İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

azocum ittirmiyoruz göbisleri....öne dogru gittigi icin bel ice cökük gibi görünüyor..
asortii ne güzelmis göbisin....kac haftaliksin sen ya ,sanki benimki daha büyük gibi geldi bana...
apple ve nazlimelek teyzelerii cok tsk,lerrr iyi dilekler icin....
bana cok garip geliyor bu göbis ya,kendimi baskasi gibi hissediyorum:) önce hic yoktuu bianda
cikinca nebilim bakip bakip gülmek geliyor icimden:)

Cilekk ve Asortie'cim,
İkinizin de göbüşü çok tatlı olmuşşşş! Bu arada ikiniz de oldukça fit görünüyorsunuz, maşallah!
Fırsat bulabilirsem ben de ekleyeceğim fotoğrafımı. Ama benim kalçam biraz daha büyükı sanki...

kendi adima tsk,ederim tatlim..
bian evel ekle senin göbiside görelim..

kızlar hepinize teşekür ederim moralimi düzelttiniz o resimleri çektiğimde
18+1 dim bakalım ilerleyen zamanlarda nasıl olacağım merak ediyorm

ddm cim seni göbüşü gördükmü yoksa benmi hatırlamıyorum...:)) ikiz annesi olarak sen koydunmu bakalım koymadıysan hadi sendende bekliyoruz.. beni yalnız bırakma..

yaaa kızlar ben ve çilek dışımda kimse koymadı bi öncekinde bana diyordunuz neden
koymadın die hadi şimdi sıra sizlerde amaa

valla ben daha yeni koydum ..20.haftamda filan tekrar koyarım..çünkü değişiklik yok fazla..

yaaa kızlar ben ve çilek dışımda kimse koymadı bi öncekinde bana diyordunuz neden
koymadın die hadi şimdi sıra sizlerde amaa
Ehehehehehehe jeyyar jeyyar
Hep sen mi bizi bekletcen naniknanik

Walla ben çektim nihayet bugün ama çalışma masasının altına girip kasayı çekip yüklemek vs. vs. yapmak zor geliyo.eşim gelsin bu angarya işleri ona yaptırayım.Çok yoruldum bugün iş yaptım birazcık.

Ayy Dayanamadim Bende Cektim Ama Pek Gusel Olmadi O Yuzden Buraya Eklemedim

Koy ya nolcak,yabancımı var şurda.. Benimkide idare eder zaten.

apple hıımmmm ....seni gidi seniiii demek kocaman göbüşün vardı da bizden sakladın...bebişinin evisi güzelmiş ..ben haftaya kaçak kat çıkcam üstüne bu gidişle..iyice büyüyo bu yaaa...

eylül... koptuuum yaa... kaçak kat ha..... :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

apple cım bu muydu kötü çıktı dediğin gayet güzel bence maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…