İşte Benim Stilim TV8 3. sezon

Özlem Özden bir zamanlar sosyal medyadaki gaza kapılıp ben halkım, siz sosyetiksiniz gibi laflar dıyecek noktaya gelmisti yarısmada. Hatta Miami de evi var iddiasında bulunmustu Ezgi Baylar icin. Tam kopartıyordu zengin lerin arasında magdur bir yalnız halk kadını rolleri tutuyormu?

Birde bu Miamı de nasıl bir sehirdir ki, butun avrupanın orta direk ustu insanların evi varmıs. Bir de mesur Miami konseptleri.
Bugun nereye gidiyosun? Miami de gece klubunde arkadaslara egelenmeye, o yuzden giydim boyle. Bak sen...
Ama onların Styling i vaaar, cok canım sıkkınn, haaksızlıak.

Son düzenleme:
Ozellikle Nazli Hamarat ve Melisa da

nazlı hamarat teflon tavayı yiyince beyni burnuna düşmüş heralde

Inanin 10 gundur bunu dusunuyorum bende :) Neden hom hom hommm konusuyorlar bunlar :)

hepsi birbirinden özenti
hele biri var konuşurken sürekli türkan şoray taklidi yapıyor mimikleriyle
neydi o hostesti galiba
birde el kol hareketlerini çok kullanan biri var zeynep miydi adı
en can alıcı nokta da sırası gelen herkese çemkiriyor ama program bitip şarkı çalmaya başlayınca kalkıp kol kola dans ediyorlar

Hata bende ki gidip Zeynonun instagramina 2 kelam yazdim, havaya girmis hasbam gelip cevabi yapistirmis bana :)

Senin reklamini mi yapacaktim demis : ))))

Bende cevap olarak : su konuda hata yaptim, kisisel fikrimi kurumsal hesap ile ifade ettim. Bunun icin uzgunum ama reklama ihtiyaci olan sensin ben degilim. Stratejin guzel, reklamin kotusu olmaz... devam ve saygilar

20 gun ekrana cikinca kendilerini bunlar nerede goruyor anlamakta zorlaniyorum.

Ozlem Ozden ornegini gorduk, yakinda tvlerde boy gostercekmis. O da reklamin iyisi kotusu olmaz mantigiyla yurudu. Cok luzumsuz insanlar meshur oldu

aaa kaçırmışsın sen özlem zaten tv de artık
atv de bi şarkı yarışması var orada o
kuliste görevli şu annesiyle ilgili anısını anlatıp ağlayan kızla birlikte

Turkiye'de yasiyoruz alisin boyle 3 gunluk sohretlere ...
Hata bende ki moda programi diye bu zavallilari izleyip burada paye verdim ...

Maria kotu giyinmese Turkcesi ile bunlari ezecek : )

Juri de Oyku de Maria'nin uzerine cok gidiyor o garibimde yapilanin farkinda degil...

Zeynepten yeni dedikodular bekliyoruz kulisi vitrine tasimasa konusacak konusu da yok...

Maria kotu giyinmese Turkcesi ile bunlari ezecek : )

Juri de Oyku de Maria'nin uzerine cok gidiyor o garibimde yapilanin farkinda degil...

Zeynepten yeni dedikodular bekliyoruz kulisi vitrine tasimasa konusacak konusu da yok...

zeynebin dedikoduları nazlı hamaratın hizmetçileri şoförü melisanın hayvanları her gün popüler konu zaten
yazık melisaya bugün yine çok yüklendi nurella
o kadında ayrı bi olay zaten
bence o koltukta yaşıyor koltukla geziyor
kadını hiç ayakta görmedim daha

Turkiye'de yasiyoruz alisin boyle 3 gunluk sohretlere ...
Hata bende ki moda programi diye bu zavallilari izleyip burada paye verdim ...

özlem özdenin harareti yok hiçbirinde ama

Aylar once yazmıstım, Tugce manken olur, Özlem showgirl. Tugce oyunculuk okumus, eskıden sunuculuk yapmıs.
Simdi Özlem ve Tugce ATV ile anlastı yarısma basladı bile, sunuculuk yapıyorlar. Tugce mankenlik ajanslarından teklif almıs birde. Nur Bozar deneme cekimlerinde begenilmemis kadrodan cıkartılmıs. Nur da zaten özel birsey yoktu, yetenekli olsa eskiden bir yere gelirdi daha once klipde oynamıs birde guzellik yarısmasına katılmıs. Gizem dizi de oynuyor.
Ezgi, Ikizler, Aysegül, Tugce Okan Bayulgenin programına konuk olmuslardı en son gordugumde.

Su Emel arkada otururken dikkat cekmiyor, ancak podyumde iken ne kadar yapmacik zorlama bir tip, Cakma Nurella usulu el hareketleri, kadin gunubirlik lerde devamli kahkaha atan tipler gibi yada alkolun etkisi ile gulmeler.

Bu kadini Hindistan Muzikal Filmlerinden mi bulmus lar? Bu tum yarismayi yilan el hareketleri, dansoz oynaklik, kivirtmalar ile goturur. Durdurdugu yerde bile kivrilmaya basliyor konusurken, orasi burasi cok oynuyor. Özbek / Hindu Tarzı bu dersek onlara hakaret olur.

Yanılmısız heralde button una basıp aktiv olunca tip hic sıradan degil. Goreni kacırır.

Son düzenleme:

Evet hint filmlerinde ki kadinlara benziyor hi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…