İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

ayyyy çilekcim çok güzel ya aynı benim ki kadar biraz daha küçüğü
allah nazarlardan saklasın inşalah

ama senin ki 20 haftalık benim ki 18 tamam benim ki tam o zaman
ama benim popomda sivrilieşiyor kızlar ya hem arkadan hem önden büyüyorumm
biri beni durdursun

Çileeeek, ay çok tatlı. Kızlar hepinizin böyle mi? Benimki bu kadar büyük değil biliyor musunuz? Hala yolda yürürken falan anlaşılmıyor :) Hayret ettim maşallah ya nasıl güzel

Benimkide bu kadar büyük değil heralde...Ama bilmiyorum ki şimdi karşıdan nasıl görünüyor.Bugün arkadaşlarım büyük dediler karnım için..Onlar 5-6 aya kadar normal kıyafetleriyle idare etmişler.

ama senin ki 20 haftalık benim ki 18 tamam benim ki tam o zaman
ama benim popomda sivrilieşiyor kızlar ya hem arkadan hem önden büyüyorumm
biri beni durdursun

tsk,ler canim..bende aldim popodan ilk zamanlar ama suanda ayni durumdayim hala:)

Çileeeek, ay çok tatlı. Kızlar hepinizin böyle mi? Benimki bu kadar büyük değil biliyor musunuz? Hala yolda yürürken falan anlaşılmıyor :) Hayret ettim maşallah ya nasıl güzel

canim benim 8 haftalikken bile belliydi göbisim,cok cabuk cikti nedense..

Benimkide bu kadar büyük değil heralde...Ama bilmiyorum ki şimdi karşıdan nasıl görünüyor.Bugün arkadaşlarım büyük dediler karnım için..Onlar 5-6 aya kadar normal kıyafetleriyle idare etmişler.

darkincim ben 10 haftaliktan sonra hicbir pantalonumu bile giyemedim..
niye cok buyudum acaba ya?

bu arada senin göbisi bekliyoruzz,koysana bian evel..

Kızlar bu arada karın öne gidip, bel çukurlaşınca popo da büyümüş ve çıkık gibi duruyor. Yani o kadar endişelenmeyin popo büyüyor diye, shakira'lar siziiiiii

yaa çilek çok güzel göbişin yaaa kıskandım valla ..ya ben 17 haftalığım sanki midem ve karnım var bebek değil gibi..bebeğimi görmesem ultrasonda hamile değilim diycem..şişman bir kadın gibiyim yaaa...

Çilekçim maşallah göbişine baya büyümüş senin ki. Benim de artık baya farklılaşmaya başladı. hızlanır artık heralde büyümesi :)

Kızlar bu arada karın öne gidip, bel çukurlaşınca popo da büyümüş ve çıkık gibi duruyor. Yani o kadar endişelenmeyin popo büyüyor diye, shakira'lar siziiiiii
ehuehuehuehu sahakira ha:) eee güzelde duruyor ama ne yalan söyleyim..

canim herkezin vucut farkli sanirim..benim 8 haftaliktan itibaren top gibi oldu...
cikar seninde merak etme eylülcüm:)

Çilekçim maşallah göbişine baya büyümüş senin ki. Benim de artık baya farklılaşmaya başladı. hızlanır artık heralde büyümesi :)

bublecim buyuduk teyzesii artik kipirtilarimiz bile farkli..seninkide baslar baslar yakinda insl..

işte bu da benim göbeğim:dilcikar: sonunda geldi
bu arada bende kendim çektiğim için ancak bu kadar oluyor da
benim göbekte baya büyümüş kızlar yaw ama akşam üstü çektim
bak:roflol:öle büyük die falan dalga geçerseniz küserim:dilcikar:

yaff kızlar yaaa..
siz göbüşlerinizi çekerken belinizi ileri doğru ittiriyosunuzda ondanmı göbüş kocaman bel çukur çıkıyo yoksa normaldemi böle..
ben daha hiç çekip koymadım ama koyucam en kısa zamanda:bbo:
ama ben size bakaraktan top gibi bişeyim yaaasırnaşık şey
ne bel oyuntusuuu nede bukadar göbek..
hepsi bir valla:roflol:

Ayy canım yesinler senin göbüşü :) Nasıl da küçücük çıkmış. Hiç de o kadar kocaman çıkmamış, maşallah asortiecim :)

cilek bızde senın gıbı mı olcaz 20 . haftamızda kocaman cıkmıs gobusun nazarlardan saklasınnnn
kız asorti popoda büyük göbüşter haa :roflol: masaallah nazarlardan saklasınn :asigim:

azoum üzülme bendede yok o bel oyuntusundan bende mide karın bir arada bel de yok bende top gibiyim..ama dur daha çıkacak daha sonrada bu göbek ne böyle kocaman diycekler bak gör...

çilek ve asorti kocaman bir maşalllah göbüşlerinize..
çok kibar çıkmışınız ikinizde..
valla bende eylül ve azoya katılıyorum bilmem heryerim aynı gibi gören beni şişşşşkoooo sanıyor yaaa( arkadaşlar diyor hamile kıyafeti alsana o zaman anlarlar diye..:)) bende kıyafetlerim oluyor diye almadım henüz ama en kısa zamanda alıyım bari şişşşkoluktan kurtulayım en azından..
kızlar ben daha bir kilo almışım ama göbüş bayağı belli ikiz oldukları için sanırım hem bir kilo alıp hemde göbüşümün büyük görünmesine şaşırıyorum.. nasıl olurda kilo almadan göbüş çıkar anlamadım valla...

ya benim kıyafetlerimde oluyor zaten ama popom da sivrileşiyor nedir bu yaww
apple cim popo zaten sivriydi ilerliyor şimdi de artık dursa yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…