İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

Kalimero geçmiş olsun asortie o burun büyümesi bendede olmuş öle diyolar alla alla niye olurki:uhm:

Çilek her yerden erken doğum hikayeleri duyduğumuz için belki bu kadar evhamlı olduk. Takma canım kafana aklına iyi şeyler getir.

Bu arada hamilelikte ayaklar ve burun büyürmüş. Eşim okumuş bir yerden bunu. Benim burnum büyümedi ama 37 numara olan ayaklarım sanırım artık 39 (((((

ayy kalimero şekerim göbişi büyükte ben oluyorum galiba ..:bbo:yaa arkadaşım valla atlamışım heralde yoksa yazardım valla ..ayy küsme sen cicim geçmiş olsun çok çok..Şeniz

bu arada azocum ben hatırlayamadım kimdi o sosyetik miydi ,asortik miydi neydi..valla bahane bitmez bu hatunlarda olsun biz bekleriz yeterki görelim demi..gamyoncuiremsu

yaa benim niye bi taraflarım büyümedi yaa :dilcikar:ne ayaklarım ne burnum hala aynı büyüyen sadece azıcık göbüş işte benim de büyüsün işte feci kıskandım :dilcikar:şimdi valla bizim oglan tekme falan atmasa ben hamiş olduguma inanmayacagım ya o tekme atınca aklıma geliyo hamile oldugum

tesekkur ederım arkadaslar yaa
ben pek bı sımarık oldum bu sıralar adama yapmadıgım kalmıyor kaydirigubbakcemile
sevgı kelebegıne dondum sımcık sızden ılgı goruncee hihoyyyt

cılekcım regl agrısı degılde
ılk once sabah uyku halındeyken kasıgıma kramp gırecekmıs gıbı sankı bır agrı gırıp cıkmıstı ama uyandıgım andan ıtıbaren sankı kocaman gobusum varmıs gıbı boyle cok gergın ve sankı ortadan cat dıye yarılacakmıs gıbı bır sancı gırdı
3 saat kadar surdu dus aldım, kremledım, masaj yaptım vs gecmedı
tuvalette bekledım bıraz ve tekrar elımle tutarak uyudum hafıfledı
sımdı ıyıyıyım sukurler olsun
esıme gore nazar degdı ondan oldu

kalimerocum çok geçmiş olsun şekerim:teselli: ya nasıl atlamışım ben o kısmına yaw oy kıyamamŞeniz
evet eylül hanım asortie di :dilcikar:koyacam dedik işte bahane uydurmuyorum ben
tamam mı sen de iyi ki bi koydun göbeğini artık çocuk doğana kadar konuşursun:mymeka:

sevgili ASORTİK hanım istediğiniz zaman koyun efendim , artık ilgilenmiyorum..:dilcikar:bende artık koymıcam zaten baksana nazar değiyomuş öyle diyo kalimeronun kocişi..

aynı canım bizim ki de şimdi taktı nazara bir de soğuğa takmıştı gerçi
ben gece üstüm açık yatıyormuşum o yüzden sırtım ağrıyormuşkafamçokkarıştı
ha bir de ayaklarım üzerim açık yattığım için şişiyormuşkaydirigubbakcemile3
ay bu adam beni öldürecek iyi ki yatma karnın ağrır falan demiyor:roflol:
annem bir bizim ki de iki oldu annem zaten alem yaahihoyyyt

ya kızlar alemsiniz. ben de hala foto koymayanlardanım ama nazardan diil. üşengeçlikten. yalnız geçen gün şey oldu. hani eşimize, arkadaşımıza harekett ederken karnımızı gösteriyoruz ya, bazen görmedik diyolar, oysa biz aynı zamanda hissettiğimiz için nereye bakacaşımızı biliyoruz ve en ufak titreşimi bile çok net görüyoruz. ben de aldım elime kamerayı dışardan bakınca nasıl oluyo diye kaydettim. bi tekme attı bizimki sanki içerde biri hoplatıyo. ama çok şirin oluyo tekrar tekrar izlemesi. onu koymayı isterdim ama eşim boşver koyma dedi. sanırım nazardan dolayı. neyse hele bi göbişimin resmini koyuyum da sıra videosuna gelsin di mi. ama siz de deneyin. hem ilerde bebişlere de gösteririz. bak sen karnımda böyle hareket ediyodun diye

kadın benden çok rüyasında görüyor kızımızı ben bile görmüyorum:CüvCüv:
ne kadar heyecanlıysakaydirigubbakcemile3 bir de panik tutturdu sen doğum yapana kadar bana haber vermeyinhihoyyyt
dayanamam diyooo:asigim:

:roflol: bızım kocıslerın cınsı aynı sanırım
hamılelık oncesınden bu yana zaten soguk yuzunden kızar dururdu
ben yaz kıs hıc sevmem ayaklarımın kapalı olmasını
sımdı de acıkta yatıyorum kı bana gore bu cok normal
ama azıcık bırseyım olsa hemen soyler "hayatım sence neden" dıye ıkımız bır agızdan "soguktan" derız ama bılır benım onunla dalga gectıgımı

ay benim ki de gümüşhane kelkitli aşkitom
demek ki yöreyle alakalı canım bu:roflol:

havasından mı suyundan mı bılmem ama
her konuda mutlaka bırseyler bılır ve fıkrı vardır benım kocıskomun
prof olacak adam benım kocam :asigim:

sekretercım masallah gobusune hıc yok gıbı azcık benımkı kocaman agır vasıta dıyorlar esımde top gıbı yuvarlanıyon dıyooohihoyyyt
bana da ates basıyor benımkıde oyle der ustun acık sabaha kadar kac kere orttum der sımdıde bacaklarım agrıyor pencere acık ondan oluyor dıyor sankı kendı hamıle allahım ya
kalımero ne zaman dedın canım kacırdım galıba gecmıs olsun ayy ne yapalım boyle bırbırımızın kaprıslerıne katlancaz artık hepımız hamısızz bugun sana olan yarın bana olur demı ama
bende nezman kamerayı elıme alsam bızımkı hemen durduruyor hareketı anıyor mu nedır arsız benım kız valla :CüvCüv:

brooke bende senin gibi göbeğimi telefona kaydediyorum oynarken zaman zaman.
ama en güzel tekmeleri hep kaçırdım,yinede oynadığı belli oluyo dikkatli bakınca.
İleride kızıma göstericem inşallah bu tekmelerini.

dediğin gibi kaydedelim ben video ismine de kaç haftalıksa onu veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…