İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

Ya polipe o benim hep aklımda zaten ama insanın bu kadar göbeği olması için hasta falan olması lazım canım. Yani kilolu olur da göbeği de orantılı olur. Anlarlar heralde. Hem ayrıca ne derlerse desinler, gere gere yürürüm göbüşü :) Benim özlediğim şey eski göbeksiz günlerim değil, tek özlediğim yüzütsü yatmak. Ama artık olmuyor işte

çok güzel çıkmış göbişin artık saklayamıyoruz göbişleri hergün fark ediyor vallah. benim bazen daha büyük bazen daha küçük oluyor .

atat tanem ve julianne bu ne güzellik ya...

cok seker cikmis koca göbisleriniz masallahh masallah..

kızlar aramızda kalsında bende geçen hafta 3-4 tane bluz aldım ama xxl beden yani ilerleyen aylarda giymek için ama onları giyince göbüş belli olmuyo diye bende en dar olan badylerimi giyiyorum hala ...ne komik yaa ..eşim diyo giysene aldık o kadar sen hala bunları giyiyosun rahatsız olmuyomusun diyo ...:dilcikar::dilcikar:bananeee..

Ayyy çilek nasıl güzel. Sen önden gidiyorsun ve bayağı yukarıda duruyor, top gibi maşallah. bir de dikkat ediyorum hep aynı yerde çekiyorsun fotoları :) Siz dre önden de koysanıza göbüşleri. Artıkm önden bakınca bile belli oluyorlar ve çok sevimli duruyor. Bugün göbek günüymüş kızlar. Baksanıza Atatanem'le birlikte herkes döküldü :) Bana kalsa haftada bir koyacağım ya artık sabrediyorum napıyım :)

juliannecim ben resimleri hep pc nin kamerasindan cekiyorum ondan ayni yön oluyor galiba..evet benim aldigim kilolarda göbegimde,yukarda olmasi sorun diildir dimi?du hemen önden cekim birde,bak bakalim ordan nasiliz:)

yaa çilek süper yaa ..imreniyorum böyle göbüşlere ..top gibi..ne kadar zayıfsın çok hoşuma gitti valla...

bu arada tam 8 kilo almisim kizlar ya

ama julicim seninkisi daha cok bi belli ..
hem cokta güzel duruyor senin cimcime:)

Canım benim ben biraz (insaf yapıp biraz diyim bari) tombikim o yüzden o kadar belli oluyordur. Sen yemeye devam et çünkü çok formda duruyorsun :) Senin oğluş da pek kibar duruyor. Bizim kız gibi yayılmamış, maşallah bir köşeye çekilmiş uslu uslu oturuyor :)

Denizimde burda teyzeleri,yarin 23 haftalik oluyoruzzz

canım çok tatlı göbişin maşallah sende inceciksin bebiş kilo alıyo desene

bu arada tam 8 kilo almisim kizlar ya

ama julicim seninkisi daha cok bi belli ..
hem cokta güzel duruyor senin cimcime:)

kız nerene aldın 8kilo sen bebek 8 kilo galiba yada sen hamile kalmadan önce 40 kilo falandın herhalde:roflol:

canım çok tatlı göbişin maşallah sende inceciksin bebiş kilo alıyo desene

kız nerene aldın 8kilo sen bebek 8 kilo galiba yada sen hamile kalmadan önce 40 kilo falandın herhalde:roflol:

aldim vallahi ata tanem ya,52 ile hamile kaldim 60 olmusum..
ama benim popomla göbegim büyüdü bianda..

juli ne dersen de ben bayildim size,hic umrumda diil kilonmus falan filan..:roflol:
cok tatli duruyornuz yaa,kizinda tam cimcime

Ya Eylül sen ne zaman koymuştun bakim son fotoğrafını??? :)))

ben yeni koydum daha 19+6 da koymuştum bir hafta bile olmamış..2 hafta geçsin yenisini eklerim büyümedi fazla ..

bu arada şu işte bizim küçük göbüşlerimizi değiştirip büyük göbüşlerimiz desen fena olmıcak ...ee büyüdüler yani ...:lepi:

Hahahahaaaa Eylül haklısın yaa, bu konuyu açtığımızda gerçekten küçüktüler. Ama şimdi kocaman oldular :) Değiştirebiliyor muyum acaba konu başlığını dur bi inceleyim.

Bu arada kızım Çilekk teyzesini öper :) teşekkür edeeeer, Deniz kardeşine de selam söyler. Bu arada biliyor musun eğer oğlum olsaydı yıllar öncesinden ismi hazırdı. Deniz olacaktı... Deniz hep yaşasın diye..

juliannecim ben resimleri hep pc nin kamerasindan cekiyorum ondan ayni yön oluyor galiba..evet benim aldigim kilolarda göbegimde,yukarda olmasi sorun diildir dimi?du hemen önden cekim birde,bak bakalim ordan nasiliz:)

Canım benim bildiğim erkek çocukları yukarıda dururmuş. Ama doktorlar böyle şeyleri pek inandırıcı bulmuyor. Bence doğruluk payı büyük. Tıpkı kız karnının yuvarlak, erkek karnının sivri olması gibi

oy oy oy biz varya yeriz senin o güzel kizini..bizimde kücükhanima selamlarimiz var ilet lütfen..ayrica onu minciriyoruz haberin olsun:1hug:

hmm haklisin doktorlar ne kadar kabul etmesede bazen bende inaniyorum ...

cünkü bende hic yuvarlaklik yok,ya vücuttan öyle yada erkek oldugu icin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…