilacak gibi degil yaaaa kaçırmışsın sen özlem zaten tv de artık
atv de bi şarkı yarışması var orada o
kuliste görevli şu annesiyle ilgili anısını anlatıp ağlayan kızla birlikte
İnanilacak gibi degil ya
Maria kotu giyinmese Turkcesi ile bunlari ezecek : )
Juri de Oyku de Maria'nin uzerine cok gidiyor o garibimde yapilanin farkinda degil...
Zeynepten yeni dedikodular bekliyoruz kulisi vitrine tasimasa konusacak konusu da yok...
Turkiye'de yasiyoruz alisin boyle 3 gunluk sohretlere ...
Hata bende ki moda programi diye bu zavallilari izleyip burada paye verdim ...
Su Emel arkada otururken dikkat cekmiyor, ancak podyumde iken ne kadar yapmacik zorlama bir tip, Cakma Nurella el hareketleri, kadin gunubirlik lerde devamli kahkaha atan tipler gibi yada alkolun etkisi ile gulmeler.
Bu kadini Hindistan Muzikal Filmlerinden mi bulmus lar? Bu tum yarismayi yilan el hareketleri, dansoz oynaklik, kivirtmalar ile goturur. Durdurdugu yerde bile kivrilmaya basliyor konusurken, orasi burasi cok oynuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?