İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

ewt canım haklısın ben tedaviye başladığımda 58 kiloydum ve geçen hafta 65 kilo olduğumu görünce
çok şaşırdım hiç okadar sanmıyordum ama azıcık kilo alsam zaten göbişim çıkardı allahtan boy varda
kurtarıyordum ama şimdi göbekde var bebekde var :)) hiç dert etmiyorum kiloları elbette büyüyecek
7 sene bunun için bekledim birazda şişkocuk geziyim nasıl olsa veririm kiloları arkadaşım 30 kilo aldı hamileliğinde ve yardımsız 3 sene içersinde sadece dengeli seviyeli beslenerek verdi bizde doğumdan sonra veririz bebişler sağlıklı olsunlarda kilolar önemli değil

Tamamen sana katılıyorum. Tabii ki 7 sene bekledikten sonra kiloyu da dert etmeyeceksin. Ama birazcık da bebeklerimizin sağlığı ve doğumun kolay geçmesi için önemli aldığımız kilolar canım. Çok sevindim bu arada bebeğinin gelişine. 7 yıldan sonra eminim senin için anlamı büyüktür.

julianne cim çok sağol benimde hoşuma gidiyor göbiş hele eşimin sormayın yani
tombilik oldum artık adımı değiştirdi şimdiden 58 kilo ve 1.68 boyundaydım
gayet iyiydim ama tedeviden sonra birden kilo aldım hamile de kalınca birde haretli bir ainsan ken birden hareketsiz kaldım hemen hemen transferden sonra 2 ay annem sağolsun yedirdi yatırdı onun içinde birden ve çok kilo aldım dikkat etmeye çalışsamda yaramaz aç kalmaya hiç tahammül edemiyordu ara ara ve sık yemeye çalışıyorum bakalım hayırlısı bu gidişle 30 kiloya ulaşacam heralde:))

azo cum çok sağol kime yakışmazki hamilelik annelik dimi en kısa zamanda senin göbişide bekliyoruz

hahahaha işte benim göbişş kızlar anca bukadar çekebildim
tek başıma benim göbek sizden biraz daha fazla büyük gibi hııı
ne dersiniz 7 kilo alırsan öle olursun desenize....:))

Maşallah canım sana ve bebişine.

Ya sürekli kiloluyum kiloluyum diyodun bende seni baya kilolu sandım.Hafif balık etliymişsin.Bence çok da takılma bu konuya.Göbişte yakışmış.

Kızlar ben de dün itibarıyla 65buçuk geldim sağlık ocağında.
Ama dijital değildi.Belki gramajda biraz hata olabilir.
Bende 61küsürle başlamıştım.Fazla almadım şimdilik.4 kiloda normaldir heralde.

Bebişim 17 haftalık....

göbişler ne güzel maşallah benimde artık belli olmaya başladı
fotoğraf çekme özürlüsü olarak henüz çekip ekleyemedim
bu arada ben 1 kilo almışım kızlar bebeğim 17 haftalık

slm kızlar ben de ilk 16 haftamda topu topu 1kilo almışım,bu duruma bayağı taktım doğrusu:çok üzgünüm:,bu aralar daha fazla yemeye içmeye çalışıyorum,
fater cim yanlız olmadığımı görüncebiraz rahatladım açıkçası:1hug:

deryacım 7 kilo aldım diyorsun ama fotoda o kadar belli olmuyor gayet normal duruyor yani. Ben de 1.68 boyundayım 57 kilo ile başladım, şimdi 59 kiloyum. bu ayın sonunda kaç olurum bilmiyorum. çok fazla kilo almakta sağlığımıza zarar elbette dikkat etmekte fayda var, ama yine de bunu yaparken bebeğimizi de aç bırakmayacağız. a.s.

canım bende şimdiye kadar sadece 1 kilo aldım.doktor zaten şimdi alma kilo açta kalma ama hamur işlerinden uzak dur dedi.önemli olan bebşilerimizin sağlığı..ileriki haftalarda zaten daha hızlı kilo alacakmışız..

ben ilk 3 ayda 3 kg verdim, doktor normal diyor. bulantım çok vardı ama hiç kusmadım. aksi takdirde daha çok kilo kaybedilebilirmiş. şimdi 15.haftadayım 1 kg aldım. iştahım daha yeni yeni açılıyor... herkes kilo almış doğrusu kendimi biraz kötü hissettim.

Bu kisiden kisiye deisio güselim sen nie kendini kötü hissediosunki bulantıların yüüsnden yiyememissin zaten doktorunda normal demiş ..Hem kilo almak ii bişimi yaa :)) Ben de cok dua ettim bulantım olsun kusim die ama :)) maalesef yemeye dewammm :))

bende bu ay bı kılo almısım her ay bı kılo alıyorum ıkı almısımdır dıye dusunmustum oysa morcadı sen yenımı katıldın aramıza ben senı hıc gormedım galıba sekerımmm

kimimiz kilo vermekten kimimizde çok fazla almakdan
şikayetçiyiz normalde bu haftalarda 2 kilo kadar alınabiliyormuş
ama benim 7 kilo birden almam dr umun da gözünden
kaçmadı ve çok kızdı aslında göbişimin çıkması kilo almam
hiçde beni üzmüyor ama çevremde kilerde '' çok almışsın
şimdiden bu kadar alırsan nasıl doğuracaksın yok sıcaklara
geliyor şişersin albümün oluşur bebek az kiloda doğar '' falan diyince
çok üzüldüm açıkcası ama zayıftım ve mide bulantım olmadığı için
iştahım çok açıldı ve hiç kısmadım hep yedim ama şimdi daha dikkat
ediyorum bebeğimin sağlığı için ona yararlı besinler yemeğe daha çok
gayret ediyorum abur cubur dan uzak duruyorum benim tek derdim aslında
çok tuzlu yemek ve beyaz ekmekdi şimdi beyaz ekmek eve dahi almıyoruz
buğday ekmeği alıyoruz eşimde benimle yemek mecburiyetinde kalıyor yazık
ama hala tuzu azaltamadı yaklaşık 3lt su içiyorum gün boyu da wc ye koşuyorum
bakalım 10 gün sonra gideceğiz kaç kilo almış olacağım

Deryacım bebişlerimiz saglıklı olsunda hakikaten pek önemi yok benim için kiloların ama ben 4 ayda 4 kilo almama ragmen sagolsun gören herkes 4 kilo aldın sonra nolcak senin halin diolar nasıl dogurcan diolar albimin mi, ne onu banada sölediler cnm :) Psikolojimi bozdular Ama şu war kim ne derse desin takmıorum ve hala tam gaz yiyorum :))) Acıkıorum napim :)

başlarda bende çok taktım yağmurcum ama dediğin gibi acıkıyorum yaa
hele sabahları sanki bebeğim acıkmışda beni uyandırıyor yüreğim bayılıyor derler ya
aynen öle oluyorum valla sanki günlerdir hiç yemek yememiş gibi oluyorum
bende yiyorum canımyicemde valla ma işte yinede bir öğünde dikkat edersem
diğerinde etmiyorum napıım

aman bosver yiyelim veririz nası olsa :))))) Ay aynen sabahları ölüorum uyuyamıorum ya aclıktan sanki 40 gün yemek yemedim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…