Teyzoşları bu kızımın yandan
Bu da önden fotosu
Ayrıca fotoyu çeken E.... teyzemize de teşekkür ederiz (söylemezsem bi daha çekmeyecek valla:) Bu arada aldığım kiloları buradan da net görebilirsiniz :) Azocum bak üzülmene gerek yok :)
Ayyy çilek nasıl güzel. Sen önden gidiyorsun ve bayağı yukarıda duruyor, top gibi maşallah. bir de dikkat ediyorum hep aynı yerde çekiyorsun fotoları :) Siz dre önden de koysanıza göbüşleri. Artıkm önden bakınca bile belli oluyorlar ve çok sevimli duruyor. Bugün göbek günüymüş kızlar. Baksanıza Atatanem'le birlikte herkes döküldü :) Bana kalsa haftada bir koyacağım ya artık sabrediyorum napıyım :)
Denizimde burda teyzeleri,yarin 23 haftalik oluyoruzzz
bu arada tam 8 kilo almisim kizlar ya
ama julicim seninkisi daha cok bi belli ..
hem cokta güzel duruyor senin cimcime:)
canım çok tatlı göbişin maşallahsende inceciksin bebiş kilo alıyo desene
kız nerene aldın 8kilo sen bebek 8 kilo galiba yada sen hamile kalmadan önce 40 kilo falandın herhalde:roflol:
Canım benim ben biraz (insaf yapıp biraz diyim bari) tombikim o yüzden o kadar belli oluyordur. Sen yemeye devam et çünkü çok formda duruyorsun :) Senin oğluş da pek kibar duruyor. Bizim kız gibi yayılmamış, maşallah bir köşeye çekilmiş uslu uslu oturuyor :)
Ya Eylül sen ne zaman koymuştun bakim son fotoğrafını??? :)))
juliannecim ben resimleri hep pc nin kamerasindan cekiyorum ondan ayni yön oluyor galiba..evet benim aldigim kilolarda göbegimde,yukarda olmasi sorun diildir dimi?du hemen önden cekim birde,bak bakalim ordan nasiliz:)
Bu arada kızım Çilekk teyzesini öper :) teşekkür edeeeer, Deniz kardeşine de selam söyler. Bu arada biliyor musun eğer oğlum olsaydı yıllar öncesinden ismi hazırdı. Deniz olacaktı... Deniz hep yaşasın diye..
Canım benim bildiğim erkek çocukları yukarıda dururmuş. Ama doktorlar böyle şeyleri pek inandırıcı bulmuyor. Bence doğruluk payı büyük. Tıpkı kız karnının yuvarlak, erkek karnının sivri olması gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?