İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

şimdi hazır olun göbek popo ve şişkoluk nasıl olur size göstereceğiz:jeyyar:
en büyük göbek ünvanı artıkın bendelülülülülülü var mı benimle yarışacakyasakkelime:lepi:
ama kendim aynadan çektim ilk defa kendimi aynadan çektim:roflol:

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

şu gördüğünüz resimler az önce çekildiisositososito

bumu göbek ve popo asorti?bence cok kibar görünüyorsun canim..

eylül hanimin evi pek bi güzelmis..

ulen asortik günlerdir bu göbek içinmi atıştık yaw allah allaaaahh..ben seni dötümde sallar ,göbeğimle döverim:roflol::roflol::roflol:

bu arada şaka bi yanada güzelmiş göbişin kıs saklamaya değmezmiş valla..

Asortie'cim sen buna mı büyük diyorsun. Kız küçücük buuuu :) Maşallah canım hem sana hem bebişine. Siz hele bir koyun ben kendimi sona saklıyorum. Şok olacaksınız şoook :)

valla asorticim bizde kocaman bişey bekliyoduk..kız senin göbüş ve sen küçücüksünüz..sırnaşık şey
bizimkilerinin yanında hiç valla..ben senden çoook şişkoyum.ama yakışmış valla..çokm güzel görünüyo..
sık sık bekleriz yenilerini artık..
julicim sende koyda görelim..benimki büyük diyenleri gördük..kaydirigubbakcemile3

Azo'cum ne işin var pazar pazar, hayırdır :) Dur yemek yedim bi de bugün ayrıca bi şişim niyeyse. Valla korkup elinizden bilgisayarı falan atarsınız bi koysam. Koyarım en kısa zamanda.

napim canım canım sıkıldı öle takılıyom evdeyim..
ne yedin söle baki???
benimde canım sabahtan beri bişeyler istiyo ama ne istiyo bilmiyom..
bazen bende çok şiş oluyom valla.göbeğim çatlayacakmış gibi oluyo..bu oğlan doğana kadar anamı ağlatacaksırnaşık şey

kocişte şimdi benim göbüşü çekti bakııııın benimki kocaman oldu..tabi bende kocaman oldumm..
yakında işe yuvarlana yuvarlana gidicemkaydirigubbakcemile3

Bak söylersem canın ister ama :)) ya ben gidip bide deli gibi sirkeli, ekşili şeyler yiyorum. Hem o şişiriyor hem de üzerine çok su içiyorum o yüzden kocaman oluyorum. Bu sıralar mürdüm eriğine taktım :) öğlen yemeğini söylemiyorum böööyle acılı bişilerdi ama söylemem :)

Azooooooo çok tatlı kızımmmm göbüşün :) Hah şöyle gözümüz gönlümüz göbek görsün. Ne o bizim kızlar da yok kocaman deyip deyip duruyorlar. Hah işte bak bu tam kocaman :)

Azo beni de gaza getirdin, bu kızların küçücük göbüşlerinin yanında ben bu koca göbüşü koymaya çekiniyordum. Seni görünce oh çektim kaydirigubbakcemile2 İşte bu da BanuSu'nun evi

Bu sol profil

Bu da sağ profil sositososito

julianne ve azoo cok güzelmis evleriniz...güle güle saglikla yatsin bebisler yerlerinde...

hah şöle be hepsinin gözü gönlü açılsınkaydirigubbakcemile3
valla hükümet gibi hatunları görünce dudağınız uçukladı dimi???sırnaşık şey
julicim o eriklere bende taktım bu aralar.hatta evde kalmamış akşama doğru çıkıp alıcam marketten..
acaba sen acılı adana kebap falanmı yedin?:1shok:
yok benim canım acılı çekmiyoda..kociş az önce şööle kıymalı bol dometesli bi makarna mı yapsak ne diyodu..
galiba birazadan onu yapıcam..aklıma yattı..:1rolleyes:fisfisfis

Baksana dilleri tutuldu konuşamıyorlar :))) Şok halinde hepsi bilgisayar başında :)
Ama bize bakar mısın hala da durmak yok şeklinde devam ediyoruz. Birimiz indirmiş yarım ekmek acı soslu köfteyi, öbürümüz domatesli makarna peşinde, erikler cabası :) Gerim gerim geriliyor bak karnım, ya ben bu aralar çatlak kremi falan sürmeyi de ihmal ediyorum. Nasıl korkuyorum bir bilsen. Her akşam geçip aynanın karşısına bir sağa bir sola bakıp bakıp duruyorum ama şimdilik bişeycik yok. İnşallah böyle devam eder. Ben çatlamaların genelde 8. ayda olduğunu duymuştum. Umarım yanlıştır :)

ay canım sorma..bende çatlamaktan çok korkuyom.doktorum bişey sürmene gerek yok çatlayacaksa önleyemezsin demişti.ama ben en azından derimi nemli tutayım diye duştan sonra bebe yağı sürüyodum.15-20 gündür kaşınmaya başladım ve krem aldım kaşınmamak için sürekli sürüyom.kaşıntım geçiyo..ama ilk aylarda bacaklarımın iç yanları biraz mor çizgiler oluştu.sanırım onlar çatlak olucak..ama başka bişey yok şimdilik.ay bukadarla kalır inş.
ama dediğin gibi daha 8.ayda çatlayacaksak yandııııııık...:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…