İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

kızım senin ne işin var burda ; git bize konu araştır getir..kötükedihüsobide onunlamı uğraşalım ..herkes görevini bilsin ..sen araştır biz okuyak her zamanki gibi..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

olur canım az ye de kendine bi hizmetçi tut tamam mı:dilcikar:
benim sorunum olursa araştırırım senin için araştıracak halim yok:mymeka:

kıslar karışmak istemem ama sakin olun bakam aaa ya bi foto gönderdim kırk yılın başında cıkarıp atacam valla tişörtü şimdi öyle gezcem :roflol::roflol:

kıslar karışmak istemem ama sakin olun bakam aaa ya bi foto gönderdim kırk yılın başında cıkarıp atacam valla tişörtü şimdi öyle gezcem :roflol::roflol:

sen bize bakma şekerim ..t-shirt ü de çıkarma sakın bebikin üşür ..yazık ona ..şakkıdı

-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

asortie kız ne havalı şeysin sen öyle
hadi ama ya konuş işte naz yapma ayol:dance:

sekreter kzı maşallah size çok güzel çıkmış göbişin fazla kiloda yok
aahhhh ben ne yapacamm yaaa bak yine takıntım başladı bu fazla kilolar
bana ek göbek olarak geri gelecek sanırımm

ya ewet kız anneleri havalara girermiş ya bende de onun havası var ayol
zaten burnum da büyümüş diyooo annem

eylülcüm hani bi hamiş verdı.atı asorti miydi neydi?o bugün göbüşünün fotosunu koymayacakmıydı???benneyaptımki
benmi yanlış hatırlıyomsırnaşık şey:jeyyar:

anam nolmus burada
gobusler cıkmıs yıne meydaneeee

sekretercım gobusun cok sırın aramızda kalsın benımkı bu kadar bısı kaydirigubbakcemile2

azıcık da ben kuseyım barı benım sabah karnım cok agrıyordu sız bana gecmıs olsun demedınız
gercı sımdı gectı ama ben yıne de kuseyım sıze :1closedeyes:

ay canım benim.çok geçmiş olsun..sabah okudum tam geçmiş olsun yazacaktım.bi işim çıktı pc nin başından ayrıldım.sonra geri bi geldim.bu cadıların atışmasının içinde buldum kendimi..kaydirigubbakcemile3
bugün allah bozmasın keyifler pek yerinde bi şikayette yok galiba habire birbirlerine sataşıyolar..kaydirigubbakcemile

azocum senı tenzıh ederek tesekkur edıyorum :1hug:
ama bazı burnu buyukler ve bazı gobusu buyuklere kusmeye devam edıyorum :1closedeyes:
-tatlicadiarzu-

ben gerçekten koyacağım makina evde kaldı benim
kalimerocum bana mı küstün

o zaman benimle küstün ama neden küstünn

sabahtan benım karnım cok agrıyorduuuuuu
soyledım 3 saattır agrıyor dıyeeeeee
sen bana gecmıs olsun demedııınnnnnn naniknanik
sımdı agrım gectı ama ben ancak kusebıldım

(evet hamılelık vurdu basıma bu kocıs benı cok sımarttı herkesden bekler oldum banane banane banane hihoyyytkaydirigubbakcemile3)

kalimerocum cok gecmis olsun hayatim...

regli agrisi gibimi agriyor karnin?benimde aklima

binbir türlü sey geliyor ama neyse allah korusun ya

cok bi evhamli oldum ben bu aralar,aman dikkat et sende.

sekreter ne güzelmis göbisinya!!kücücük vede cok sevimli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…