İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

Bazı iş yerlerinde engellenmiş olabilir.Bizim okuldada herşey açılmıyor.

işte göbişiiiiim.... yani Mercimeğimin: evisi..

bu arada makinanın tarihi 8gün önceyi gösteriyo ayarlamayı unutmuşum kusura bakmayın...

Maşallah canım.Bluzunda çok hoşmuş

İşte bu da benim göbüşüm... Tabi bu sabah hali... Siz bi de akşamkini görün
Maşallah canım.

Maşallah...

ya benim göbisimede bakinn:) :)
Daha öncede görmüştüm.Çok tatlı çıkmış göbişin.Maşallah.

İnşallah seninde göbişini görürüz canım.Kısa zamanda.
Senin de yakında gelecek bebişin biliyorum.Yazdığım duaya başladınmı?Başlamadıysan hemen başla.Öpüyorum minik kuşummmm

Ayy kızlar ne kadar sohbet etmişsiniz.Sayfalarca resim aradımmkafamçokkarıştıFlaşlar da çalışsın biraz
Resim eklemeyenler mi var hala klava:

Hadi ya daha çok resim görmek istiyoruzzzz..:hooray:

gözün aydın cnm.allah analı babalı sağlıklı dünyaya gelmesini nasip etsina.s.

canım allah analı babalı sağlıklı dünyaya gelmesini nasip etsin

işte bu da ben, daha doğrusu biz :dance: nihayet yapabildim bu fotoyu az önce çektim yani 17+2 halim

beyazmelek maşallah senin göbüşünede..dört aylık bir göbüşe göre çok normal.. inşallah sağlıcaklada kucağına al bebişini canım...

Beyazmelek gerçekten çok tatlı. Tosun gibi duruyo senin ufaklık da :)

Asortie, hani seninkini niye görmedik yaaa :))) Öyle maşallah, inşallah demekle olmuyor. Hadi makinenin başına bakim :)

Mysever Canimcim Göbişin Ne Cici Cikmis...herkesin Göbişler Cikmis Valla..biran önce Benimde şişssinnn Yaaa

Beyazmelek gerçekten çok tatlı. Tosun gibi duruyo senin ufaklık da :)

Asortie, hani seninkini niye görmedik yaaa :))) Öyle maşallah, inşallah demekle olmuyor. Hadi makinenin başına bakim :)

canım benim bağlantı kablomsırnaşık şey gelmedi gelsin hemen koyacağım

beyazmelek ne tatlı cıkmıs göbüsünnn
ben bıraz daha beklıyıp eklıycem 5 aya yaklasınca eklemıyı dusunuyıorumm :))

çok teşekkür ederim kızlar. normalde böyle göbişlerimiz olsa üzülmeye dert yanmaya başlarız değil mi? Ama şimdi gözümüze ne kadar güzel görünüyor. İçinde bebişlerimiz var ya oyüzden her birimizinki bir başka güzel

aynen beyazmelek'cim normalde olsa neler yaparız ama şimdi iice büyüsün die dua ediyoz.a.s.a.s.a.s.

hahahaha işte benim göbişş kızlar anca bukadar çekebildim
tek başıma benim göbek sizden biraz daha fazla büyük gibi hııı
ne dersiniz 7 kilo alırsan öle olursun desenize....:))

deryacım maşallah göbüşüne..:)) haleydi sanırım 8 kilo almıştı sende almışın bayağı ama normal bence senin göbüşde kilo almana göre..
benim göbüşde büyüdü birazcık bugün dijitalde tartıldım hamile kaldığım kilonun bir kilo altındayım.. beni sevindirdi ben çok zayıf değilim artı ikiz olduğu için dengeli gitmek zorundayım.. aman sağlıkla gelsin canım beişlerimiz boşver göbüşler illaki büyüyecek...

Derya çooooook tatlı, maşallah. Hamile olduğun bayağı anlaşılıyor. Yalnız 7 kilo biraz çok gibi. Sen de hale gibi çok mu zayıftın. Eğer öyleyse ne güzel olmuş. Ama yok öyle değilse bile çok güzel görünüyorsun ama bundan sonrasında biraz daha dikkat edersin belki...

Nazlımelek bu arada ben de 14. haftama kadar kilo almamıştım. Sonra birden aldım. Bebek 16. haftadan sonra yağ depolamaya başlıyormuş. Tabii ki bizdeeee :))

hahahaha işte benim göbişş kızlar anca bukadar çekebildim
tek başıma benim göbek sizden biraz daha fazla büyük gibi hııı
ne dersiniz 7 kilo alırsan öle olursun desenize....:))

canım maşşallahgerçekten süpersin.bayağı büyümüş senin göbüşsırnaşık şeybenimki daha küçük ve fırsatım olmadı çekip atmaya..en kısa zamanda atıcam.hoş ben atana kadar benimkide sana yetişir:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…