ama senin ki 20 haftalık benim ki 18 tamam benim ki tam o zaman
ama benim popomda sivrilieşiyor kızlar ya hem arkadan hem önden büyüyorumm
biri beni durdursun
Çileeeek, ay çok tatlı. Kızlar hepinizin böyle mi? Benimki bu kadar büyük değil biliyor musunuz? Hala yolda yürürken falan anlaşılmıyor :) Hayret ettim maşallah ya nasıl güzel
Benimkide bu kadar büyük değil heralde...Ama bilmiyorum ki şimdi karşıdan nasıl görünüyor.Bugün arkadaşlarım büyük dediler karnım için..Onlar 5-6 aya kadar normal kıyafetleriyle idare etmişler.
ehuehuehuehu sahakira ha:) eee güzelde duruyor ama ne yalan söyleyim..Kızlar bu arada karın öne gidip, bel çukurlaşınca popo da büyümüş ve çıkık gibi duruyor. Yani o kadar endişelenmeyin popo büyüyor diye, shakira'lar siziiiiii
yaa çilek çok güzel göbişin yaaa kıskandım valla ..ya ben 17 haftalığım sanki midem ve karnım var bebek değil gibi..bebeğimi görmesem ultrasonda hamile değilim diycem..şişman bir kadın gibiyim yaaa...
Çilekçim maşallah göbişine baya büyümüş senin ki. Benim de artık baya farklılaşmaya başladı. hızlanır artık heralde büyümesi :)
yaff kızlar yaaa..
siz göbüşlerinizi çekerken belinizi ileri doğru ittiriyosunuzda ondanmı göbüş kocaman bel çukur çıkıyo yoksa normaldemi böle..
ben daha hiç çekip koymadım ama koyucam en kısa zamanda:bbo:
ama ben size bakaraktan top gibi bişeyim yaaasırnaşık şey
ne bel oyuntusuuu nede bukadar göbek..
hepsi bir valla:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?