Bazı iş yerlerinde engellenmiş olabilir.Bizim okuldada herşey açılmıyor.yaaa arkadaşlar, cehaletime verin ama bu fotğraflar nerede? Ben mi bulamıyorum yoksa iş yerinde bizim bazı yerelere girmemiz engellendiği için mi göremiyorum anlamadım. senin yazdığın linke tıkladığımda hiçbir şey açılmıyor.. nasıl görürüm ki acaba? ben de çok merak ediyorum
Maşallah canım.Bluzunda çok hoşmuşişte göbişiiiiim.... yani Mercimeğimin: evisi..
bu arada makinanın tarihi 8gün önceyi gösteriyo ayarlamayı unutmuşum kusura bakmayın...
Maşallah canım.İşte bu da benim göbüşüm... Tabi bu sabah hali... Siz bi de akşamkini görün
Daha öncede görmüştüm.Çok tatlı çıkmış göbişin.Maşallah.ya benim göbisimede bakinn:) :)
İnşallah seninde göbişini görürüz canım.Kısa zamanda.maşaallah kızlar hepınızınde göbişler bellı olmuşş zaman ne cabuk gecmiş yaffff allahım saglıklı bısekılde kucagınıza aldıgınız gunlerıde göstersın bu arada bizede dua edın peşinizden gelelım inşaallah
kızlar kızım olcakmış naasıl sevindim anlatamam.. 150 gr 14 cm miş ayy içim içime sığmıyo allah olmayan herkese nasip etsin harika bi duygu bide kız olduğunu duyunca kendimden gectim pembeye bayılırım donatcam artık herseyini pembeye:):)
işte bu da ben, daha doğrusu biz :dance: nihayet yapabildim bu fotoyu az önce çektim yani 17+2 halim
Beyazmelek gerçekten çok tatlı. Tosun gibi duruyo senin ufaklık da :)
Asortie, hani seninkini niye görmedik yaaa :))) Öyle maşallah, inşallah demekle olmuyor. Hadi makinenin başına bakim :)
hahahaha işte benim göbişş kızlar anca bukadar çekebildim
tek başıma benim göbek sizden biraz daha fazla büyük gibi hııı
ne dersiniz 7 kilo alırsan öle olursun desenize....:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?