İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

[img=http://img74.imageshack.us/img74/5435/esin4ayaq1.th.jpg]

kızlar ama sabahları biraz daha iyi durumdayım akşam olunca böyle iyice şişiyor ne yapacağım ben daha sonraları bilemiyorum

çok güzel görünüyorlar gerçekten bebek sevgisi ve mutluluğu bir başka olmalı hepinizi tek tek kutluyorum arkadaşlar bebeklerinizle mutlu yaşam sürersiniz inş.

apple ve beklemek göbisler cok bi güzelmis....
ama neden benimkisi daha büyük ya offf

apple ve beklemek maşşallha göbüşlerinize bence gayet normal...artık nasıl belli olacak göbüşler tabiki çıkacak...yarın çekebilirsem bende koyayım yeni halimi...

Kızlar aslında sizi yanıltan bir hile var benim resimde insan göbeğin ileride olup olmadığını göğüslerle orantılayarak bakıyor ama benim göğüsler maalesef çok büyük olduğu için göbeğim sanki azmış gibi görünüyor aslında yakın çevrem bana hep der herkesin göbeği önde gider senin memişler diye:)) gerçi allah var sabahları gayet masum bir göbişim var ama akşam olunca çıldırıyor nasıl oluyorda şişiyor anlamıyorum

Kızlar çok tatlısınız maşallah. Apple, beklemek nazar değmesin göbüşlere. Apple ne güzel büyümüş canım ya üç haftada :)

Birileri de akşama kesin koyarım diyorduuuu şşşş Azo hanımefendiiiiii :)))) Bak kızlara kaçak kat bile çıkıyorlar :)))

haa ben çıktım katı ..azo hanım oturmaya bekleriz...:sm_cool:

kızlar sizin ki de pek güselmiş göbişler tabi benimki kadar büyük olmasalar
da güzeller maşallah

ya off yaaaaa.... ne güzel çektim makinenin pili bitti yükleyemiom pc'ye... Allahım yaa... neyyse akşam yüklerim artık.. a.s.

escapecim iki gündür oyalıyor gibisin sanki bak bu akşam beklioruz kesin

yok canım ya oyalamıom da dünkü kıyafetimi beğenmedim güzel çıkmadı koymadım.. bugün de ne güzel giyinmiştim... ama koyamıom yaa... bundan soora her hafta koyacam karar verdim... nasıl olsa artık büyümeye ve kendini belli etmeye başladı erkekim... a.s.

kızlar yaaa geçin bakalım dalganızııııı..:dilcikar:
bikerem akşam ben kocişe çektirip koyacaktım.bizim fotoğraf makinasının pilleri bitmiş..
çektiremedim
şimdi burada arkadaşımdan rica ettim.çekti..
atıcam daaa...
nasıl ekliyoruz yafffisfisfis

bu siteye gir.

Bu sayfaya gir.

Gözat ı seç ve bilgisayarında resmi kaydettiğin yeri bul,seç.

Sonra
host it! yazısını tıkla.

sana bir sürü link çıkacak.en alttakini seçmiştim ben.(Linkin yanında "Direct link to image " yazan link)Kopyala ve buraya yapıştır.

kızlar ben genelde bol şeyler giydiğim için pek göbüşüm belli olmuyo.bende çekiştirdim arkadan kocamaaaaan göbüşüm ortaya çıktı:bbo:
tamammı şimdi?
artık uğraşamazsınız benim le işte:1rolleyes::asigim:

azoooo ne güsel çıkmış valla bayıldım maşallah bebekin evide güselmişş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…