İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

birazdan benim göbişte geliyo ve diğer göbişlerin arasında yerini alıyor hemen ekliyom...

bakalım oldumu sakın korkmayın 7-8 aylık değil haa 17 haftalık daha...

Son düzenleme:
eylül canım maşşallah... ne güzel normal göbüşün var canım çok büyük değil... sağlıcakla gelsin minişin...

eylülcüm süper valla.
okadarda büyük değil arkadaşların dediği gibi..
benimkide bukadar varda..
ben bi türlü çekip koyamadım:1rolleyes:
en kısa zamanda koyucam amajeyyar

yok yok iyi bence..
ee yavaş yavaş hepimizinkiler büyüyo.dün akşam teyzem diyoki sanki son 2 haftada daha çok büyüdü karnınsırnaşık şey
bunlar hoş şeyler.takma sakın kafana..

birde kızlar dünden beri bebişim hiç oynamadı ..normalde çok hareketlidir..şekerli birsürü şey yedim yine de tık yok ..meraklandım şimdi..

eylülcüm göbişin çok güsel gayet iyi takma kafana benim ki de o kadar zaten
ama daha resmimi koyamadım kablo iş yerinde kaldı hala gidip alacağım

senin ki yine dünden beri oynamamış bizim ki daha oynamıyor bile
ne kadar üşengeç bir kızım var benim ya oynamaya üşeniyor herhalde

eylülcum masallah bebısın pek gusel cıkmıs :asigim:
diğer annıslerınde gobuslerınıde merak edıyorum

senin ki yine dünden beri oynamamış bizim ki daha oynamıyor bile
ne kadar üşengeç bir kızım var benim ya oynamaya üşeniyor herhalde

kimse inanmıyor ama ben 13 haftalıktan beri hissediyorum..kimileri bağırsaklarındır diyordu ama 27 yıldır benimle olan bağırsaklarımın hareketlerini biliyorum heralde..bu bambaşka bişey..içinde kedi var sanki:roflol::roflol:

Eylül maşallah diyelim nazar değmesin. Hiç de o kadar büyük değil. Sen bizim iki hafta önceki fotolarımıza bakıyorsun da ondan kendini büyük sanıyorsun. Dur bak biz ikinci fotoları dökülünce o zaman anlarsın göbüşünün ne kadar normal olduğunu. Büyüyoruz annesi daha ne kadar küçük olabilir ki :) Benimki de böyle

Evvvveeeeeet Dark hadi ekleyelim. Üç hafta geçti galiba biz ilkini ekleyeli. Bayağı fark etti o zamandan beri. Hadi önce sen ekle. Biz de çekeriz fotoları bu arada :))) Ama son tarihli foto istiyoruz ona göre. Yok bu bir hafta önce çekilmişti yapma :)))

ewt kızlar artık ikinci fotoları ekleme zamanı geldi artık iice büyüdü göbişler... ben yarın ekliim bari... a.s.a.s.a.s.

bi süre gelemedik yaniniza ama
simdi 20 haftalik olarak dönüyoruz sayfalara:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…